![]() |
|
Nie, z takimi zjebami się nie zadaje B)
|
Cytuj:
|
Kidler jakiego on keylogera uzywal ?:> a jakiego ty ?xD i jak mu podsylasz e kyelogery dalej ?XD
|
Azobaty czym ty hakowales?:> i skad ma kidler dostepd do twoich danych zapisanych na dysku ?
|
albo mi sie tak wydaje albo naprawde jestes mniej inteligenty niz wyglada.
za 2kk+ to sie juz nie bawi w "prosze oddaj mi....." tylko jak sie nie dogadasz on ci zrobi poprostu wjazd na chate (jesli jestes nie pelnoletni najlepiej zalatwiac takie zeczy z rodzicami. Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju _/kidler #up Zimny_Lokiec_z_Golfa nie proboj sie bawic w to co oni bo marnie skonczysz to jest karalne prawem poczytajcie sobie kodeks karny chcesz szybka kase idz na roty na fibule |
Też bym radził się dogadać :)
|
Dlugo jeszcze bedziecie o tym pie*****c.
Niech sobie kidler sam to zalatwi albo kurwa da tu ta liste czy cos i sie kazdy przekona czy go ojebal czy nie. Z czego jestem pewien ze 90% pokrzyczy tu na forum i to pierdoli bo mu mama nie da na bilet pkp i kaze sie zameldowac w domu o 20... |
@Mc'giver
przeczytaj sobie rowzniez ze grozby tez sa karalne oO ha @up hahahahahahaha o kur ofnet ;D:D synku sa wakacje o 22 w domku ! haha |
Dobrze prawisz, btw mam logi z dowodami tego co zrobiles i sa tez dowody na forum, pozatym znajac twoje dane persolane nie jest mi trudno udowodnic tobie cokolwiek. Pozatym nie przechwalaj sie tymi dwoma kk bo na allegro ich nie sprzedasz. I tak cie zniszcze i tak. A na koncu opublicznie twoje dane. I nie pisz do mnie pw w jaki sposob cie haknolem.
|
Cytuj:
RE: hacker Kozak jestes ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Azobaty zrobiles formata i Ci nie pomoglo? hAHAHHAHAHAH
_/ Kidler :D |
albo mi sie tak wydaje albo naprawde jestes mniej inteligenty niz wyglada.
za 2kk+ to sie juz nie bawi w "prosze oddaj mi....." tylko jak sie nie dogadasz on ci zrobi poprostu wjazd na chate (jesli jestes nie pelnoletni najlepiej zalatwiac takie zeczy z rodzicami. Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju _/kidler |
Jak nie zamkniecie pap to wam wszystkim zrobie wjazd na chate.
|
a jestem ciekawy :D bo hacking to łatwy zarobek szlyszalem :P wiec kidlex jak ty sie dobierasz do niego do kompa?
|
Cytuj:
Cytuj:
BTW. Za groĽby i upublicznienie bez zgody danych osobowych też (ochrona danych osobowych) |
A co ma do tego jego twarz?
|
@Azobaty
To bedzie krotka pilka z ich strony : Wpadaja do siedl ida do ciebie pdo adres pod drzwi dzwonia dzwonkiem , twoja mama otwiera drzwi , oni prosza Ciebie ty wychodzisz dostajesz torpede w łeb wytargaja cie z domu , biora cie do samochdu logujesz sie na tibie na ich laptopie oddajesz all itemy ze wszytskichserwerow , wywoza cie w miasto , wypuszczaja cie na golsasa na sordku miasta i lecisz na chate :D hahahahaa |
Cytuj:
I nie strasz 15 latkami.. Z tych 50 to jeden wylapalby buta, a reszta by s*******ala, bo nie ilosc sie liczy ( : |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:01. |
|