Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Aezmo_1994 06-10-2008 21:37

aha czyli juz tempior/tompior or how to speell it zbanowal go

Adedin 07-10-2008 00:40

widze 'żarciuszki'

nauka pełną parą - czyli jeden zeszyt do wszystkich przedmiotów i nie marnuję życia na tibię ! :S musicie mnie nazywać teraz PRO a jak nie to krejzolek jest h.j<ocenzurowany post \o> a kiełek dalej się w nocy moczy :S

ogolnie to pimols sie wozi bo of pl a riper go popiera obydwoje sie wozom a i tak som slabe z nich koxy buahah

a chlopaki z cipsoftu to 200 kilogramowe slonie z palcami grubosci kijow bilardowych ;e

ogulnie to pozdrawiam teraz
massior <3 pimols <3 riper <3 viking <3 vrel <3 kielek <3 krejzolek <3 chealino <3 mewtu <3 ridof <3 dama <3 murlat <3 tores <3 sobel <3 wojo <3 michas <3 cinek <3 broer <3 gm xadam <3 panek <3 vv <3 metek <3 i oczywsicie pozdrufka dla dziefcynek z naszej klasy of pl i fotqqqq of pl 8o8o

adnincv 07-10-2008 11:17

co lolu??? ja morze na tszecim miejscu co? LOLEKIK ! powinno byc
pozdro

RIPPPPPPPPPPPPPPPPPERRRRRRRRRRR<333333333333333333 3333,pimol<3,masior<3 itd buahahahha

rzartownis :D

wojna bongo vs bongo wannabe sie zaczela, 2:0 dla nas heiehiehieiheihei

hans12 07-10-2008 11:54

Planuje wielki powrót ;8o8o8o8o8o8o Jeszcze troche=]

adnincv 07-10-2008 12:14

/care pamietaj ze jak chcesz powrocic to 20k xermvis/carlin chlopcze

hans12 07-10-2008 12:31

Stary, chce dołączyć do bongo 8o8o juz 69 level ;D

@Edit
12:35 You see a tower shield (Def:32).
It weighs 82.00 oz. 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o

Abdulwisimulacha 07-10-2008 12:48

HIHIhih 8o8o Dawno mnie tu nie było HIhIhih 8o8o
PozdruffCia pimol<3kiepka<3dama<3buden<3Metek<3juhas<3inakoncu rIPPERHAHAHHABEZSPACJI<3

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hans12 (Post 2289262)

Wracaj jak najszybciej ;]]<<<<<3 bo nie mam szynek :S:S:S

hans12 07-10-2008 12:53

a Ty murlacie co porabiasz B)B)B)

adnincv 07-10-2008 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hans12 (Post 2289262)

@Edit
12:35 You see a tower shield (Def:32).
It weighs 82.00 oz. 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o

ty kretynie jakbys mial 69 lew to by ci juz dawno stary acc zajebal. masz max 35, stawiam 100k

siemkamurlatbezspacjiijeszczegorzejchujchujchuj<3< 3

hans12 07-10-2008 13:00

Nie kminie jednej rzeczy ;(;(;(;( ,,jakbys mial 69 lew to by ci juz dawno acc zajebal.""

Morseton 07-10-2008 13:51

Czesiek albo ty albo ja! DUEL OF HONOR! EDRON TERAZ!

... jestescie pojebani.

Mowie to co mnie gryzie.

Dax nie popieram tego ze wczoraj swoim zachowaniem [ty wiesz co zrobiles] spowodowales zabicie avengera. Mnie zabiliscie bo chcialem zabic "wielkiego cinka" to sie nie sprzedalem... Co jak co ale takich rzeczy sie nie robi mowie to moim skromnym zdaniem :D

