![]() |
|
Cytuj:
|
Wiadomość usunięta przez użytkownika.
|
niewazne co uzywa i tak wykryja
|
Cytuj:
Jun 01 2009, 18:49:35 CEST Killed at Level 154 by Shamir Abit Spasterx Jun 03 2009, 14:54:55 CEST Killed at Level 91 by Hydez and by Jtzor Hakiv / Liberty Bay |
|
ban :baby: - kwestia szczescia uzywania bota
|
@up
zgodze sie. to zalezy od szczescia kumpel sie cieszyl z zuywa bota od 2 miesiecy i bez bana a na 3 miesiac ban ;d |
@yakky
coś ci to streszczenie nie wyszło :baby: |
hakiv ty i twoj team to wiesz...... mozecie mejsa posiorbac ciekawe co zrobicie jak swe od was odjeda.
Youen a co rente inwalidzka dostajesz? czy z solarki taka kasa? |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
----*---- Ktoś na Furorze wyłapał jeszcze bana? Może kasacje? Bo mi 3 konta się ostały (fakt że od 7 maja nie boce, ale do 1-2 ostro :D) |
:dance::dance::dance: LIFE IS LIIIIIFE na naaa na na naaaaaaa :dance::dance::dance: http://img7.imageshack.us/img7/5770/...ldingabeer.jpg :dance::dance::dance: LIIIIFE IIIIIS LIIIIIFE na naaa na na naaaaaaa :dance::dance::dance: |
Cytuj:
I Bonus Kill : !! Sir Hytrusek Jun 03 2009, 15:26:29 CEST Killed at Level 52 by Master Macavelli |
Cytuj:
Ale jak to mówi stare ''przysłowie'': ''Umiesz liczyć? Licz na siebie'' twoje szczęsie innych jebie. |
|
Kto uzywa bota, obojetnie jakiej masci pewnie dostanie kiedys bana. Najwazniejsze by liczyc sie z tym :) . Wiedzialem ze przyjdzie na mnie czas, aczolwiek troche szkoda, ze tak szybko, bo liczylem ze wbije jeszcze pare lvli robiac inne, wazniejsze, albo przyjemniejsze rzeczy niz expienie. No coz, nie wiem czy czekac do konca bana i expic recznie (czolowka ucieka), czy poczekac do konca warninga i wrocic do bota. Decyzja przede mna - mam miesiac czasu na przemyslenie i pokute :D
|
|
Cytuj:
jak gracze furory to debile to kim musza byc ludzie, ktorzy bez sensu siedza na tym forum o furorze i pisza bezsensowne posty? |
Youen pogromco pomogles zwidka zabic HAHAHAHAHA ty to masz skillza najpierw boozara teraz paczusia :D
|
Cytuj:
|
Mam do ciebie Seetho pytanie. Kim ty jesteś? Używałem tego użytkownika(Seetho, niegdyś znany jako Skryba Seetho aka Włatca Demonuff) dobre pół roku temu, jednak przestałem grać w tibię i na niego nie wchodziłem. Skąd masz tego użytkownika? Pisz sobie pisz, bo mnie on nie interesuje, tylko chcę wiedzieć, czy jesteś którymś z kolegów. Odpowiedź daj na pw/tutaj, mi to obojętne.
|
bedzie wpierdziel :D
|
Youen opowiedz nam cos o zabijaniu ziomkow z timu ?
|
|
Cytuj:
Nie jesteś śmieszny..... |
17:29 Oro [2]: 17:28 Chinata [91]: SELL PACC! 17:29 Statement of Chinata reported.
chyba ktos bedzie mial bana :D |
Tu RealSeetho. Tamten frajer co wcześniej pisał z tego (nie swojego) konta nie będzie już was męczył (przynajmniej tym kontem). Właśnie usuwam wiadomości, które ten baran napisał.
|
Belyssis [195]: exevo vis hur
HAHAHAHAAHHA morczny jestes !!!! |
Cytuj:
Bardziej to przeżywacie niż sam zwidek |
gdzie byl fiszkela ? xespoz byl na 45 sorcu no ale fiszkeli nie bylo :<
|
boozar vs Youen 0:1
zwidek vs Youen 0:1 |
Karol, 2:0 ? Nie wklejaj tego :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaorane :D
|
Kolejny masslog na furorze:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=olk1zdt6sbekxi7l Troche fragow sie posypalo. |
A był ktoś może na Pergoli? Było na co popatrzeć ;]
|
Cytuj:
Co do pokazu to trzeba przyznać, że był wyje***y. Ogólnie myślałem, że będzie tylko woda na kolorowo, ale te animacje na strumieniu wody.... ja ci nie piernicze, to trzeba zobaczyć. (Chociaż mieli 8-10 min. opóźnienia). Ogólnie to przekozacki był pokaz fajerwerków ''w tle?'', oraz ten hologram niedzwiedzia... no totalny obłęd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |
|