![]() |
|
[quote=Dosyc;2064853]
Cytuj:
Masz moj pysk, teraz pokaz swoj. |
Siema ,
Jeśli ktos ma filmy z war Dusk Vs Sunblade to móglby gdzieś uploadnąć ? , bardzo byłbym wdzięczny za to :P potrzebuje wszystkie filmy z tego war. Z góry dzięki. |
Cytuj:
ps. widział ktoś fote Zwidka? edit: miałem nie poprawiać :] ale jak napisałeś to ok :P |
Cytuj:
KONIEC MATUR :cup: |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Razem z Xaretą zabilismy wtedy ponad 60 noobow wiec po banie nie moglismy zabijac przez miesiac nikogo zeby kolejnego bana nie wbic :PP To byly czasy :) |
Cytuj:
@Dosyc Daj z przywiedziona do zeber, ja moge wrzucić nastepna w srode |
[quote=Dosyc;2064853]
Cytuj:
nie mam o to do ciebie nic. A o DraFerika nie chodziło, ale napisałeś że by mi zajebał to bym się nakrył. (w sumie możliwe, jak kto trafi. Ja wole koxów, jak jebniesz w morde to jak w galaretę.) A co do rodziców, to przekaż swoim, że nici ze ślubu w Polsce. Ta ustawa o zawieraniu małżeństw homoseksualnych nie przejdzie. |
www.sfd.pl -> tam wrzucajcie zdjęcia jak się napinacie etc, tu wklejajcie lepiej jakieś tibijskie adwanse, looty itp będzie mniejszy offtopic :S
|
Tak ,tak,
pobijcie się o gre, zabijcie się I dlaczego wszyscy się dziwią w tych czasach że była 1 i 2 wojna światowa?... |
Cytuj:
tak wiem ng blablabla whatever. @down lub tez ma dystans do siebie samego i potrafi sie z siebie smiac poprzez taka ironizacje |
lol ;f ze nie ma wstydu tego pisac, kiedy cała furora wie, że sam chara kupił :c
|
Cytuj:
|
@UNholy90's, montura
Nie bede z wami wchodził w pyskówki bo to nie ma sensu jak walki z wiatrakami. I tak wszyscy są najmądrzejsi. |
Cytuj:
|
Taifun Devilry 272 Master Sorcerer
|
Cytuj:
Ja tam żadnych pyskowek nie widzialem, poprostu glupio Ci sie zrobilo bo kozaka zgrywales a wiesz ze leszczyk z Ciebie. PS. Dawaj foto :D |
@player01
Ciekawe kto teraz nim expi<lol> hehe |
siema hlopaki tibja to moie rzycie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |
|