![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skra Bełchatów w pięknym stylu pokonuje Dynamo Moskwa 3 - 1 i awansowała do ćwierćfinału LM, w którym zmierzy się z Iskrą Odincowo. ;)
|
A skoro juz o STSach, to Olympiakos mi wlasnie zabral cala, okragla stowe, bo jakims cudem wtopil z St. Etienne.
Lekko dziwi mnie tez remis Dynama Kijow z Valencia - Hiszpanie byli zdecydowanie lepsza druzyna i powinni byli to latwo wygrac. Ciesze sie za to z postawy Zenitu - w lidze szlo im nienajlepiej, to przynajmniej w UEFA zagrali niezly mecz. |
O sts jest inny temat
|
A jutro Lech : o
|
Cytuj:
|
o Boże, jak to mozliwe? :( eh ogladam sobie pulp fiction i stary wbija z informacja :(:(:(:(:(
|
Tylko BLAGAM, nie na*******ajcie tu swieczkami, bo zwroce obiad...
W sumie to do komentarza Arfyda nie ma co dodawac. Mnie zastanawia, jaki byl powod - czyzby znowu jakas ukryta/nieujawniana choroba? |
Ja teraz przeczytalem na onecie i mnie zatkalo. <świeczka> Swoja droga myslalem, ze starsza byla, zdobyc zloty medal na igrzyskach w dysyplinie silowej majac 17 lat, niezle.
|
Szkoda młodych, utalentowanych sportowców, ale te świeczki są denerwujące.
|
Smierc spotyka kazdego i nie wiem czy jest sens jakos tego wyolbrzymiac z powodu tego ze ktos byl sportowacem
|
Fanboje aRSENALU: zalozyliscie sie, kto napisze najbardziej debilny post czy co?
Zeby nie bylo tak smutno, to oprocz Skry do nastepnej rundy przeszly AZS Czestochowa i Jastrzebski Wegiel. Moze jutro dolaczy do nich Muszynianka? |
Cytuj:
|
Slay, stawka byłaby tak wyrównana, że chyba nikt nie podjąłby się typowania zwycięzcy : ).
|
Siatkowki nie lubie od kilku lat, ale wielkie gratulacje. Slyszalem, ze Włosi mieli spokojnie wygrac...
|
Cytuj:
|
Szkoda jej bo byla mloda i MIALA CEL W ZYCIU
A co do zakladu to jednak ty jestes poza naszym zasiegiem Slay :/ |
Sport to zdrowie? Puerta, Thuram (wycofał się z powodu wady serca), Skolimowska, to wszystko mnie zaczyna przerażać :|
|
sport rekreacyjny tak, a nie na poziomie ekstremalnym
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |
|