Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

MatiCFC 16-02-2009 11:41

Taa Neville lepszy od tych wszystkich grajków mimo swego wieku, taaa, oczywiście :D

Bosingwa na pierwszym miejscu? Śmiech.
Malouda w pierwszej czwórce? Śmiech...
Mikel? Jest niezły, z meczu na mecz coraz lepszy, nabieram do niego szacunku, ale zdecydowanie powinien tam znależć się Essien, mimo swojej kontuzji, bo gdy gra, to lepszego nie ma.

Maggic 16-02-2009 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2466148)
Taa Neville lepszy od tych wszystkich grajków mimo swego wieku, taaa, oczywiście :D

Bosingwa na pierwszym miejscu? Śmiech.
Malouda w pierwszej czwórce? Śmiech...
Mikel? Jest niezły, z meczu na mecz coraz lepszy, nabieram do niego szacunku, ale zdecydowanie powinien tam znależć się Essien, mimo swojej kontuzji, bo gdy gra, to lepszego nie ma.

Bosingwa
Sagna
Arbeola
Neville

Z kim Bosingwa jest w tej czwórce? Neville już nie te lata, Arbeloa mnie zupełnie nie przekonuje a Sagna to 'dla mnie' średniak który w sparingach próbuje łamać nogi. Więc akurat w tej czwórce Jose jak nic =P

Malouda to już jaja jakieś, słabiutki jest, nie to co prezentował w Lyonie.

Mikel też mnie zaczał przekonywać, mimo to Essien i nikt inny.

A odemnie to tak;

Gerrard, Lampard, Fabregas to trójka tak fenomenalnych zawodników że ciężko mi powiedzieć który jest lepsi, tym bardziej że każdy z nich prezentuje kapitalny poziom, i wiem na co ich stać.

No i na koniec... Gdzie Joe Cole?
\
\edit@ ano sorry xD

MatiCFC 16-02-2009 14:06

Jest:

Ronaldo
Cole
Benayoun
Eboue

Yoh Asakura 16-02-2009 14:19

@Maggic:
Średniak, który został naj obrońcą Premiership, a sezon wcześniej naj obrońcą Ligue Ą ?

AnonimowyPowrot 16-02-2009 14:58

Mózgi, to tylko Manchester/Chelsea/Liverpool/yoh, a wy coś o Messim pierdolicie >_<

@Edit

Mikela pomyliłem z Essienem, mój błąd.

@Down

Nie, ani jeden nie gra dla arsenalu :/

Co do Giggsa, to chciałbym ci przypomnieć, że jest w wspaniałej formie, nieważne czy gra na skrzydle (oby nie na prawym!!!), czy w środku, jego podania są wręcz genialne, gra bardzo mądrze. To mój ranking, wybierz sam podstawową jedenastkę wybranych drużyn i też ich sobie poustawiaj, co za problem.

Straznik Monopolowego 16-02-2009 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2466327)
Mikela pomyliłem z Essienem, mój błąd.

Wkoncu obaj sa czarni co nie?

A co do Giggsa na 1 miejscu to chce ci przypomniec ze mamy 2009 a nie 1999

MatiCFC 16-02-2009 16:08

Akurat z Giggsem to się zgodze, ciągle kawał solidnego świetnego zawodnika jakich mało.

AnonimowyPowrot 16-02-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2466435)
Akurat z Giggsem to się zgodze, ciągle kawał solidnego świetnego zawodnika jakich mało.

Tylko Wilshere wiecznie lepszy, monolit swojej drużyny.

@Edit

Wy wszyscy i tak geje jesteście, nawet nikt mi "sto lat" nie zaśpiewa (napisze?) na forum... ;_(

@Down

Artic, uno, dos, tres xD

Articuno 16-02-2009 18:51

Soczyście
http://sport.onet.pl/0,1248705,1917588,wiadomosc.html

Yoh Asakura 16-02-2009 21:27

Jeśli to, co dzieje się teraz na Emirates, nie jest snem, to mam do powiedzenia tylko jedno.
Arsenal are back.

Arka_Sath_Wielki 16-02-2009 21:28

Barca popadła w kryzys \o/ do finału lm się wygrzebią :D

Yoh Asakura 16-02-2009 21:30

A to trzeba być w dobrej formie piłkarskiej, żeby oglądać finał w TV ?

AnonimowyPowrot 16-02-2009 21:52

@Sytuacja na Emirates

Fakt, Heaton (tak, ten z Manchesteru United!) prezentuje się znakomicie, czego on dzisiaj nie wyprawia! ;>

http://www.kanonierzy.com/shownews_i...lepszych.shtml

GRATULUJE SAMOOCENY XD

Calen Futh 16-02-2009 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2467019)
Jeśli to, co dzieje się teraz na Emirates, nie jest snem, to mam do powiedzenia tylko jedno.
Arsenal are back.

antycapslockznaczki
YEAH! CARDIFF POKONANE?! CZY TAK?! PRAWIE TAK! WYCHODZIMY WSZYSCY NA ULICE NASZYCH MIAST BY ŚWIĘTOWAĆ GLORIĘ ARSENALU! THE GUUNERS WRACAJĄ!

