![]() |
|
Ten ostatni skład jest dobry, tylko Fletcher mi nie pasuje...
@Down Wpisałbym Scholesa, ewentualnie Hargreavsa, ale na pewno nie Darrena :P |
@up: To rzuć nazwiskiem to poprawię.
|
Cytuj:
|
double, ah ta przeglądarka <3
|
Jak Adebajoro jest w formie to naprawdę potrafi strzelać.
@edit: Cytuj:
|
|
Cytuj:
@@Piszecie o pierdołach a niedawno Raul Gonzalez Blanco został najlepszym strzelcem Realu Madryt. Ma 309 goli na koncie i z pewnością te liczby będą rosły. Ogólnie cieszy mnie, że Real ma kogoś takiego, którego szanuje większosc normalnych sympatyków innych drużyn. Jeden z wielu geniuszy piłki nożnej , który nie otrzymał złotej piłki...a szkoda |
Cytuj:
Wigry Suwałki > Arsenal uehueheueheueheuehuehe _/ |
Cytuj:
A dzis MU-Fulham. Nie wiem czemu, ale cos czuje, ze Diably nareszcie straca bramke. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Down Nie wiem, czy Denilsona można uznać za takiego pewniaka, oraz nie wiadomo czy Arshavin nie wygryzie Nasriego (ewentualnie któregoś z napastników, tu też do rywalizacji wkracza Eduardo), ale do reszty brat jakichkolwiek zastrzeżeń. Na zakończenie dodam, że gdyby nie brać pod uwagę bramkarzy, to nasz skład okazałby się jednak młodszy :D 39 Edwina robi swoje... |
Almunia 31
Sagna 26 Gallas 31 Toure 28 Clichy 24 Rosicky 28 Nasri 21 Fabregas 21 Denilson 22 Adebayor 25 Van Persie 26 |
Rosicky nie wskoczy do 1 skladu on nie gral przez wiecej czasu niz Eduardo w dodatku mial bardziej skomplikowana kontuzje ktora moze mu utrudniac gre za Rose bedzie gral 20 letni Walcott
Gallas po tym sezonie wyleci a za niego wskoczy Djourou (22l) albo Senderos (24l) A co do Denilson to on jest podtawowym graczem |
Mam male pytanie , bylem przed chwila w stsie "fortuna".
Obstawilem pare meczy z nudow, typka cos mnie zwalowala i wpisala co innego niz, chcialem i jest to: "Pilka nozna" Szkocja FA Cup-2.sp.: mniej/wiecej 3335 St.Mirren-Motherwell (2,5) - 1.6 Co to oznacza, jak musi pasc wynik, aby mi to zaliczylo? Nie chcialem odswiezac tematu, o stsach, stad i tak kazdy jest obeznany. |
Oznacza to, że stawiasz czy w meczu padnie więcej czy mniej niż 2,5 gola.
Obstawisz, że padnie mniej niż 2,5: w meczu będzie 1:1 - wygrałeś. Będzie 2:1- grupa/kupon Ci padł. |
mozesz mi powiedziec co ja obstawilem http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-k...8e059a76da189e
stawialem na milan - cagliari ale typka wpisala 3335, zamiast 335, na bank specjalnie bo to mniej wiecje musialaby sobie z dupy wziasc. Dzieki za pomoc. |
Ten "-" oznacza, że mniej niż 2,5 gola.
Jakby było, że ponad dwa i pół to by był "+" bodaj. @up:np ;* |
Lipa byłaby, jakby tylko to ci zawaliło : o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |
|