Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Biooolyy 18-05-2008 20:04

[quote=Rasta-Vandetta;2063520]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dosyc (Post 2062761)

To czemu w takim razie taka uzależniona, gruba pyza jak Zwidek nie umie takiego PG jak Petro odjebać? (też non stop jest online)

Bo mu sie kurwa nie chce? Albo afkuje? Mi sie expienie po 1h nudzi:p

Co do Petra, zróbcie w tamtych czasach takiego MS'ka i wyłaźcie na battle co chwile by tracić 5 mln expa, do to kogoś tam kto pisał że Petro grzał PZta, albo ściągnijcie 106 pala i 100+ pala na pare SD'ków i UE, jak to Petro ujebał solo Burn Abla i Yiubha kiedyś^

Pozdrawiam i możecie cisnąć:p

szYMY 18-05-2008 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 2063345)
Ta juz nie wysławajcie tak tego petro trzeba było zobaczyc jego pvp jak przed spoxterem uciekał. A jak juz padał to w załosny sposób tak jak teraz orzech.
Umiał jedynie przyjebac ostre pg

kolego, petro nie jednego z was by dojebal jak szmate ;d jak mozecie sie wypowiadac o kims, kogo praktycznie nie znacie. Tyle samo kurwa mozecie powiedziec o mnie ;)

QuanChi 18-05-2008 22:18

[quote=UNholy90's;2062790]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DOSYC ? :O

Apropo do była pozytywna wiadomość dla 99% servera że wykopał Draverika.

A co do twojego ordynarnego zachowania i tekstów typu : "już się spuściłeś" to nie mam zamiaru prowadzić dalszej konwersacji z osobą jakże
zakompleksioną na swoim punkcie. I uwierz mi że gdybyśmy sięspotkali na ulicy sam na sam , to powiedział bym ci to w twarz(...)

(...) a potem dostałbym w pysk tak, że nakryłbym się nogami. : PPP

Spaw89 18-05-2008 23:15

Odmutuj mnie bocie

UNholy90's 19-05-2008 00:42

[quote=QuanChi;2064117]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2062790)

(...) a potem dostałbym w pysk tak, że nakryłbym się nogami. : PPP

Może nie biorę mety, kreatyny, złotych strzałów i nie siedzę na siłowni 5 razy w tygodniu, ale uwierz, jak byś TY powiedział coś takiego do mnie na neutralnym terenie, to uwierz jednego z nas musieli by podnosić z ziemi bo sam by nie wstał.

Hail UNITED Hail Red Army. fuck the blues and Headhunters.

@QuanChi
A co do tej piczki draverika, to widziałem jego RL zdjęcie. (to co stoi razem z bratem). Dla rodziców to porażka, no cóż ale nie wiem jakie ja będę miał potomstwo, ale z takim czymś.... N/C.

@Edit
Powód mówi sam za siebie.

Hu'stler 19-05-2008 00:49

Chlopaki nie mysleliscie zeby sie zjednoczyc w jedna grupe i jezdzic na ustawki??

Bo tu kurde sami fighterzy sa z tego co widze :baby:

Reloop 19-05-2008 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 2064204)
23:02 Poul the Pall [147]: jebany pies z pistoletem w ręku chce bym sie bal ja nie czuje lęku, pieprze to cale zgromadzenie jestem chuliganem i juz sie nie zmienie ;d

yoyo eloelo

Ja niemoge napisac 'ę' na Tibi ; / Powiesz mi jak to zrobiles?

vladekstaryyo 19-05-2008 06:54

100 Lat 100 Lat Ksw !

Rester 19-05-2008 07:24

Cytuj:

To czemu w takim razie taka uzależniona, gruba pyza jak Zwidek nie umie takiego PG jak Petro odjebać? (też non stop jest online)

Wez po uwage ze troche sie zmienila Tibia od czasu PG'owania Taifuna, morty po 400 w wrl, mniejszy ex~, sd po 1000+.
Teraz tez sie da wbijac takie wyniki ( tak wiem ze zaraz ktos wyskoczy z tekstem ze sorcek wbija kupe expa na frostach z UE bla bla bla ) ale trzeba na to poswiecic o wiele wiecej czasu niz kiedys,

Co do jego PVP, moze mistrzem nie byl, ale sunblade ladnie rozjebal na wojnie

player01 19-05-2008 08:02

May 18 2008, 15:55:07 CEST Died at Level 206 by a behemoth

Master of Puppets 19-05-2008 08:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2064321)
Ja niemoge napisac 'ę' na Tibi ; / Powiesz mi jak to zrobiles?

