![]() |
|
[quote=Meb;2285018]Anas jak cos to piszcie wiesz ze zawsze pomozemy...
Hail Prolack i pzdr :D Maly widze Cie:D[/QUOT a chcialem byc niewidzialny:p |
Cytuj:
|
haha wlasnie zobaczylem movie z nocnego ob ;p , swe pokazaly totalny brak pvp nie umiejetnosc rzucania m-walli brak zorganizowania elastorm sam siebie zablokowal xD znowu blokowali na schodkach siebie nawzajem totalny chaos i zenada ;] zobaczycie ze dzisiaj beda nas prosic zebysymy im pomagali a jak nie to znaczy ze juz im dupy pekaja i mysla o wyplaceniu
|
Cytuj:
|
|
Polska z Blefawem !!!!!!!!
|
siemka metek:cup:
|
14:29 Edzio-michal [30]: myslisz ze kozak jestes bo wbiles 46 lvl?
14:29 Pershing [46]: nie 14:29 Edzio-michal [30]: to po huj cwaniakujesz? 14:29 Pershing [46]: mysle ze jestem na tyle inteligentny zeby ciebie mieszac z blotem 14:29 Edzio-michal [30]: twoja stara z blota robi ci obiad 14:29 Edzio-michal [30]: ty i intelogencja :/ Wstyd i Hanba ! "robimy rozpuste na chotelu"! xDDDD |
dednijmy swe :cup:
|
SIEMA RIPER !!8o8o
|
Napaleon ded i Neru'pow ded :D 2x boh ;]
|
Cytuj:
Oct 05 2008, 11:32:18 CEST Killed Dark Vampire Genesis at Level 106 unjustified Oct 05 2008, 11:05:10 CEST Killed Leffes at Level 101 unjustified No i Mamy chrzest Bongosow nasz zia go przeszedl Oct 05 2008, 13:15:56 CEST Killed Colalvero at Level 92 ok Pozdro Metek HAHAHAHAHAHA |
Czy mi sie wydaje, czy z IF robi sie to co stało się z Arc? Nowe gildie [TK, SB = Anima?], dym między sob± itp ;];];]
edit Cytuj:
|
buahahhaahhaaa
a ja do szkouy chodze [; i pozdrawiam kilkuszka pimola i wrela;/ |
ty ja tez chodze i tez pozdrawiam kiepsonka:D
|
Cytuj:
|
a ja wagaruje i tez pozdrawiam
|
heh pozdrawiam al;]
|
witam i o zdrowie pytam przynosze ponczki caluje ronczki przynosze zupe caluje .... ;];];]
|
heh spoko awik;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |
|