WonszMilicyjny 07-10-2008 15:49

Riper szkoda slow na ciebie ale co tam zajmie mi to chwile.
Do ciezkiej cholery za kogo sie uwazasz? ,,Wannabies?" Jasne zawsze chcialem byc pusty, pazerny i tepy, okradac ludzi na kase etc. Druga rzecza jest to jaki ty jestes fayny pr0 elo elo wrecz przeciwnie jestes zalsony i dziecinny =[. Trzecia rzecza jest to jak sie odnosisz do ludzi.. ekhm sry nie ludzi do psow ;| To jest kompletna kompromitacja mowiac to jeszcze z roz*****onym majkiem, zgrywasz kozaka ktorego swiat nie widzial, ale coz widze ze to taki 2nd lajf ;F odbicie zycia w pixelkach gdyz wystarczy spojrzec na twe zdjecia co mowi samo za siebie. Martwisz sie o mnie? o to ze nie chodze do szkoly? Pustota i zolc wychodzi z ciebie na kazdym kroku , pamietaj nie ocenia sie ludzi nie znajac ich. No nic tyle o tobie gdyz obserwowalem to co sie wyprawia tylko przez ponad 2 miechy wiec moge napisac tyle. A no i trzeba bylo zakladac topika na forum com co nie? :D Btw jesli ,,mam" cokolwiek do kogos to tylko
i wylacznie do ciebie. Pkowanie sprawialo mi wielka frajde,a poznanych ludzi badz tez nie poznanych bede pamietal na dlugo ;)
Ps. Zwroccie uwage na Vrella
szanownego gdyz madre rzeczy prawi ;)
Przedstawilem swoja opinie jak ja to widze [[;
To sie rozpisalem nie w moim pl stajlu ;/

Kiełek 07-10-2008 16:02

a na moje pi****licie, quitowac;]

adnincv 07-10-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WonszMilicyjny (Post 2289383)
Riper szkoda slow na ciebie ale co tam zajmie mi to chwile.
Do ciezkiej cholery za kogo sie uwazasz? ,,Wannabies?" Jasne zawsze chcialem byc pusty, pazerny i tepy, okradac ludzi na kase etc. Druga rzecza jest to jaki ty jestes fayny pr0 elo elo wrecz przeciwnie jestes zalsony i dziecinny =[. Trzecia rzecza jest to jak sie odnosisz do ludzi.. ekhm sry nie ludzi do psow ;| To jest kompletna kompromitacja mowiac to jeszcze z roz*****onym majkiem, zgrywasz kozaka ktorego swiat nie widzial, ale coz widze ze to taki 2nd lajf ;F odbicie zycia w pixelkach gdyz wystarczy spojrzec na twe zdjecia co mowi samo za siebie. Martwisz sie o mnie? o to ze nie chodze do szkoly? Pustota i zolc wychodzi z ciebie na kazdym kroku , pamietaj nie ocenia sie ludzi nie znajac ich. No nic tyle o tobie gdyz obserwowalem to co sie wyprawia tylko przez ponad 2 miechy wiec moge napisac tyle. A no i trzeba bylo zakladac topika na forum com co nie? :D Btw jesli ,,mam" cokolwiek do kogos to tylko
i wylacznie do ciebie. Pkowanie sprawialo mi wielka frajde,a poznanych ludzi badz tez nie poznanych bede pamietal na dlugo ;)
Ps. Zwroccie uwage na Vrella
szanownego gdyz madre rzeczy prawi ;)
Przedstawilem swoja opinie jak ja to widze [[;
To sie rozpisalem nie w moim pl stajlu ;/

Dostosowuje sie tylko poziomem do kretynow Twojego pokroju, ktorzy placza ze zabili jego 45 ek. I piszesz, ze sie nie ocenia ludzi nie znajac ich, a Ty mnie oceniasz, niezle ! I ja szanuje ludzi zaslugujacych na ten szacunek, /care w jakichs polaczkow probujacych byc fajni bo z bongo, ktorzy na zadnej porzadnej akcji nie byli. stare bongo_/

@vrell

juz Ci mowilem, ze to nie ja powiedzialem ze avenger ma pz, chociaz pewnie bym to zrobil gdyby mi to przyszlo na mysl. I piszesz ze w bongo jestes dluzej od damy, fail. On z nami latal juz na guardy z 2,5 roku temu jak pimol mial veremusa a ja diliveera

WonszMilicyjny 07-10-2008 16:23

Nazywasz mnie kretynem? Hmm zaufaj ze jestem ,,tylko" ciut inteligentniejszy. Placze ze zabili mi ek? No ,,ofc" w sumie to ja gdy padne to placze na vent i dostaje adhd ;| Pss. taka mala podpowiedz looknij na moj czas online,a to mowi samo za siebie jak bardzo ale to bardzo przejmuje sie ta gra ^.- wyroslem z tego ;). Tys mnie ciolku ( tak tu cie obrazam) zaczal pierwszy oceniac wiec co ja bede gorszy of pl? ej hejze skad taki kretyn jak ja moglby uzyc sarkazmu.
Oceniam cie wjezdzajac lekko na rl gdyz wywnioskowalem to co zauwazylem wiec na vencie kozak jestes jakich malo rzucasz qwami ,wyrazasz sie do osob od siebie straszych o x lat bez szacunku, czujesz sie jakims tam bossem za duzo by wymieniac etc ,a to lekko nie pasuje do tego jak wygladasz w rl. Moze to i stereotyp no ale coz nie pasuje :D