Jak na tibii piszesz bedziesz mial e z jakas tam kreska do gory, juz dokladnie nie pamietam, ale jak przekopiujesz mesedż na forum, to owa literka przerobi się na 'ę'. To chyba logiczne xd

Glaca 19-05-2008 08:41

Cytuj:

Pyzata to jest może twoja stara. Jak jesteś taki "kozak" pokaz swoją fotke. Co do expienia to mam 20 kk w domq które zarobilem przez ten czas jak "opozycja" grzeje pz i zarabiam pieniadze, a to ze nie mam czasu na expienie i nie robie takiego pg jak Petro to nie znaczy ze jestem gorszy. Z reszta sram na Ciebie i na twoja opinie. Jest jeszcze takie coś jak szkoła, imprezy, jakies inne zajecia a nie tylko tibia wiec sie kolo ogarnij;]. Chcesz to sobie na*******aj pg i skoncz jak dziwka bez szkoly. Dla mnie sa wazniejsze wartosci

QuanChi 19-05-2008 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2064306)
Może nie biorę mety, kreatyny, złotych strzałów i nie siedzę na siłowni 5 razy w tygodniu, ale uwierz, jak byś TY powiedział coś takiego do mnie na neutralnym terenie, to uwierz jednego z nas musieli by podnosić z ziemi bo sam by nie wstał.

Właśnie wyjebałem największego ROTFLa w moim życiu, bez kituuu :D Niech mnie ktoś podniesie z ziemi bo z tego wszystkiego ze śmiechu wstać nie mogę :D

Skwirus 19-05-2008 09:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 2064204)
23:02 Poul the Pall [147]: jebany pies z pistoletem w ręku chce bym sie bal ja nie czuje lęku, pieprze to cale zgromadzenie jestem chuliganem i juz sie nie zmienie ;d

yoyo eloelo

karol ty to jestes jednak elo ziomek :)

montura 19-05-2008 09:47

Skoro wszyscy chcecie sie tak bic, odwiedzac swoje miasta, nie wiem co tam jeszcze wymyslicie, to chociaz najpierw powrzucajcie swoje zdjecia zebyscie wiedzili KOGO bic! No bo kazdy moze zajechac pod przedszkole, udezyc jakiegos dzieciaka a potem mowic ze prawie zabil Khazula, Skwirusa, Unholyiego, QuanChiego czy kogokolwiek. No smialo, smialo chlopaki!

Skwirus 19-05-2008 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 2064446)
Skoro wszyscy chcecie sie tak bic, odwiedzac swoje miasta, nie wiem co tam jeszcze wymyslicie, to chociaz najpierw powrzucajcie swoje zdjecia zebyscie wiedzili KOGO bic! No bo kazdy moze zajechac pod przedszkole, udezyc jakiegos dzieciaka a potem mowic ze prawie zabil Khazula, Skwirusa, Unholyiego, QuanChiego czy kogokolwiek. No smialo, smialo chlopaki!

swiete slowa :P

Rester 19-05-2008 10:32

Od poczatku servera ktos komus na chate wbija, ale jak narazie brak ofiar ;s

player01 19-05-2008 13:30

Taifun Devilry 271 Master Sorcerer

thoro 19-05-2008 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roodzielec (Post 2063135)
i do kogos up na temat pvp... podejrzewam ze twoja gra zaczela sie gdy juz byly hotkeye... i nie pamietasz a moze nawet nie znasz czasow gdy ich nie bylo... wtedy bylo tylko 2 ludzi ktorzy mogli ogarnac 200+ MS i jedna z nich byl Petro...
nie mowie tego jako jakis jego idol basz fan... poprostu obiektywnie ocenilem jego postac...
_/Rudowaty

Swietnie pamietam te czasy i uwazam ze bylo wiele postaci z nizszymi lev na innych swiatach ktore graly lepiej od niego ;]
Tak jak powiedzial ktos z gory, petro bal sie spoxtera i to bylo widac na wielu jego akcjach. Nawet raz na pustyni byla zadyma, jeszcze wtedy byl troche inny uklad, petro na guild chacie pisal ze boi sie podejsc bo oni wszyscy sie na niego czaja ;]
NA PUSTYNI KURWA! GDZIE WTEDY 200 MS'a NIKT NIE DOGANIAŁ :]

Dosyc 19-05-2008 16:03

[quote=UNholy90's;2064306]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 2064117)

@QuanChi
A co do tej piczki draverika, to widziałem jego RL zdjęcie. (to co stoi razem z bratem). Dla rodziców to porażka, no cóż ale nie wiem jakie ja będę miał potomstwo, ale z takim czymś.... N/C.

@Edit
Powód mówi sam za siebie.

Ty za to pijesz mleko i jestes wieeeelki lampucero jebana.

A sie do draverika przyjebales :o Pokarz swój pysk. Porażka dla Twoich starych było to że jak cie płodzili to stary spuszczał sie na trampka i na*******a starą po piździe.

Przepraszam reszte formowiczów za wyrażenia ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22.