![]() |
|
Moge juz expic na dragach ?
moge juz expic na dragach z watsem max 2 potow skile 66/65
|
Jaki lvl i eq? Na dłuższą metę nie ma to sensu na takich skillach.
|
A czy ja moge na viverne ?? :) Jestem sorc :mag: 20 lvl 18 mlvl prawie 19 8o i eq nawet nawet ;)
|
Up: da się, lecz z waste. i będziesz miał ciężko. polecam wbić lvl z 30 i mlvl z 25... wtedy z hmm możesz up/down sobie bić bez waste
|
lol,wyverne bez waste soluje sie od 27 lvl, stawiasz czy 2 i stoisz pomagając sobie wandem/rodem
|
25 knight. Skille 60/60, pacc. Gdzie mam expić bo na rotach na darashii już wolno leci??
|
Ja jestem Druidem 22 level i 18 m level gdzie mam expic bo na dwarfach już mi tak nie idzie
|
@UP
MT. Sternum, Guardy |
Cytuj:
Lol, niewiesz co mówisz chyba.. Małpy dla knighta (żeby się zwracało) to 35+ lvl. Bo co zrobisz na 20 lvlu, jak wyskoczy z 4-5 małp( w tym sibangi)-które uciekają, i przy próbie zabicia ich wpadniesz w następne stado potworków, czyli krótko mówiąc - gleba ;) |
Paladin - 20 lvl
Skille - 60/48 EQ: Mammoth fur Cape, steel helmet, guaridan shield, p legs, scarf. Gdzie expic??:baby: |
Profesja: Druid
Poziom: 27 MLvL: 24 EQ: Crown Helmet, Crown Legs, Noble Armor, Tower Shield, Terra Rod, Leather Boots, Scraf. Odpadają: Cyclopy, Roty, Orki, Trolle i Slimy. PACC/FACC: FACC Narazie Expie na Cyclopach, ale chciałbym wiedzieć, gdzie jest możliwie najopłacalniejsze Expowisko + Dobry Loot :) Z góry, dziękuję. Pozdrawiam! @Down Oczywiście.. Ale nie chciałem na nich Expić, ponieważ waliły mi zbyt duże Hity :P Dopiero wbiłem 27 Lv :D Opłaca się teraz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pod MT. Sternum ;]. I to są "tomby", nie tomby. xD
|
Profesja: Master Sorc
Lvl: 26 Mlvl: 27 Eq: crown helmet, blue robe, p-legs, boh, medusa shield Pacc ;) oraz 30k w banku (czyli na manasy starcza ;) ) No i pytanie, gdzie? Teraz siedze w tombie z vampirami//mumiami. Cos slyszalem, ze na zolwiach sie oplaca? |
Cytuj:
|
jestem po dedzie i straciłem aol. gdzie mogę najszybciej zdobyć dużo kasy(nie mam pacc)?
profesja: druid lvl: 53(miałem prawie 55 ale ded) mlvl: 47 eq: RH,mms,h.rod,blue legs,BOH i magma boots, szalik. P.S. szybko expie na orc landzie i orc fortecy. ale tam nic mi się nie zwraca albo zwraca rzadko. na dragach tez mi się nie pyli bo za dużo potów idzie. gs-y już w ogóle bo jeszcze więcej kasy tarce:( |
Profesja: Paladyn
Lvl: 30 Mlvl: 12 Skille: 71/59 EQ: Royal Speary + Crown Helmet, Scarf, Mammoth Fur Cape, Plate Legs, Dragon Shield, Leather Boots FACC Gdzie mógłbym miło poexpić i zarobić nieco kasy? Guardy raczej odpadają, na moim serwerze koło Kazo non-stop kręcą się PK teamy... |
23 Palladyn 62/45 eq Plate set i throwning stary dwarfen shield wiem ze slabe ;(
Gdzie moge expic zarabiajac duzo nie tracac wiele ;D ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |
|