![]() |
|
Cytuj:
|
Gdzie mogę w miarę dobrze expić 16lvl Sorcer, mlvl 9, eq:Noble Armor, Plate Legi, Dark Helmet, Leather Boots, Tusk Shield??
|
?! Gdzie expic ?
A więc tak , od dłuższego czasu gnębi mnie pytanie :
Gdzie expić ? A więc tak : Profesja : Paladyn Level : 38 Skille : 71/60 Status : Free Account (FACC) Eq : -Devil Helmet -Blue Robe -Plate legs -Demon shield -boots of haste -royal spear'sy Z góry Dzięki :)B)B)B)B)B)B):):):):):cup: Sory wiedzialem ze czegos nie napisalem 38 lvl. |
Cytuj:
|
Gdzie bym mógł expić 30 ed z icicle i avalanche żeby był dobry exp:p
@down Mintwallin, Guardy DC |
Dla tego wyzej ;p
Tomby w ank .
albo cyce na edron --- Mareasquan dodał 0 minut i 55 sekund później --- A więc tak , od dłuższego czasu gnębi mnie pytanie : Gdzie expić ? A więc tak : Profesja : Paladyn Level : 38 Skille : 71/60 Status : Free Account (FACC) Eq : -Devil Helmet -Blue Robe -Plate legs -Demon shield -boots of haste -royal spear'sy Z góry Dzięki |
Gdzie mógłbym expić poza dragonami w Yalahar?
Profesja : Royal Paladin Lvl : 45 Skille : 71/51 ( wiem ze slabe ale nie chce marnowac pacc ) EQ : Crown helmet Pala Armor Vampire Shield Blue Legs Bohy Platinum amulet Rsy lub Enchanted Chodzi mi o nawet spory exp ( coś min. 45k/h ) ale zeby byl profit : ] |
Cytuj:
Dwarf Guardy (najlepiej labirynt badz kolo Crus helmet) Hellgate (ale musisz znac respa) POH (bez Gsów) Dragon Lair Venore (tylko dragi ale czesto zajete) Obrzeża ORC FORTRESS |
Taa dzieki ...
dzieki tobie przezwyciezylem swoj strach i poszedlem na d lair .. expie na dragach i mam juz 39 lvl :D 39 wpadl mi w jakies 1h-1,5h |
GDZIE expic knightem
skile 72/69 EQ: rh mms dsm k legs stell bots Heroic Axe duzo kasy chce nazbierac i przy okazji pallek 60 77/60 plate set rownierz duzo kasy |
56 Knight 72/71 eq zaoan armor crown shield steel helmet boh
TYLKO NA PACC! |
@up
Mutated humany, żółwie, dragi, elfy na pacc, cyce na pacc, piraty na nargor ^^ @topic 50 palek, 14 mlvl, 77+2 dist ~~200k na waste Dh, P ammy, Paly armor, b legi, demonka, b legi, boh/softy, rs/e spears Facc. Interesuje mnie minimum 40k/h Moze byc waste... Co więc polecacie ^^? |
Cytuj:
D lair venore Orc Fortress w srodku (czasami Hardcore ale jak umiesz grac ogarniesz) Hellgate Facc Tomba pod Mount sternum (resp 3 x dragon + poziom wyzej crypty) czyli to co wszyscy znaja nic nowego nie wymyslimy niestety na FACC |
Cytuj:
|
Cytuj:
a czemu nie poleciłeś Mi DL-i ?? :P:P:P... nawet czasem Latam na Barbarianach dla kasy :P:P.. |
Cytuj:
|
UP: Proponuje takie miejsce na Magician Quarter-Dark Magiciany, Dark Apperentice, Mad Scientisty itp. DUZO kasy i exp wiekszy niz 50k/h, albo mutated humany na alchemist quarter. Popracuj nad skillami ;s
|
takie pytanko:
gdzie na n-pvp (optional czy jak to sie tam tera nazywa) expić taką postacią: palek 25lv skille 56/36, zara 57/37 eq: plate arm, plate legi, dwarvenka, steel helmet, bije ze zwykłych spearów chodzi mi głównie o to żeby exp był w miarę na poziomie i żeby dużo kasy sypało |
Cytuj:
Na vdl expie, ale w ch*** ludzi... Na pohu chwilowo karałem z e spearami, lecz spróbuje :) Of ogarniam całego (na -2 niekiedy hardcore, rzadziej tam wchodze). Hellgate jeszcze nie odwiedziłem, lecz napewno obczaje. Facc tomba, nawet ciekawe miejsce (biorąc razem z dragami), lecz ludzi podobnie jak na vdl. Dziekuje za szybką odpowiedz cya ;* @up. Facc tomb do -3, soldy, guardy pojedynczo, cyce na mount, ef. |
Cytuj:
|
59 Pall 79/62
Witam, gdzie mógł bym expić 59 Pall'em 79/62. Tylko bez hardcor'u pozdrawiam.
PS. jak małe skille to proszę powiedzieć |
Gdzie mógłbym expić na PACC-u
lvl 27 mlvl 22 eq spirit cloak plate legs woce dark helmet Tak żeby dobrze lvl szedł a waste takie za duże nie bylo :p i kasa taka by bp manasów sie zwróciło no i może troche na plusie :D na paccu oczywiście :D |
Cytuj:
|
Jeszcze nie próbowałem a tak między nami mówiąc to gdzie to GS? i FACC
|
@
Na POH. Exp też na tamtejszych dragonach i wyvernach. Spokojnie dasz rade, tylko staraj się pojedyńczo Gs'y. Z dwoma nie będzie też jakiegoś super hardkoru, ale raczej uważaj. Jeszcze OF możesz spróbowac, niezly exp tam jest ;) |
Dzięki na pewno skorzystam :D a przypomniał byś mi co to OF? Pozdro i THX
|
Chcialbym dowidziec sie o mozliwosciach expa. Moj lvl 78 Skills 101/102 PACC.
Chcialbym poznac jak najwiecej mozliwosci (nie chce huncic z paroma osobami) Dzieki z gory |
Witam,mam 37lvl RP skille 72/54, wlasnie kupilem Pacc i nie mam pojecia gdzie expic,moglibyscie cos zaproponowac??
|
Sorcerer lvl 22
PACC Mlvl 17 Eq: spirit cloak, dwarven shield, p legi, dark helmet Gdzie expic?! :D |
tym razem PACC
36druid 38mlvl(40 z itemami) gdzie expic bez waste (ew. male) aby szybko podexpic? |
Cytuj:
Dla sportu możesz chodzić na necro |
55 ms, narazie expie na ankh d lair, assach.
|
Cytuj:
|
Mam pytanie gdzie expic 141 ms, pacc, focus cape, yalahar mask, magma legs, boh, spellbook of dark mysteries, platinium amulet, wand of star storm. Chciałbym żeby exp sie głównie zwracał ale mam 250 k na waste.
Lepiej sobie kupić softy czy wydawać cały czas na poty ? |
Cytuj:
dokup 500k na allegro i wydaj na exp quary na yala, wyrmy, dle, frosty |
44ms 36mlvl gdzie moge expic z malym waste ale by exp byl chociaz 40k/h
mutated humany, necro/hero, culty, earth elementale sa zajete non stop |
@up
tarpit tomb za tp, piraty na yalaahr, cyklopy na mistrock |
39 kina , 68/65~
MMs , blue legs , shadow scepter, dsm. 5k na poty. Jakis dobry exp , wazne zeby sie cos zwrocilo i szybki exp. |
86rp i super exp! :]
Witajcie przyjaciele z tibii! Ponieważ wyrmy mi się znudziły, nie dają loota postanowiłem zapytać - na czym expić moim 86rp, z nieograniczonym paccem i bardzo dobrym eq? Mam wszystko co potrzebne, softy itd. Nie widzi mi się expić na frostach, bo za jasno tam xD. Fajnie jest DL Darashia ale daleko. Polećcie coś, moje skille tak jak w opisie postaci pod nickiem. Może DL na fenrock/mistrock?
|
ponawiam
palek 25lv FACC, skille 57/37 szukam jakiegoś wydajnego exp/h i kasa/h expowiska, w miarę mało zaboconego (Guardia) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |
|