![]() |
Cytuj:
Cytuj:
A tutaj dla tych idiotów, którzy sypią posty typu "Cichy Piats ov Inweron plax plax plisss" - fragment statystyk śmierci, z nieprzypadkowo wybranego świata - Harmonii: Potwór///ilość zabitych przez niego graczy///ilość porwótów zabitych destroyers///1///47 hands of cursed fate///0///13 hellhounds ///0///10 nightmares ///2///120 Z tego można wnioskować, że do PoI ludzie wybierają się głównie ludzie, którzy chcą rozwiązać quest. Jak chce się rozwiązać quest na takim terenie, nie idzie się ekipą - idzie się jedną WIELKĄ BANDĄ. Jak w takiej bandzie ktoś pada - to tylko świadczy o sile tych potworów B) DO TEGO MIEJSCA POTRZEBA WIELKIEJ EKIPY, A TO I TAK BEDĄ WIELKIE KOSZTY. |
Cichy, to może nakręcisz tą starą dobrą katedrę? Miałeś naprawić film, a że podziemia po prawej troche fajniej wyglądają po upie to tylko na tym twój film skorzysta ;)
|
Pare postow wyzej tez pytalem :P
Korzystaj z http://www.mtibia.pl/travel ;) |
Cytuj:
|
Ale i tak postaraj sie znależć troszkę czasu na nowe filmiki, widzisz jak ludzie czekają;)
|
Z dzisiejszej wycieczki na PoI Dl-ki (wycieczka nr 4)
00:11 Cichy mac [84]: no to tyle 00:11 Cichy mac [84]: koniec 00:12 Cichy mac [84]: NIEEEEE 00:12 Cichy mac [84]: 00:12 Waleczne Serce [100]: (cichy nie wlonczyl nagrywania) 00:13 Cichy mac [84]: <bije glowa w sciane> 00:13 Bake Samo [112]: y... 00:13 Cichy mac [84]: w filar... 00:13 Fevete [124]: lol. 00:13 Fevete [124]: exura 00:13 Bake Samo [112]: serio? 00:13 Cichy mac [84]: <dup, dup> 00:13 Bake Samo [112]: ROTFL! 00:13 Cichy mac [84]: serio 00:13 Bake Samo [112]: no to 00:13 Fevete [124]: ;] 00:13 Bake Samo [112]: ktora to proba? 00:13 Bake Samo [112]: 4? 00:13 Bake Samo [112]: xD! 00:15 Cichy mac [84]: to jakies przeklenstwo Poprzednie proby byly "spalone" z roznych innych powodow ale nvm, to taka anegdotka odemnie :D |
Ze swojej strony dodam, że podczas jednej z prób, kiedy była nagrana już połowa filmu, to mi zmienili wersję klienta.
W wyniku innej próby przez jakieś 22 godziny nie mogłem się zalogować na główną postać (miałem przerwę w dostawie neta), nie chcąc wylądować w środku nieprzyjemnego respa i mieć tp do świątyni... No nie da się, normalnie się nie da nagrać kolejnego filmu.... |
Cichy, może nagrałbyś filmiki z odkrywania poziomu 0 Liberty Bay i Edron.
Myślę że taka wyprawa nie kosztowałaby zbyt dużo. |
Hehe,filmik na pewno sie uda zrobic,a za kazdym razem troche expa wpadnie :) Wiec nie ma tego zlego... :)
|
to ja bym bardzo prosił o filmiki związane z isle of the kings
|
@up
Nie umiesz czytać? Wejdz sobie na www.mtibia.pl/travel i sciagnij odpowiedni filmik. Potem wchodzisz sobie na www.tibicams.tibianetwork.net i sciagasz odpowiedniego klienta Tibii [bodajze 7.55] i "Old TibiCAM". Odpalasz filmik i tyle B) |
Będe taki dobry, i podam nawet numer filmu wg. numeracji w pierwszym poście - 64.
|
CIchy pokarz nam poi cale !:>
|
Nak tórej stronie są filmy do tibi 7.92 ??
|
pan Up
żal... br? |
Cytuj:
Po pierwsze :Br raczej nieuczą się polskiego.X( Po drugie : Pytam tylko o filmy pod klijenta 7.92. |
@wahibi
Filmy na tego klienta jeszcze nie powstaly B) Jak widać po pierwszym poscie... |
Cytuj:
Rotfl man a zadam ci takie podchwytliwe pytanie... Czy kiedykolwiek filmy od byle jakiego klienta do byle jakeigo byly na innych stronach niz na stronie nr 1? A i odpowiem ci na twoje, filmy sa na bodajze 94 gdzies tak po srodku strony :baby: |
Cytuj:
Ta ty tez nie uczysz sie polskiego moj drogi "klijencie" ^^ |
Cichy, nakręć może filmiki ze zwiedzania wysp Edron i Liberty Bay poziomu 0.
