![]() |
|
Hexakon
Jun 23 2008, 14:49:50 CEST Killed at Level 90 by Speed'Mono Sucio and by Servent of the Evil Eye |
zuulek ty tylko umiesz fragi wypisywac?;>
|
Cytuj:
Wydarzenia ze światów > Aurea > Wojna mysle ze temat do tego sluzy.... niektóre osly potrafia sie klocic przez kurwa 10 stron, wtedy jest dobrze? ^^ |
Cytuj:
~S~I~G~N~E~D~ |
Cytuj:
|
Wyjdz!!!!!
|
Nowa gildia na Aurerze :)? [GUILD]Raw Talent[/GUILD]
|
Kali aka haker co mnie wyjebal na kase:wiem gdzie mieszkasz,jak masz na imie,nazwisko,data urodzenia,nr koma,gg itp itd wiec jesli nie chcesz abym w kolejnym poscie napisal twoje dane wraz z nickami ludzi ktorych zhakowales(a jest ich sporo,napewno znajdzie sie paru takich co beda chcieli Cie odwiedzic w domu)
TULI JENG/VENORE cala kasa i reszzte rzeczy narazie zrookowalismy Ci twojego 121 ek no prawie(40 lvl czy cos,mam na te konto z 10 listow wiec i tak juz na nim nie pograsz) wiec drogi Damianie K. czas ucieka Btw mowie o gosciu od tych SS z keylogerem (zamieszczal te SS na kazdym forum tibia.pl)wiec jak wasz kolego z innnnego swiata mial hacka to na 100% KALI Rozwazam przelicytowanie tego co stracilem w zamian za podanie danych Damiana K /Blacha |
słynny saori mia !!
http://img253.imageshack.us/my.php?i...eztytuure4.jpg obrazek nie jest mojej roboty xd |
Chcialem dodac ze masz 24h po tym jak minie ban na acc gdzie sate itemy, i itemy z innych servow tez oddasz i to mi.
[CHAR]Sir-Kali[/CHAR] http://www.***********.com/828374603.html masz mozesz sobie obejrzec swoj 2 zgon xD Fajnie mi sie ciebie rookowalo pozdro z Aurea! |
[CHAR]Crogulec[/CHAR]
I znajomych tez ci rookne Damian aka Sir-Kali pseudo Tibia.pl haxior |
haha nie ma to jak dobry rewanż w dobrym stylu :D
|
|
Kidler a jak go znalezliscie?:P poprosiliście o jego dane?:P a i jak zdobyles passy do jego chara?
|
Cytuj:
ZA TULI JENGA SZMA** |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahah...no w sumie ;P ja bym poczekał na waszym miejscu i jak by doszły passy do wszystkich charow dopiero bym go haknol ;P A czym go hakneliscie ... ? xD wiedze ze z was niezle hakery sa ;P
|
Cytuj:
@Topic Gosc ma tydzien bo na acc gdzie sa itemy z Tuliego jest ban. Jak nie odda po dobroci dostaniecie pelne dane wraz z numerem telefonu, gg, adresem i lista postaci ktora haknol. |
ale skad wy to wszystko wiecie?:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |
|