A no i widze ze odpowiadasz na posta w mgnieniu oka, zrob cos z czasem wolnym. Pisanie zwrotow grzecznosciowych jak i brak polskich znakow byl zamierzony.
To tyle jesli chcesz odpisuj sobie na tego posta /care forum fajterze nie bede spamowal [[[[[;. Ale pewnie odp bo zakpilem z twojego ego. Opuszczam te jakze zalosne forum xD

Prawda_w_oczy 07-10-2008 17:23

eyyyy

Wrzuccie zdjecia Rippera na jakas stronke i dajcie linka.

Z chęcią zobacze tego "KOZAKA" :>

Meteon! 07-10-2008 18:37

Skoro Ripper jest dla Ciebie smieciem, to po co siedziales z nami na vent i chodziles na akcje?
Wczoraj United Forces wyjebalo nas z venta i uznalo, ze jestesmy spy, a Wy niby tacy zajebisci pekerzy i bongosi, odrazu sie od nas odwrociliscie i zaczeliscie kozaczyc, grozby w nasza strone itp.

Karolek98 07-10-2008 19:10

metek chyba sie nie dziwisz ze to nastąpiło? przepraszam ale 2 razy w ciągu dnia mam zmieniać hasło do venta bo jacyś śmiecie wchodzą nasłuchiwać?:s dziękuję, ale czas pożądek zrobić, jezeli zamierzacie sie miedzy soba na*******ac to zycze powodzenia, ale wg mnie jest to odpowiednia pora zeby zrobic porzadek, ja posprzatalem vent i cos probuje wiekszego organizowac, a tak jak wy wczesniej z voe clan probowaliscie sie zgrac, to teraz zrobicie selekcje tych nowych i tych co maja 20 lvle wyjebcie z ekipy to moze ich zmotywujecie do expienia, zrobicie guildcash jak za dawnych czasow i bongo sie rozwinie, bo jak patrze od odejscia Adama to jest coraz gorzej.

adnincv 07-10-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2289656)
metek chyba sie nie dziwisz ze to nastąpiło? przepraszam ale 2 razy w ciągu dnia mam zmieniać hasło do venta bo jacyś śmiecie wchodzą nasłuchiwać?:s dziękuję, ale czas pożądek zrobić, jezeli zamierzacie sie miedzy soba na*******ac to zycze powodzenia, ale wg mnie jest to odpowiednia pora zeby zrobic porzadek, ja posprzatalem vent i cos probuje wiekszego organizowac, a tak jak wy wczesniej z voe clan probowaliscie sie zgrac, to teraz zrobicie selekcje tych nowych i tych co maja 20 lvle wyjebcie z ekipy to moze ich zmotywujecie do expienia, zrobicie guildcash jak za dawnych czasow i bongo sie rozwinie, bo jak patrze od odejscia Adama to jest coraz gorzej.

my juz sie wyselekcjonowalismy, a ze dajesz pasy od venta dla jakiegos arledo czy innego smiecia to nie moja wina. I stare bongo nigdy sie miedzy soba nie na*******alo, jak chcesz z nami pekowac to wyjeb zaca, avengera, zooka i jego rli i arledo i to wszystko.

wonsz, nie chce mi sie odpisywac bo ty jestes pro na forum albo w dp, a jak bijemy chealino to stoisz 40 ek i nie dajesz miejsca sdkerom ;

Czeczeniec 07-10-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2289656)

co do zmiany hasla venta tez troche twoj blad, nie podawaj nastepnym razem byle komu, daj jednej zaufanej osobie ona bedzie wiedziala co dalej z tym zrobic, co do na*******ania sie to tez wszyscy pierdolicie bo jakos wczesniej wam nie przeszkadzalo pekowanie z wiara typu zook czy wonsz, a co do odejscia adama... ch... prawda polowie bongosow obiecywal wielkiego wara ze warto robic chary kupowac pace etc etc a potem sam sie wyplacil.... inna sprawa ze podczas jego nieobecnosci na vencie polowa "bongosow" o*******ala mu dupe ze nie dawal siana na akcje, a jak zbieral loota od ludzi to najczesniej polowa gotowki przepadala ;];] takie skromne 17 zl z mojej strony ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43.