![]() |
|
fight fight fight
Gro must win Ganbare! |
Gro jak przegrasz to zwijam interes i przestaje sie odchudzac... i nie bedzie ukrywania ludzi na lotnisku w "Koszyku" :<
|
Cytuj:
Oddawaj swoje słuchawki =f Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Anyway - w tym temacie większość ludzi potrafi zapisać mój nick poprawnie - ewenement w skali światowej! @Topic: Stwierdziłem, że o wiele gorszy od naszego kochanego DDosika nie będę, więc... Bounen no Xamdou Ef - a tale of melodies Hyakko Zawitały na mym torrencie :D Niecałe 16 gb, a wszystkie torrenty aż sprośnie seedami obsadzone RAWR! |
Cytuj:
|
@Eeriot
ale ja to do Gangrela pisałem : / az chciało by sie Hawt powiedzieć co? |
Cytuj:
|
@eerion
Szacunek pozostal z zasnuta mgla czasow, kiedy ten temat jeszcze nie istnial. A sluchawek nie oddam, mojeeeee!!! |
gotowi! do walki! na 3! start!
w lewym narożniku Terminator i lolicon! GROCIX! w prawym chłopak z wilkiem w avku ! ERTION! biją sie o słuchawki i ciało otakumy! FIGHT! |
Cytuj:
Grox - bierz go. Ja wezmę słuchawki. Cytuj:
Cytuj:
<Wykopuje Otakume gdzieś w kąt> Spadaj, nikt cie nie chce. Słuchawki lepsiejsze! |
grocix dupy dales ze przegrales ;s
|
Nie macie wrażenia, że pierdzielimy bez sensu?
|
Cytuj:
<robi maślane oczy>Niech mnie ktoś przytuli |
@Otakuma
Ja Cię mogę przytulić! - krzyczy Sam chowając za plecami wielkiego tentacla... |
@Otakuma
<przytul> |
Cytuj:
Moje serce zakosiła mi dawno temu Tessa. I parę innych osób ;) Cytuj:
|
geje i pedały...
HUGGGGGGG!!!! @Up sam sie przytul : / |
Na jakim dziedzincu? Zresztą, to wyzywający się musi pofatygować, a nie na odwrót, a mało ma czasu, bo napewno dla Gro rano nie wstane, a później ide do pracy :P
|
a ze wieje nuda to :
ale te sql days jest swietne... Zwlaszcza Itou jest taki bohaterski i madry w swoich poczynaniach... Jest czlowiekiem ludu...I jest moim bozyszczem POLECAM TEN TYTUL: SCHOOL DAYS. dla tych co nie ogladali i nie wiedza co traca |
MINA HONTONI ARIGATOU!!
Jednak są w tym temacie porządni ludzie. Cytuj:
|
Ogloszenie parafialne:
eerion przekupil moja dusze. Teraz to on jest moim Panem i Wladca! <łasi sie> @milano Ryj xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |
|