![]() |
|
[quote=Rasta-Vandetta;2063520]
Cytuj:
Bo mu sie kurwa nie chce? Albo afkuje? Mi sie expienie po 1h nudzi:p Co do Petra, zróbcie w tamtych czasach takiego MS'ka i wyłaźcie na battle co chwile by tracić 5 mln expa, do to kogoś tam kto pisał że Petro grzał PZta, albo ściągnijcie 106 pala i 100+ pala na pare SD'ków i UE, jak to Petro ujebał solo Burn Abla i Yiubha kiedyś^ Pozdrawiam i możecie cisnąć:p |
Cytuj:
|
[quote=UNholy90's;2062790]
Cytuj:
|
Odmutuj mnie bocie
|
[quote=QuanChi;2064117]
Cytuj:
Hail UNITED Hail Red Army. fuck the blues and Headhunters. @QuanChi A co do tej piczki draverika, to widziałem jego RL zdjęcie. (to co stoi razem z bratem). Dla rodziców to porażka, no cóż ale nie wiem jakie ja będę miał potomstwo, ale z takim czymś.... N/C. @Edit Powód mówi sam za siebie. |
Chlopaki nie mysleliscie zeby sie zjednoczyc w jedna grupe i jezdzic na ustawki??
Bo tu kurde sami fighterzy sa z tego co widze :baby: |
Cytuj:
|
100 Lat 100 Lat Ksw !
|
Cytuj:
Teraz tez sie da wbijac takie wyniki ( tak wiem ze zaraz ktos wyskoczy z tekstem ze sorcek wbija kupe expa na frostach z UE bla bla bla ) ale trzeba na to poswiecic o wiele wiecej czasu niz kiedys, Co do jego PVP, moze mistrzem nie byl, ale sunblade ladnie rozjebal na wojnie |
May 18 2008, 15:55:07 CEST Died at Level 206 by a behemoth
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro wszyscy chcecie sie tak bic, odwiedzac swoje miasta, nie wiem co tam jeszcze wymyslicie, to chociaz najpierw powrzucajcie swoje zdjecia zebyscie wiedzili KOGO bic! No bo kazdy moze zajechac pod przedszkole, udezyc jakiegos dzieciaka a potem mowic ze prawie zabil Khazula, Skwirusa, Unholyiego, QuanChiego czy kogokolwiek. No smialo, smialo chlopaki!
|
Cytuj:
|
Od poczatku servera ktos komus na chate wbija, ale jak narazie brak ofiar ;s
|
Taifun Devilry 271 Master Sorcerer
|
Cytuj:
Tak jak powiedzial ktos z gory, petro bal sie spoxtera i to bylo widac na wielu jego akcjach. Nawet raz na pustyni byla zadyma, jeszcze wtedy byl troche inny uklad, petro na guild chacie pisal ze boi sie podejsc bo oni wszyscy sie na niego czaja ;] NA PUSTYNI KURWA! GDZIE WTEDY 200 MS'a NIKT NIE DOGANIAŁ :] |
[quote=UNholy90's;2064306]
Cytuj:
A sie do draverika przyjebales :o Pokarz swój pysk. Porażka dla Twoich starych było to że jak cie płodzili to stary spuszczał sie na trampka i na*******a starą po piździe. Przepraszam reszte formowiczów za wyrażenia ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |
|