Duzo to chyba nie będzie kosztować, a na pewno spodoba się wielu osobom. |
Dzisiaj ogladalem sobie film z Grobowca Thalasa i wyskoczyl mi smiechowy bug :) Daje ss
Ps:Bake z kad masz takie fajowe eq. http://img118.imageshack.us/img118/4...towalg4.th.png |
HAHAHAA, bug rox :D
<tjo napefno w dym fylmie jyst kajlokker, i tlateko kkaki buk sie lobi> |
yyy ja mam takie pytanko, bo chciałbym sobie obejrzeć stare filmiki jak na tombie cichy pokazuje, ale to są chyba pod tibie 7.5 i nie wiecie moze skad moge tibie 7.5 wyczasnąć? czy moge na tej nowej ogladać i tylko coś pozmieniać w opcjach? jak to teraz jest bo ja w tibie jakieś 3 lata nie grałem i sie nie orientuje a tu już tibia chyba 7.92 ;D
|
Cytuj:
bonzai.8u.pl/75/tibia75***** |
Laguna
Siema
Cichy daj rehosta z laguna island :) Mialem ten filmik ale skasowalem ... A mi bardzo jest potrezbny ... Pozdro :) |
Wszystkie filmiki są również dostępne pod adresem:
http://www.mtibia.pl/travel @poi Dzisiaj miałem zbierać po raz... chyba 5... ekipę, ale znowu się nie da.. tym razem CIP zamknął teren, i nie da się wejść... Klątwa działa nadal... |
Witam
Cichy mam pare pytań do ciebie , jakbys mugł napisz do mnie na gg w profilu mam zapisane : ] 3majta sie ludziska
Edit : Napisany Miałem stary nr GG teraz jest new ; ) |
Nie podaje swojego nr. GG. Polecam kontakt na początek przez priv msg na forum.
|
Cichy, a może byś nagrał te najbardziej znane miejscówki z wyvernami, czyli te na Edron i jak się idzie na orc fortece...
|
Cichy, po co chczesz nagrywać POI, skoro jest jeszcze wiele miejscówek o wiele mniej hardkorowych nie nagrane. Np. fajnie było by jakbyś nakręcił miejscówki z Wywernami, Demony na Goromie, Callase czy Wypse Ferumbrasa.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
yy, czy ty chcesz powiedziec ze dle na poi sa mniej hardcorowe od demkow na goromie, czy wyspy feru?:O |
up@, chyba raczej właściwe poi miał na myśli...
|
Cichy możesz również nagrać nowy poh (bez PoI), chodzi mi o nowe cyce, taranty, vampirka, możesz też dorzucić drogę do dc...
|
Pojawił się nareszcie filmik, z PoI DL (z 3 tygodniowym opóźnieniem spowodowanym różnorakimi problemami)
|
A jak mozna odkryc mapa przy pomocy jakiegos programu ?? bo mialem odkrytom ale zainstalowalem OTS-a i teraz juz mi mapa znikla co moge zrobic zeby ja znowu odkryc ?? :/ :( prosze o szybka odpowiedz
|
Yeyejejejeejej!!!!!!11111oneonoenłanłanłan
GZ Cichy jestes wielki |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Reinstal Tibii i wrzucenie tych plikow do katalogu Tibii, 2. Usuniecie z katalogu Tibii wszystkich plikow -.map [mozesz zostawic te zmodyfikowane, przed instalacja OTSa] i wrzucenie tych, do ktorych dalem link. Z tym, ze sa to mapy do Tibii 7.8, mi w 7.92 dzialaja te. Jak nie beda dzialaly, rozejrzyj sie w downloadzie za wersja do odpowiedniego klienta. @topic Filmik bardzo ladny B) Wreszcie mam odkryte "nie questowe" PoI ;) edit Mapy to tylko Mainland, Wyspy Lodowe i Darama - jesli chcesz dzungle, Laguna i Forbidden Islands zostaja filmiki :) Mam jeszcze pytanko... czy "maszyna filtrujaca" PACC od FACC jest ten Magic Wall i 2 kratki przed i za nim przy drabince? Z gory dzieki za odpowiedz ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |