Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Tyran The Bro'war 25-06-2008 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 2139051)
bo nie ilosc sie liczy ( :

no właśnie !!!
@prohaker
300 nie oglądałeś, czy co ??!!:baby:

Hasah 25-06-2008 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimny_Lokiec_z_Golfa (Post 2139032)
@Azobaty

To bedzie krotka pilka z ich strony :

Wpadaja do siedl ida do ciebie pdo adres pod drzwi dzwonia dzwonkiem , twoja mama otwiera drzwi , oni prosza Ciebie ty wychodzisz dostajesz torpede w łeb wytargaja cie z domu , biora cie do samochdu logujesz sie na tibie na ich laptopie oddajesz all itemy ze wszytskichserwerow , wywoza cie w miasto , wypuszczaja cie na golsasa na sordku miasta i lecisz na chate :D

hahahahaa

Muhahaha xD

KriS1460 25-06-2008 21:09

Azobaty z tego co widzialem w poscie na tibia.com na twoj temat to masz bardzo duzo wrogow :D a jak chcesz zebrac ekipe dzieciakow to idz do przedszkola :)
Idz na policje to wtedy twoi "ziomale" napewno beda pod klatka czekali :D

_/ KIDLER PRO EVUL HACKERRRRRR :cup: :cup: :cup:

dudek_lfc 25-06-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azobaty (Post 2139013)
Po 1 nic mi nie mozesz zrobic bo te 2kk sprzedaje kumplowi rl za 500zl zaloze za to sobie neo...i mi bedziesz mogl gowno zrobic bo nie bede mial sieci LAN....a nie strasz mnie dziecko ze do mnie wpadniesz co ty mozesz mi zrobic lamusku co cale zycie klika w pixele?widac ze sam sie boisz przyjechac i zadajesz glupie pytania ,,kto mieszka blisko siedlec'' watpie ze ktorys z was odwazy sie przyjechac.. huh moje osiedle jest duze i wszyscy mnie tu znaja wiec nawet jak przyjedzie was 10 to ja w minute zbiore 50osob pod moja klatka anyway good luck i czekam w Siedlcach :)jeszcze raz tanx for 2kk :* za tyle bym wlasnie sprzedal hunconego chara :P a eq tamto i tak wyhakowalem wiec nie czuje ze cos stracilem ;)) a ty siedz dalej w pixelach i rozkminiaj jak tu sie na mnie zemscic wiedzac ze i tak chuja mozesz bo mnie nie podnieca takie cos ze mi sie wlamujesz na konto na forum...a inni widac maja cie za bossa huh... ciekawe co by pomysleli o tobie jakby twoja morde rl zobaczyli?
P.s ja to sprawe skladam na policje bo ja sie wlamalem jedynie na postac twojego kolegi z jego glupoty ty na caly moj komputer niesie to ze soba duzo zagrozen dla mnie i dla moich rodzicow wiec nie pozostaje mi nic innego jak isc na policje ktora skontaktuje sie z providorem twojego internetu zostaniesz poinformowany na pismie o wszystkim zreszta.

fajne masz osiedle jak zadaja sie z konfidentami

KriS1460 25-06-2008 21:20

btw. GOGOG TURKEY :cup:

Sting_Ninja 25-06-2008 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 2139143)
fajne masz osiedle jak zadaja sie z konfidentami

Hahahaha :cup::cup::cup:

Komarek 25-06-2008 22:35

To niezły musisz mieć szacunek na osiedlu wysługując się policją :<

Voldo69 25-06-2008 23:07

niezly masz tupet koles..

Raks Ninja 25-06-2008 23:13

@Azobaty

Ja 20 bede w Warszawie wiec jak jestes takim koniem to mozemy zapierdolic na soloweczke ;) Chyba ze jestes takim leszczem barowym ze tylko umiesz sie koleszkami bronic?

shaiboos 25-06-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azobaty (Post 2139541)
no jasne w koncu po co sa?za darmo kasy nie biora a wy takich fifa rafa nie udawajcie przez neta bo jak wam koma zajebiac to pewnie pierwsi na paly dzownicie a ten typ spowodowal mi wiele szkod i tych szkod nie mozna porownywac z tym co ja zrobilem jego koledze wiec zobaczymy kto bedzie mial po dupie :)

W takim przypadku niewątpliwie obaj będziecie mieli "po dupie".