@up: Co do linku to oczywiście Bendtner to czołowy zawodnik na angielskich boiskach. Nie ma co mu się dziwić, że wysoko się chłopak ceni.

Yoh Asakura 16-02-2009 22:03

Nie wypada się śmiać w sytuacji, gdy Arsenal gra w tym spotkaniu atrakcyjniej niż United przez cały sezon.

Cytuj:

@up: Co do linku to oczywiście Bendtner to czołowy zawodnik na angielskich boiskach. Nie ma co mu się dziwić, że wysoko się chłopak ceni.
Zdaj sobie sprawę z tego, że statystycznie jest lepszy niż Tevez. (-;

Calen Futh 16-02-2009 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2467091)
Nie wypada się śmiać w sytuacji, gdy Arsenal gra w tym spotkaniu atrakcyjniej niż United przez cały sezon.

Niewątpliwie :)

Cytuj:

Skuteczność>Atrakcyjność
ot takie przypomnienie footballowych priorytetów.

@up: Poprzedni sezon Carlitosa również uwzględniłeś, nie?

Yoh Asakura 16-02-2009 22:12

Oceniam to, co sobą prezentują w tym sezonie. Tevez statystycznie gorszy, a skoro on jest zaliczany do czołówki świata, a Bendtner jest lepszy, to ma prawo tak o sobie mówić.

Cytuj:

Niewątpliwie
Fajnie się komentuje coś, czego się nawet nie widzi i o czym nie ma się pojęcia, prawda ?

AnonimowyPowrot 16-02-2009 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2467091)
Zdaj sobie sprawę z tego, że statystycznie jest lepszy niż Tevez. (-;

Podstawowy zawodnik Arsenalu jest tylko i wyłącznie statystycznie lepszy od rezerwowego Manchesteru, przykre :P

@Edit

Do tego dodać fakt, że czwarty (chociaż tu można się wachać czy nie niższy) bramkarz Manchesteru United jest bohaterem meczu, w którym gra Arsenal, to serio, masz podstawy, żeby się unosić.

@Edit 2
Cytuj:

Fajnie się komentuje coś, czego się nawet nie widzi i o czym nie ma się pojęcia, prawda ?
To nie wypowiadaj się o piłce nożnej -.-

@Edit 3

Yoh, jeszcze raz powiesz, że Ronaldo, albo nawet Gerrard to "diver", TO CI BĘDĘ ZAWSZE PRZYPOMINAŁ AKCJĘ EDŁARDO!

@Edit 4

10:12goonerjay09:why are MANURE fans watching the ARSENAL cause their team is fucking BORING!!!!!!!!!

Wrzuć na luz...

Yoh Asakura 16-02-2009 22:17

Bendter podstawowy, rotfl. Od początku śmiesznie gadasz, ale teraz rozbawiłeś mnie praktycznie do łez swoją ignorancją.

Cytuj:

Do tego dodać fakt, że czwarty (chociaż tu można się wachać czy nie niższy) bramkarz Manchesteru United jest bohaterem meczu, w którym gra Arsenal, to serio, masz podstawy, żeby się unosić.
Rotfl'n'lol. Wyczytałeś to na pudelku czy ciacha.net ?

Cytuj:

Yoh, jeszcze raz powiesz, że Ronaldo, albo nawet Gerrard to "diver", TO CI BĘDĘ ZAWSZE PRZYPOMINAŁ AKCJĘ EDŁARDO!
Rotfl. Jedna jaskółka wiosny nie czyni, to raz. Dwa, tam był faul.

Calen Futh 16-02-2009 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2467120)
Oceniam to, co sobą prezentują w tym sezonie. Tevez statystycznie gorszy, a skoro on jest zaliczany do czołówki świata, a Bendtner jest lepszy, to ma prawo tak o sobie mówić.

Statystycznie lepszy bo strzelił 2 bramki w lidze więcej? Wow! Ma się czym szczycić. Szczególnie, że to nie jest najlepszy sezon Carlitosa. gdy był w formie to cisnął wspaniale (patrz: poprzedni sezon). Znając życie to i tak pewnie na koniec sezonu Tevez bez formy będzie miał więcej goli ustrzelonych w lidze niż ten Twój żółtodziób uważający się za pro.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2467120)

Tak, bardzo fajnie.

Dobra, panowie i panie. Teraz już spadam na ulicę świętować chwalebne zwycięstwo Arsenalu. Koledzy już czekają w klubowych koszulkach, właśnie kończą wycinać konfetti, serpentyny już gotowe i pozostaje nam czekać tylko do końcowego gwizdka. Trzymajcie się wszyscy, ja tymczasem spadam po szampany. Już dawno Arsenal nikogo tak nie zmiażdżył. 2:0 do 70. minuty. To nie może pozostać bez echa. Tak jak Joh już wspomniał "ARSENAL ARE BACK"!!! I tym optymistycznym akcentem się z Wami pożegnam. Pa :*

@edit: O KURWA 3:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! NIE WRACAM NA NOC DO DOMU!!!!! IMPREZA CAŁĄ NOC!!!!!!!!!!! YEAHHHHHHHHHHHHHH!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40.