![]() |
|
Cytuj:
@prohaker 300 nie oglądałeś, czy co ??!!:baby: |
Cytuj:
|
Azobaty z tego co widzialem w poscie na tibia.com na twoj temat to masz bardzo duzo wrogow :D a jak chcesz zebrac ekipe dzieciakow to idz do przedszkola :)
Idz na policje to wtedy twoi "ziomale" napewno beda pod klatka czekali :D _/ KIDLER PRO EVUL HACKERRRRRR :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
btw. GOGOG TURKEY :cup:
|
Cytuj:
|
To niezły musisz mieć szacunek na osiedlu wysługując się policją :<
|
niezly masz tupet koles..
|
@Azobaty
Ja 20 bede w Warszawie wiec jak jestes takim koniem to mozemy zapierdolic na soloweczke ;) Chyba ze jestes takim leszczem barowym ze tylko umiesz sie koleszkami bronic? |
Cytuj:
Tylko, że ty możesz dostać jeszcze nieoficjalny 'gratis'. Chyba, że jesteś w stanie zaoferować jeszcze większy 'gratis' ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
- Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. - Oko za oko, ząb za ząb. |
Cytuj:
A policja to strasz kolegow na osiedlu, a nie mnie bo sie tylko pograzasz i utrzymujesz mnie w przeswiadczeniu, ze matka cie inteliggencja nie obdarzyla, za to beszczelny jestes na wyrost. Juz raz sie przekonles co sie dzieje z takimi jak ty, wiec przestan pieprzyc o tym, ze zaczoles czytac o sniffowaniu i hakniesz samego Boga, przestan pieprzyc, ze kogokolwiek bedziesz straszyl policja, a w szczegolnosci mnie, a zacznij uzywac swoich szarych komorek. I skmin opcje, ze poki co to jestes 17letnim kozaczkiem jedynie na forum, ktory aby 'haknac kogos' w Tibii wysylal do ludzi pliki mowiac im, ze to nagie zdjecia swojej siostry. Jestes zalosny jak sam skur***. Teraz juz mozesz isc na komende, najlepiej ta glowna w Warszawie. |
elo kidler :D co tam slychac?Xd
|
Koles mowi ze Kidler to ck( ciota komputerowa ) a sam ile sie musial nameczyc aby zrobic tego jebanego keylogera i rozsylac po calym forum pewnie tak zarabia nz zycie i nie pomoze to jak Mazi mowil zeby isc do jego starej bo nie bedzie miala na alkohol takze stfu
King Kidler _/ ;D |
Azobaty to ty 1 go haknoles i to nie znaczy ze tibie .. wysłałeś mu złośliwe oprogramowanie, i co z tego ze to tylko do tibi ... kogo to pochodzi ? takim samy oprogramowanie można wykrasc numery kont bankowy etc. a Kidlerowi nic nie zrobia bo powie ze chcial odzyskac swoje dane =] wiec ty bedziesz mial po dupie.. ale sad to nie jest styl kidlera .. on woli wjechać w kogos ;D
|
staram sie Was zrozumiec...kontrowersyjna sytuacja itd...ale przestancie w kolko na*******ac o tym "wpierdolu" Kidler zrobi jak zechce i dam sobie chuja obciac ze Wy mu w tym nie pomozecie, on jest jakims waszym mentorem? "przylize sie to mnie polubi"?
|
Cytuj:
|
@hasah to pedal jebany w dupe :PDDDDDDDDDDDD
btw. jakom postaciom gra Azobady na aurea |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |
|