![]() |
|
1Jedną bramką? ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No, seniorzy MU pokazali to na Emirates. Pięknie nauczyli Nasriego strzelać bramki.
|
Cytuj:
Dobrze, że kupiliście Arshavina, nie ma wątpliwości, że poradzi sobie w Anglii: http://zip.4chan.org/sp/src/1234694352649.jpg @Edit RANKING RANKING XD Cech van der Sar Reina Almunia Bosingwa Sagna Arbeola Neville Evra Cole Clichy Aurelio Terry Ferdinand Carragher Toure Vidic Carvalho Gallas Hyypia Ronaldo Cole Benayoun Eboue Giggs Riera Nasri Malouda Gerrard Lampard Scholes Fabregas Mikel Carrick Alonso Denilson Rooney Anelka van Persie Kuyt Torres Berbatov Adebayor Drogba Jeśli chodzi o ustawienie 4-4-2 Wydaje mi się, że ustawiłem ich sprawiedliwie, w kolejności od najlepszego do najgorszego. Wiadomo, że liczą się też inne czynniki, niż umiejętności poszczególnego gracza. @Edit 2 Nie sprzeczajmy się o szczególy typu "gra Kalou, a nie Malouda!"... Jak ktoś chce, niech stworzy własny :D @Down ALEŚ TY GŁUPI : O Niewątpliwie, tylko ten drugi (nie, nie Yoh, ale on zaraz po tobie) z Arsenalu jest większym idiotą w tym temacie -.- @Down 2 Co w tym takiego śmiesznego? |
Kolejny komentarz durnia ktory mysli ze aby dobrze grac w angli to trzeba miec 40cm w gale, w hiszpani sie kiwaja, a w Serie A to nawet napastnicy nie wychodza ze swojego pola karnego
A co do tego "ustawienie" to mnie ladnie tozbawiles =D Wyjasnij mi dlaczego jestem glupi A co do ustawienia to Drogba ktory zdobyl AZ 1 BRAMKE w tym sezonie napewno sie nadaje do twojego pro rankingu |
Po pierwszej polowie :)
Inter Milan 2 - 0 AC Milan 30' Adriano 43' Stankovic Oby tak dalej ! <3 |
Nie spodziewałem się, że Inter aż tak będzie karał Milan.
Manchester> Arsenal. I to co najbardziej rozsierdzi fanów Arsenalu z tego topicu: Giggs> Wilshere Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ROTFL!
Zniszczyłeś mnie tym postem. |
I teraz podstawowe pytanie... Ile Rosetti dostał, bo Inter już od kilku sezonów kurewsko drukuje mecze. Pierwsza bramka to po prostu popis pracy sędziowskiej. Jakby mu nasrali na głowę, też by nie zauważył?
Milan gra ładnie, odważnie. Niestety traci gola strzelonego ręką. Potem Milan się podłamał. Inter ruszył, cisnął, obrona Milanu się gubiła. Ancelotti nie widzi co się dzieje. Nie potrafi zrobić porządku. Zamiast kupić porządnego obrońce, który zagra tu i teraz, a nie kiedyś, to kupuje graczy, którzy teraz nie są potrzebni i nie powinni być celem transferowym numer 1. Potem wreszcie coś się wzięło. Sędzia nie dyktuje ewidentnego karnego dla Milanu. Rossoneri ruszają, Pato strzela. Potem cisną, strzela Ronaldinho, spalony. Brak czasu, brak szczęścia i Cesar. Koniec. Gratulacje do Interu... I żeby wam w końcu dojebali za korupcje, bo to, że nie było karnego przeciwko Interowi od 36 spotkań to nie przypadek... Telelombardia już woła "Moggi 2" Podsumowując. Potrzeba nowego trenera, nowej obrony, wysokich i silnych napastników. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Swoją drogą, chciałbym zauważyć, że Sven jest najbardziej obiektywny z nas wszystkich (ewentualnie można mu zarzucić pomniejszanie siły innych włoskich drużyn).
@Edit Wyczytałem dużo dobrego o grze Ronaldinho (oprócz gry defensywnej) i Pato (w dalszej części spotkania), a dużo złego o stoperach... Swoją drogą: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...62_468x596.jpg :D |
Cytuj:
w 1 meczu ronaldinho strzelil gola z karnego, wiec to jest namiastka sprawiedliwosci |
Rozumiem frustracje Sven,ale reki Maldiniego przy zajebiscie groznym dosrodkowani tez nie odwizdal,ani nie ukaral Ronaldinhio gdy symulowal w polu karnym. Ogolem od Calciopolli wszyscy w pomylkach sedziow sie doszukuja drugiego dna,co juz zaczyna mnie denerwowac.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dalej mi się nie chce. |
Cytuj:
Po 2. Bosingwa na 1 miejscu? To chyba jakiś żart. Neville mimo wieku jest lepszy od tych wszystkich "perełek". Po 3. Evra lubi biegać pod bramką rywali, bądź skrzydłem. W sumie to prezentuje podobny poziom do Cole'a. Po 4. Terry lepszy od Ferdinanda? Wg mnie Ferdinad jest jednym z lepszych obrońców na świecie. Terry wg mnie się wypalił. Po 5. Nie wiem co tam robi Carvalho. Po 6. Gdzie jest Messi? Tylko nie mów że Eboue jest od niego lepszy. Po 7. Giggs najlepszy, racja. Po 8. Fabregas powinien być na pierwszym miejscu, a nie jakiś Gerrard co ma rozprawy w sądzie. Po 9. Dan Gosling to duży talent. Na pewno lepszy od Mikela czy Alonso. K.Jay |
To jest ranking piłkarzy z Premiership, a raczej z "wielkiej 4", bo kilku piłkarzy grających w innych klubach angielskich na pewno powinno się tu znaleźć.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |
|