![]() |
KHR - daleko z tyłu za innymi mangami, już nawet świeża Enigma jest lepsza :D
Popatrzmy co my tu mamy na Spring 2011 Ukryty tekst:
Toriko :D, The World God Only Knows (s2), Gintama, Ao no Exorcist, Deadman Wonderland, Sket Dance, Hidan no Aria, Steins;Gate (kto widział Chaos;Head pozycja obowiązkowa), X-Men No to teraz oczekiwanie aż zaczną wychodzić :) |
Spring 2011:
Z ciekawych serii: Toriko Gintama The World God only Knows Deadman Wonderland Maria Holic: Alive Z autohate: Kampfer A ja już miałem nadzieję, że nie będę musiał tego ścierwa na oczy widzieć... |
ma ktos linka do kinowka Full metala ? Bo juz chyba dawno wyszedl i moze jest w znosnej kopii.
|
A ja słyszałem, że OVA do Toradory maja być. :D Już się nie mogę doczekać! >:D
|
Ktoś pamięta ile trwała walka aizena i ichigo w mandze?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
417-421 na Bleach Exile.
|
@Spring 2011
A co z tym? http://mamaa.files.wordpress.com/201...1-chart-v5.jpg Nie ukrywam, ze szczęścia aż podskoczyłem widząc te serie. Nippah~! Corgar Frizz |
Final Fantasy jako odcinkowe anime? Ciekawe, ciekawe :>
|
@Corgar
Ciekawe, ale pozycje mnie interesujące z tej listy nie są dodane jeszcze na anime-planet, więc przez przypadek mogę o nich zapomnieć :/. Ale jest to o tyle dziwne, że te wrzucone przez DDoS'a już są do zaznaczenia. |
Cytuj:
TTGL Lordgenome - może być dobre, a raczej musi. Mirai Fukuin jako, że jest to ufotable i ma związek z kara no kyoukai to musi być dobre. CG: Lelouch of the high school rebellion - lol? To pewnie będzie słabe. |
Polecam Black lagoon , claymoor ,nurarihyon no mago ,Toaru Majutsu no Index, Darker then Black i wiele innych :)
|
Darker Than Black 3!! YEEEEEE! B)
|
Witam ludziska :)
Właśnie nadrabiam karygodne zaniedbanie i oglądam Ghost in the Shell :) Swoją drogą bardzo lubię mangę i anime ale nie mogę się przekonać do anime o "transformerach" - typu: Gundam Wing czy Dancouga Nova. Ja wiem, że japońcy mają swego rodzaju odpał na punkcie robotyki ale jednak patrzenie jak naparzają się dwa wielkie roboty mnie osłabia. Już pomysł maszyn kroczących typu Star Wars jest picem na wodę (totalna niestabilność takiej maszyny) ale maszyny w kształcie dwóch wielkich "ludzi" walczącyce wielkimi mieczami/karabinami to już jest poza moją granicą absurdu |
Co innego człowiek, strzelający z rąk czosnkowym działem, które może zniszczyć całą Ziemię. To już nie jest absurdalne.
|
Cytuj:
A właśnie, ten... Co słychać, ludziska? ;) |
@Soulhunter
Że niby mechy są do niczego? ORE WO DARE DA TO OMOTE YAGARU?! Milcz, nie wiesz co dobre! Mechy są mega epickie i nic tego nie zmieni! A że są z kilku powodów nieużyteczne w realnym świecie... Kogo to obchodzi. Wystarczy że znajdę kilka rozwiązań, a stanę się sławnym na cały świat konstruktorem pierwszego w pełni sprawnego mecha bojowego. Potem to już tylko krok będzie mnie dzielił od całkowitej dominacji w układzie słonecznym. Obejrzyj Code Geass, Tegen Toppa Gurren Lagan, Macross Frontier. Dopiero wtedy zdobędziesz prawo wypowiadania się o tak pięknym gatunku jakim jest mecha. I pamiętaj, że tylko prawdziwy mężczyzna ujrzy piękno w tych maszynach. EDIT. Zapomniałem o Neon Genesis Evangelion, też świetna seria mecha, tym razem jednak pomieszana z niezłym mindfuckiem. Nippah~! Corgar Frizz |
Zapomniałem napisać dzisiaj, to co chciałem rano:
@HOTD skończony. Zakończenie mi się nie podobało, jakieś takie nie wyjaśniające nic. Manga coś mówi więcej na ten temat, czy też się kończy podobnie? Co do mechów: musze jakieś inne anime poza TTGL zobaczyć o mechach. :D |
@UP
Nie oglądałeś CG? : O |
Cytuj:
|
Co z narutoooooooooooo?! Bo chciałbym już obczaić, ciekawe walki mają być :<
|
Cytuj:
|
Zapewne będą kazali nam długo czekać na taką dobrą kreskę :( A szkoda, bo bym sobie pooglądał. (Szczególnie jakąś powtórkę z historii al'a 6 ep)
|
DTB 3 Oh yeah
Code geass Lelouch of the haj skul rebellion? WTF?? I po co cos takiego??????? Ja chce bokoku no akito (nowy CG) |
Zacząłem oglądać sobie Gai-rei: Zero. Dwa pierwsze odcinki: dużo krwi. xD
|
Jak tam ten wrocławski konwent? Eerion chciał mnie ściągnąć, ale trafił na kiepski czas.
|
Socjalnie było fajnie, paneli też kilka odwiedziłem. Znajomy twierdzi, że było z tych słabszych (ale on jeździ na masę konwentów, a ja nie :P) więc pewnie wiele nie straciłeś ;)
Poza ujrzeniem mnie ofc ^^ |
@Lista
Nowy Gurren Lagann dwa słowa: SPIIIIIRAAAAAAALLLLLLL BROOOOOOOOOOFFFFIIIIIISSSSTTTTTT! Trapeze! zauroczony 1wszą serię niecierpliwe będę czekał na drugą : 3 Deadman Wonderland - Kolorowanie niezłe , choć ciekawi mnie kwestia krwi |
Czy tylko ja odniosłem dziwne wrażenie, że poprawili kreskę w Wybielaczu?
|
Na taki odcinek zdawałoby się, że wymagana byłaby lepsza kreska :) No to teraz zaczną arc z mangi czy też ujrzymy filer arc :D Stawiam na masę filerów.
|
Żadnych fillerów! Pozabijam jak będą fillery!
|
Będą fillery, i to rychło :P
|
Jak zrobią jak w naruto to chyba się obrażę na nich :P
|
Hura, animowane mugetsu : D
|
Szybko skończyła sie walka ichigo z aizenem, teraz jeszcze 1 czy 2 odcinki z mangi i parę miesięcy fillerow ;/
|
No też miałem nadzieję na lepszą walkę, tzn. dłuższą. No ale co poradzić... teraz pewnie będzie o tym że wszystko wróci do normy a Ichi +miliard do respektu za uratowanie galaktyki.
|
Właśnie teraz będzie sraczucha na maxa nawet w mandze :> powinni na tym zakończyć w końcu ichi stracił moce.
|
Proponuje używać [hide]
Btw. oglądał ktoś Comartie High School? HAHA zajebiste anime, na youtubie macie odcinki Z DUBBINGIEM(!), który jest zajebisty(!!!). Polecam, można się pośmiać. Coś jak Lucky Star, ale bardziej dla facetów : D |
Cromartie z dubbingiem? Nigdy w życiu, oryginał lepszy :D
A seria jest krzywa. A bardziej klimatycznie niż do Lucky Stara to bym ją połączył z Excel Sagą. Choć to też średnio na jeża |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |