![]() |
|
@UP - Hunting speary/ewentualnie bolce i marsz na Guardy...
|
Aravras może spróbuj swoich sił na DC z 2bp mana potionów ??
A teraz moje pytanko sorcerer 34lvl eq -Crown helmet -plate legi -blu robe -wszystkie wandy -drag shield -zwykle bootsy Gdzie expić żeby kasy sporo uzbierać i żeby exp nie był najgorszy na razie expie na poziomie -1 na DC ale sporo ludu tam |
Yoł
Profesja: Paladyn Lvl: 44 Mlvl: 10 Skille: 73/57 EQ: Crown Legs BoHy Royal Spears Bue Robe Crus Helmet Vamp Shield p ammy FACC Czy dam radę expić na pohu? Edit:Ile bp mp zabierać? Brać time ringi? |
Dać rade dasz na pohu ale to się będzie wiązało z waste na Gs możesz tez próbować Dragi jak coś poleci to będziesz na plus :p
|
A nie moge z throwning starami lepiej mi bedzie i latwiej ;P a po te speary trzbea latac co 20 minut ... Pozdros
|
Profesja: Knight
Lvl: 31 Mlvl: 5 Skille: 75/75 EQ: K legs,g arm, boh,vamp shield,beastslayer, crown helm p ammy FACC Gdzie expić, żeby zarobić? Ok. 3-4k /h |
Idź na Dragi, kup sobie poty, jak coś fajnego poleci to wyjdziesz na +.
Możesz również próbować swych sił na Guardach. :-) Oczywiście robisz lootbagi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Napisze jeszcze raz
A teraz moje pytanko sorcerer 34lvl eq -Crown helmet -plate legi -blu robe -wszystkie wandy -drag shield -zwykle bootsy Gdzie expić żeby kasy sporo uzbierać i żeby exp nie był najgorszy na razie expie na poziomie -1 na DC ale sporo ludu tam proszę o w miarę szybko odpowiedz |
up@
Facc tomb pod Mount Sternum. |
@Up
Oprócz ef? Hmm... Próbuj swoich sił na Dragon Lair, dobry exp. :-) Oczywiście, bez potów nawet nie waż się tam iść. =P Inna dobra opcja to Dwarfy. |
40ms 39mlvl b robe, p legi, crown helmet, dwarven shield, woi/woce, boh exp zeby nie pozeral duzo mf i zeby byl szybki oraz musi sie zwrocic za mf
|
Level:23
Profesja:sorcerer Do tej pory expiłem na Foldzie, ale po upie zoribły się tam za duze tłumy. I jeszcze jedno: level:17 skills:45/43 |
15 Drut kolczasty, Ekiu: c.hełm, p.set, chodaki, dwarvka, (medzik lewel 8)
|
przez swieta trzeba zaczac expic ;]
35 kina 66/63 (do swiat bedzie 70), eq c helmet, p armor, k legs, boh, drag shield, bright/blacksteel sword i zeby jakis byl zarobek ;) |
Cytuj:
- k set - boh - vamp shield - bright/blacksteel sword Elf Fortress, Guardy, Mozesz sprobowac Mt.Sternum, ale przygotuj sie na waste |
Knight 26 lvl PACC
swiat: Secura skille 54/50 eq:knight armor,plate legs,guardian shield,wyvern fang,leather boots, Gdzie mi by się opłacało expić, tak żeby w jak najkrótszym czasie zarobić 20k i 30 lvl |
Cytuj:
|
32lvl palek, 70/56 eq: c helm, b robe, p legs, bohy, vampka, royale. Chodzi mi zarówno o kase, jak i o lvl.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |
|