Tylko, że ty możesz dostać jeszcze nieoficjalny 'gratis'. Chyba, że jesteś w stanie zaoferować jeszcze większy 'gratis' ;>

Tibioholikus 25-06-2008 23:25

Cytuj:

no jasne w koncu po co sa?za darmo kasy nie biora a wy takich fifa rafa nie udawajcie przez neta bo jak wam koma zajebiac to pewnie pierwsi na paly dzownicie a ten typ spowodowal mi wiele szkod i tych szkod nie mozna porownywac z tym co ja zrobilem jego koledze wiec zobaczymy kto bedzie mial po dupie :)

ty kozaczek ja slyszalem to ciebie tam w siedlcach tez ladnie gnebia ;O

Sesef 25-06-2008 23:28

Cytuj:

Są takie polskie przysłowia:
- Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.
- Oko za oko, ząb za ząb.

kidler 25-06-2008 23:32

Cytuj:

Wez ty sie jebnij w czolo najlepiej czyms ciezkim.

A policja to strasz kolegow na osiedlu, a nie mnie bo sie tylko pograzasz i utrzymujesz mnie w przeswiadczeniu, ze matka cie inteliggencja nie obdarzyla, za to beszczelny jestes na wyrost. Juz raz sie przekonles co sie dzieje z takimi jak ty, wiec przestan pieprzyc o tym, ze zaczoles czytac o sniffowaniu i hakniesz samego Boga, przestan pieprzyc, ze kogokolwiek bedziesz straszyl policja, a w szczegolnosci mnie, a zacznij uzywac swoich szarych komorek. I skmin opcje, ze poki co to jestes 17letnim kozaczkiem jedynie na forum, ktory aby 'haknac kogos' w Tibii wysylal do ludzi pliki mowiac im, ze to nagie zdjecia swojej siostry. Jestes zalosny jak sam skur***. Teraz juz mozesz isc na komende, najlepiej ta glowna w Warszawie.

Tibioholikus 25-06-2008 23:41

elo kidler :D co tam slychac?Xd

MieChO_SlaiT 25-06-2008 23:48

Koles mowi ze Kidler to ck( ciota komputerowa ) a sam ile sie musial nameczyc aby zrobic tego jebanego keylogera i rozsylac po calym forum pewnie tak zarabia nz zycie i nie pomoze to jak Mazi mowil zeby isc do jego starej bo nie bedzie miala na alkohol takze stfu

King Kidler _/ ;D

Zimny_Lokiec_z_Golfa 26-06-2008 09:42

Azobaty to ty 1 go haknoles i to nie znaczy ze tibie .. wysłałeś mu złośliwe oprogramowanie, i co z tego ze to tylko do tibi ... kogo to pochodzi ? takim samy oprogramowanie można wykrasc numery kont bankowy etc. a Kidlerowi nic nie zrobia bo powie ze chcial odzyskac swoje dane =] wiec ty bedziesz mial po dupie.. ale sad to nie jest styl kidlera .. on woli wjechać w kogos ;D

Voldo69 26-06-2008 09:58

staram sie Was zrozumiec...kontrowersyjna sytuacja itd...ale przestancie w kolko na*******ac o tym "wpierdolu" Kidler zrobi jak zechce i dam sobie chuja obciac ze Wy mu w tym nie pomozecie, on jest jakims waszym mentorem? "przylize sie to mnie polubi"?

Hasah 26-06-2008 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimny_Lokiec_z_Golfa (Post 2140092)
Azobaty to ty 1 go haknoles i to nie znaczy ze tibie .. wysłałeś mu złośliwe oprogramowanie, i co z tego ze to tylko do tibi ... kogo to pochodzi ? takim samy oprogramowanie można wykrasc numery kont bankowy etc. a Kidlerowi nic nie zrobia bo powie ze chcial odzyskac swoje dane =] wiec ty bedziesz mial po dupie.. ale sad to nie jest styl kidlera .. on woli wjechać w kogos ;D

o0 wjechal w ciebie juz? od tylu?

Smerf111 26-06-2008 12:02

@hasah to pedal jebany w dupe :PDDDDDDDDDDDD

btw. jakom postaciom gra Azobady na aurea

Hanys777 26-06-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerf111 (Post 2140398)
@hasah to pedal jebany w dupe :PDDDDDDDDDDDD

btw. jakom postaciom gra Azobady na aurea

Ja go jebie w dupe i chuj CI do tego B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54.