Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Tyran The Bro'war 25-06-2008 14:56

Nie, z takimi zjebami się nie zadaje B)

Sesef 25-06-2008 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azobaty (Post 2138168)
Kidler ty mozesz miec do mnie wszystko nie zaprzeczam ale ja do ciebie tez i zobaczymy juz czytam o sniffowaniu :)

to jak już co¶ z tej Tibii sobie podssnifujesz to jeszcze tylko pozostanie złamać klucz RSA ale co tam najlepszym komputerom zajmuje w .... i jeszcze więcej czasu, ale ty pewnie masz komp kwantowy w szafie i takie rzeczy w mgnieniu oka liczysz.

Zimny_Lokiec_z_Golfa 25-06-2008 16:35

Kidler jakiego on keylogera uzywal ?:> a jakiego ty ?xD i jak mu podsylasz e kyelogery dalej ?XD

Zimny_Lokiec_z_Golfa 25-06-2008 16:54

Azobaty czym ty hakowales?:> i skad ma kidler dostepd do twoich danych zapisanych na dysku ?

Mc'giver 25-06-2008 16:57

albo mi sie tak wydaje albo naprawde jestes mniej inteligenty niz wyglada.
za 2kk+ to sie juz nie bawi w "prosze oddaj mi....." tylko jak sie nie dogadasz on ci zrobi poprostu wjazd na chate (jesli jestes nie pelnoletni najlepiej zalatwiac takie zeczy z rodzicami. Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju

_/kidler

#up
Zimny_Lokiec_z_Golfa
nie proboj sie bawic w to co oni bo marnie skonczysz to jest karalne prawem poczytajcie sobie kodeks karny
chcesz szybka kase idz na roty na fibule

elton_ 25-06-2008 17:02

Też bym radził się dogadać :)

Hanys777 25-06-2008 17:07

Dlugo jeszcze bedziecie o tym pie*****c.
Niech sobie kidler sam to zalatwi albo kurwa da tu ta liste czy cos i sie kazdy przekona czy go ojebal czy nie.
Z czego jestem pewien ze 90% pokrzyczy tu na forum i to pierdoli bo mu mama nie da na bilet pkp i kaze sie zameldowac w domu o 20...

NaTA90 25-06-2008 17:08

@Mc'giver
przeczytaj sobie rowzniez ze grozby tez sa karalne oO ha
@up hahahahahahaha o kur ofnet ;D:D synku sa wakacje o 22 w domku ! haha

kidler 25-06-2008 17:12

Dobrze prawisz, btw mam logi z dowodami tego co zrobiles i sa tez dowody na forum, pozatym znajac twoje dane persolane nie jest mi trudno udowodnic tobie cokolwiek. Pozatym nie przechwalaj sie tymi dwoma kk bo na allegro ich nie sprzedasz. I tak cie zniszcze i tak. A na koncu opublicznie twoje dane. I nie pisz do mnie pw w jaki sposob cie haknolem.

Zaver 25-06-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 2138638)
Dobrze prawisz, btw mam logi z dowodami tego co zrobiles i sa tez dowody na forum, pozatym znajac twoje dane persolane nie jest mi trudno udowodnic tobie cokolwiek. Pozatym nie przechwalaj sie tymi dwoma kk bo na allegro ich nie sprzedasz. I tak cie zniszcze i tak. A na koncu opublicznie twoje dane. I nie pisz do mnie pw w jaki sposob cie haknolem.

O juz tak nie sol, bo tez mu sie wbijales na kompa, myslisz, ze jego provider nie ma logow?...

RE: hacker
Kozak jestes ;D

dudek_lfc 25-06-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimny_Lokiec_z_Golfa (Post 2138543)
Kidler jakiego on keylogera uzywal ?:> a jakiego ty ?xD i jak mu podsylasz e kyelogery dalej ?XD

a ty kurwa co taki ciekawski jestes

Sting_Ninja 25-06-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 2138602)
Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju

Do 10 lat paki za hacking? Ciekawe, w ktorym kodeksie to wyczytales. Brechtam :D

KriS1460 25-06-2008 18:26

Azobaty zrobiles formata i Ci nie pomoglo? hAHAHHAHAHAH

_/ Kidler :D

Mc'giver 25-06-2008 18:41

za 2kk+ to sie juz nie bawi w "prosze oddaj mi....." tylko jak sie nie dogadasz on ci zrobi poprostu wjazd na chate (jesli jestes nie pelnoletni najlepiej zalatwiac takie zeczy z rodzicami. Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju

_/kidler

Hasah 25-06-2008 18:46

Jak nie zamkniecie pap to wam wszystkim zrobie wjazd na chate.

