![]() |
|
taifun straciłn1 na servie ale jakby nie było to wydaje mi sie, że ten nick budzi większy respect niż Spaaw...... może nie u ludzi z furory ale dla tych co nie wiedzą, że taifunem gra orzech :)
btw ile orzech ma lat? |
|
[quote=ziomal.aiem;2060921]budzi większy respect niż Spaaw
/QUOTE] Petro owszem, ale orzech nie ;P Przynajmniej dla mnie . |
[quote=JechaczNakonny;2061216]
Cytuj:
Petro ma respekt za to że dążył po trupach do celu? |
Cytuj:
Z poważaniem Redakcja" xD |
[quote=Dosyc;2061850]
Cytuj:
Petro ma respekt za to, że nie bał się wywalić Imargama i Zwidka z Duskiness, Petro ma respekt za to, że potrafił bezkonfliktowo rozwiązywać problemy w guildi i na serverze... ...i wiele innych. Powiem tak; jeżeli dzisiaj miał by wrócić do gry, zrobić tu postać, i zacząć PG w swoim stylu (czyli coś jak 2x Xespoz), to do końca 2009 roku znowu mielibyśmy "Taifa" jako NR.1 Ale pamiętajcie, Petro jest w śród nas B) |
Dobra tez nie przesadzajcie ze petro to byl niewiadomo kto. Umial pg'owac a pvp mial jak na taki lev dobre/przecietne.
|
[quote=UNholy90's;2062271]
Cytuj:
Robisz z tego petra huj wi kogo. Jak by nie wiadomo huj wi kim byl. Dla mnie on byla uzależniona osoba która mając dużo czasu non stop grała. kropka |
[quote=Dosyc;2062761]
Cytuj:
Apropo do była pozytywna wiadomość dla 99% servera że wykopał Draverika. A co do twojego ordynarnego zachowania i tekstów typu : "już się spuściłeś" to nie mam zamiaru prowadzić dalszej konwersacji z osobą jakże zakompleksioną na swoim punkcie. I uwierz mi że gdybyśmy sięspotkali na ulicy sam na sam , to powiedział bym ci to w twarz. |
[quote=UNholy90's;2062790]
Cytuj:
|
jesli moglbym wtracic swoje zdanie;] petro byl najwiekszym Pg'erem moich czasow grania... Spedzilem z nim wiele godzin na wspolnym vencie i moge powiedziec ze chlopak czail ta gre jak malo kto... a pozatym byl tym ktorego zdanie na servie bylo najwazniejsze... nie bal sie podejmowac kontrowersyjnych decyzji ktore czesto byly poddawane spekulacji... i do kogos up na temat pvp... podejrzewam ze twoja gra zaczela sie gdy juz byly hotkeye... i nie pamietasz a moze nawet nie znasz czasow gdy ich nie bylo... wtedy bylo tylko 2 ludzi ktorzy mogli ogarnac 200+ MS i jedna z nich byl Petro...
nie mowie tego jako jakis jego idol basz fan... poprostu obiektywnie ocenilem jego postac... _/Rudowaty |
Ta juz nie wysławajcie tak tego petro trzeba było zobaczyc jego pvp jak przed spoxterem uciekał. A jak juz padał to w załosny sposób tak jak teraz orzech.
Umiał jedynie przyjebac ostre pg |
[quote=Dosyc;2062761]
Cytuj:
|
[CHAR]Katrila[/CHAR] +4,382,049
@Petro Kiedyś ciężko było w ogóle trafić w 200+ MSa... @up Zwidek kiedyś z dnia na dzień nabił ze 169 na 174 :P |
Cytuj:
|
Po 21 latach...
|
|
Siema,
Dawno sie nie wypowiadałem na tym forum. W sumie nie wiem do kogo porównujecie Petra, ale mówicie o PG i o tym kto wbił więcej expa. Chciałem tylko nawiązać, że mało kto ma taka siłę zaparcia, dyscyplinę i nadzieje, by wbijać dziennie po 2 mln tak jak robił to Petro. Ale nie zapominajcie też o Łukaszu, który kiedyś też grał tą postacią i też sporo wniósł w życie Furory. Nie nawiązuje tu do dzisiejszej Furory. PS. Nie każdy kto spędza przy grze całe dnie, jest no-liferem. Niektórzy z tego żyją wiec, wyśmiewanie się z tych którzy siedzą po 10 h + na Tibii, wcale nie muszą być w jakimś stopniu gorsi, po prostu na sprzedawaniu postaci i kasy można sporo zarobić i spokojnie da się z tego wyżyć. Zresztą porównajcie sobie do innych gier, ludzie też sporo w nie grają, a nawet zarabiają spore pieniądze. Jeszcze chciałbym nawiązać do PvP, zauważcie też, że nie każdy gracz mimo, że gra na serwerach PvP musi mieć dobre, wyśmienite, albo evul skill w walce. Niektórzy grają dla funu, dla zabicia czasu, dla kolegów, bądź dlatego, że najzwyczajniej lubią. I to, że ktoś wybrał akurat serwer PvP nie ma w tym najmniejszego znaczenia. Pozdrawiam @down Mam nadzieje, że poczułeś się lepiej i masz teraz o sobie lepsze mniemanie. |
Cytuj:
Co do tego ze Zwidu coś tam wbił z 169 na 174 to Ima mu bloczył lol :P (ale nie ważne) @Dosyc ^ Szkoda mi dissów na takich frajerów. Dosyc jesteś tłusty ale łeb masz pusty |
HETMAN ZAMOSC 2 -1 GORNIK LECZNA
ZAJEBISCIE ZAJEBISCIE!!:evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |
|