![]() |
|
ja tej, ej! faktycznie :< głupio mi teraz : /
|
@Pacz
Obejrzałeś Lucky Stara nie oglądając wcześniej Haruhi? Czeka Cię oglądanie tego samego jeszcze raz :P |
A mnie Spice and Wolf, mimo długich i bardzo zaciętych bitew, ostatecznie odrzuciło. Dlaczego? Ze względu na dosyć jakby oklepaną fabułę handlarza, przesadzone Seyuu, zwłaszcza postaci głównych. Kreska piękna, aż zbyt piękna- jak można na takie coś narzekać? Lol :P. Niektóre sceny są aż przesłodzone. Ogólnie to sobie zrobię powtórkę z HnnKn Kaia a potem nie wiem, co będę oglądał.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@milano
To twoj leb da sie zryc jeszcze bardziej?o.0 @Nari Oklepana fabule handlarza? Jakie masz inne anime o handlu, bo chetnie obejrze? Poza tym w dalszym etapie S'n'W rozwijaja sie tez inne watki. |
Być może Spice and Wolf jest genialne, ale mnie gadanie o handlu mimo wszystko nie przekonało, i szybko się znudziłem. Poglądowa lekcja handlu w wersji anime po prostu do mnie nie przemawia, szczególnie w wersji z panienką z ogonem.
|
@grocix
nie lubisz mnie ? @spice~ no jedynie to mnie denerwowalo w tym anime to tlumaczenie tych wszystkich rodzajow monet |
@milano
Nie lubie cie :< @Gangrel Ba, nikt nie mowi o genialnosci tej serii, widzialem mase o wiele lepszych. Ale ja uwielbiam Horo :3 |
Czemu mnie nie lubisz ?
Zrobilem ci cos zlego ;/ |
nom, urodziłeś sie : p
@sAw a mi sie podobało : p |
Cytuj:
|
Mi także się Spice and Wolf podobało. Lubię takie nietypowe anime.
Bleach Ukryty tekst:
Naruto Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Spice And Wolf miało fajny klimat, pomimo tego, że miejsce akcji działo się w średniowiecznej europie (?)
|
@SS
Akcja się działa w średniowieczu, to jest pewne. Ale czy to jest europa to jest europa nie umiem odpowiedzieć. Niby cechy charakterystyczne dla europy są, ale nijak tego nie idzie potwierdzić. Szukałem w necie, ale nie znalazłem rzadnych wzmianek o miastach z SaW. Nipah~! Corgar Frizz |
@Corgar Frizz
Ja natknąłem się kiedyś w necie na tekst który mówił, że miejsce akcji przypomina wschodnią Europę (Urkaina, Rumunia itp.). |
Nie wiem czy bylo, ale polecam Zero no Tsukaima.
Do świata magów zostaje przywołany zwykły chłopak (jako "Chowaniec"/"Towarzysz" młodej nieutalentowanej szlachcianki). Wzbudza to poruszenie i śmiech w akademii magii, gdyż towarzysz przywoływany jest na całe życie. Wkrótce po przywołaniu chłopak ma małą sprzeczkę z pewnym Szlachcicem - szkolnym playboyem (szlachcic - osoba władająca magią). Okazuje się, że mimo woli potrafi władać mieczem niczym prawdziwy mistrz. Saito (chowaniec) i Louise "zero" (szlachcianka) przeżywają zarówno piękne jak i krytyczne chwile. Kto wie, może nawet coś do siebie poczują? Anime typu Ecchi - głównie dla chłopców (chociaż moja wybranka bardzo chętnie ją ogląda, śmiejąc się i mówiąc "Ja Ciebie też tak tłukę"). Wiele scen "cycatych", lecz bez "golizny". |
@SS
Możesz mieć rację. Miasta nie udało mi się rzadnego znaleźć, ale znalazłem ukraińską firmę noszącą nazwę pogańskiego miasta z SaW. @Up ZnT chyba już wszyscy tutaj widzieli. Osobiście widziałem tylko połowę pierwszej serii i niebardzo mi podeszło. Jeśli chodzi o ecchi o wiele lepszy jest Green Green Nipah~! Corgar Frizz |
Bleach manga@
Ukryty tekst:
|
@Bleach
Ukryty tekst:
@saw Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:21. |
|