Zimny_Lokiec_z_Golfa 25-06-2008 20:00

a jestem ciekawy :D bo hacking to łatwy zarobek szlyszalem :P wiec kidlex jak ty sie dobierasz do niego do kompa?

Sesef 25-06-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mc'giver (Post 2138841)

_/kidler

Cytuj:

Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informacje dla niego nie przeznaczona, otwierajac zamkniete pismo, podlaczajac sie do przewodu sluzacego do przekazywania informacji lub przelamujac elektroniczne, magnetyczne albo inne szczegolne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolnosci albo pozbawienia wolnosci do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do ktorej nie jest uprawniony, zaklada lub posluguje sie urzadzeniem podsluchowym, wizualnym albo innym urzadzeniem specjalnym.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto informacje uzyskana w sposob okreslony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.
§ 4. Sciganie przestepstwa okreslonego w § 1-3 nastepuje na wniosek pokrzywdzonego.
Tylko to się kwalifikuje pod "pro hacking"

BTW. Za groĽby i upublicznienie bez zgody danych osobowych też (ochrona danych osobowych)

Sayg 25-06-2008 20:11

A co ma do tego jego twarz?

Zimny_Lokiec_z_Golfa 25-06-2008 20:18

@Azobaty

To bedzie krotka pilka z ich strony :

Wpadaja do siedl ida do ciebie pdo adres pod drzwi dzwonia dzwonkiem , twoja mama otwiera drzwi , oni prosza Ciebie ty wychodzisz dostajesz torpede w łeb wytargaja cie z domu , biora cie do samochdu logujesz sie na tibie na ich laptopie oddajesz all itemy ze wszytskichserwerow , wywoza cie w miasto , wypuszczaja cie na golsasa na sordku miasta i lecisz na chate :D

hahahahaa

Sting_Ninja 25-06-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azobaty (Post 2139013)
Po 1 nic mi nie mozesz zrobic bo te 2kk sprzedaje kumplowi rl za 500zl zaloze za to sobie neo...i mi bedziesz mogl gowno zrobic bo nie bede mial sieci LAN....a nie strasz mnie dziecko ze do mnie wpadniesz co ty mozesz mi zrobic lamusku co cale zycie klika w pixele?widac ze sam sie boisz przyjechac i zadajesz glupie pytania ,,kto mieszka blisko siedlec'' watpie ze ktorys z was odwazy sie przyjechac.. huh moje osiedle jest duze i wszyscy mnie tu znaja wiec nawet jak przyjedzie was 10 to ja w minute zbiore 50osob pod moja klatka anyway good luck i czekam w Siedlcach :)jeszcze raz tanx for 2kk :* za tyle bym wlasnie sprzedal hunconego chara :P a eq tamto i tak wyhakowalem wiec nie czuje ze cos stracilem ;)) a ty siedz dalej w pixelach i rozkminiaj jak tu sie na mnie zemscic wiedzac ze i tak chuja mozesz bo mnie nie podnieca takie cos ze mi sie wlamujesz na konto na forum...a inni widac maja cie za bossa huh... ciekawe co by pomysleli o tobie jakby twoja morde rl zobaczyli?
P.s ja to sprawe skladam na policje bo ja sie wlamalem jedynie na postac twojego kolegi z jego glupoty ty na caly moj komputer niesie to ze soba duzo zagrozen dla mnie i dla moich rodzicow wiec nie pozostaje mi nic innego jak isc na policje ktora skontaktuje sie z providorem twojego internetu zostaniesz poinformowany na pismie o wszystkim zreszta.

Idz na psy, bedziesz mial bardziej po pizdzie niz kto inny, bo ty to zaczales :)
I nie strasz 15 latkami.. Z tych 50 to jeden wylapalby buta, a reszta by s*******ala, bo nie ilosc sie liczy ( :

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01.