![]() |
|
@rayza
Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
@PinGOnE
Dosyć fajne anime, ta. @Corgar Frizz A to ciekawostka^_^' |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Higurashi 01-06 - nic nie rozumiem, ale o to tworcom chyba chodzilo : D
ale ogolnie mi sie podoba ; ) klimat wymiata, opening tez... |
Dobra. Melodies ściągnięte, Hyakko też. Bounen na 95%.
Wrzucam całe Higurashi (2 sezony i OAVka). Troche ponad 12 gb. Powinno się ściągnąć dość szybko. |
@Higurashi
(to chyba Gro mi mówił) Wszystko wyjaśni sie w swoim czasie : p 1wsze 10 ep. jest skomplikowane ale potem całość nabiera sensu.. |
Cytuj:
Cytuj:
Po drugie! Przecież Horo nie jest płaska! Zauważam tu pewne sprzeczności... : P |
Cytuj:
|
@Nari
A jednak - niestety dlatego, ze skonczyles na x odcinku ;) |
@Rayza
Ukryty tekst:
Co do Higurashi.... Bez obejrzenia całości nie ma co liczyć żeby to zrozumieć. Nipah~! Corgar Frizz |
Ja nie rozumiem, jak niektórzy mogą wypowiadać się o anime, skoro go nie obejrzeli.
Nie lubię - to jedno Anime jest do rzyci - spoko, ale powiedz to jak obejrzysz serię. Bo jakie ty masz rozeznanie po 1-X odcinku/odcinkach? Oczywiście pewnie te same osoby chórkiem powiedzą, że nie należy oceniać książki po okładce (bądź człowieka po wyglądzie zewnętrznym). PS - Stwierdziłem, że do torrentów dorzucę 2 sezon Genshikena, Blood+, Akane-iro Somaru Saka i Sayounara Zetsubou sensei A co do SnW - był znośny. Przyjemnie się oglądało, coś co bazuje na innych rzeczach niż ciągłe tłuczenie się czy podrywanie i miłostki. |
Ja was nie rozumiem...
Nie lepiej jest obejrzeć sobie Online te animce niż się męczyć ze ściąganiem naraz całego sezonu co waży kilka GB? |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Arashel
Jakość ponad wszystko!! Warto ściągać anime na dysk, bo jak będziesz chciał ponownie obejrzeć jakiś fragment/ całą serię to już wszystko masz na dysku. Zresztą jak oglądasz anime online to także je ściągasz, jedynie później zostaje usunięte z plików tymczasowych. Kilka Gb jeśli jest dużo seedów to kwestia 2-3 godzin ściągania. A za to jaka jakość. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Dlaczego nie zmienisz czcionki? |
Cytuj:
Cytuj:
Co do wypowiadania opinii - widzisz np. w CG najbardziej podobało mi się zakończenie. Wyobraź sobie jak niepełna na ten temat jest opinia kogoś, kto całości nie obejrzał i anime komentuje. A inni potem czytają takie informacje. Ogólnie rzecz biorąc - nie obejrzało się całości - spoko. Wypowiedz swoją opinię na temat anime, na przykład, że tych klimatów nie lubisz, czy tematyka cię odrzuca. Ale nie mów, że jest słabe, bo go całego nie obejrzałeś. Całości dzieła się nie ocenia, widząc tylko jego część. Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Kuma
Tak, wlasnie w drugiej ;) A jakbys byl spostrzegawczy to i w pierwszej bys wypatrzyl rozwiazanie. |
@Kuma
Ehhh... dawno, dawno temu temu Aizen tłumaczył do czego zdolna jest Hime. Ona nie dysponuje technikami leczącymi, lecz technikami pozwalającymi jej zmieniać rzeczywistość. Dlatego była potrzeba Aizenowi. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
@kuma Ja 1 serią zrozumiałem przez ost. odc : p (tak, śmiej sie Maciejku XD) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |
|