![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
. <<<<<<<znaaaaaaaaki>>>
|
Cytuj:
Nie dam fota bo mam pysk jak trol, siedze non stop przy kompie i zajadam sie pizza. ;d |
Tyle w was wszystkich agresji :< Nie mozna czasem spojrzec pozytywnie;/?
Ciekawi mnie kiedy bedzie jakas zmiana w sojuszach. Przyznam ze obecna sytuacja utrzymuje sie dluzej niz oczekiwalem xd |
May 20 2008, 21:11:18 CEST Died at Level 214 by Mahrdis
gremar :(( |
macie jakas fote ojca orzecha ?Xd
musze zobaczyc jak taki czlowiek wygląda expiąc z synem : d:D:D |
Jeśli nie jest to tajemnicą to ... ilu ownerów ma Xespoz ?:p Bo solo chyba tak nie zapieprza? Z czystej ciekawości pytam: :]
|
Taifun Devilry 273 Master Sorcerer
mastah pg Gdyby nie te gleby to pewnie 300 juz by mial? biedaczek zwidson pogromca demonow May 20 2008, 22:40:46 CEST Died at Level 205 by a demon |
Cytuj:
Odpierdol sie od Krzyśka, To jedyny człowiek którego będe dażył szacunkiem z Duskiness, i to sie nie zmieni . I to nie dlatego że ma kase, ale dlatego że jest jedynym 'prawdziwym', który był szczery, wszystko Ci powiedział, i nie o*******ał bakłażana za plecami.A na niektóre jego, choć może nie jego decyzje, miał wpływ Orzech, z resztą, czego sie nie robi dla syna=] A fote sobie zobacz na photobuckecie Qel Respect man, Bye @Zmiana w sojuszach Sądze, że nie w 2008. Chyba że reszta Vision z Inshon / WRA vs Gdańsk & Duskiness, bo to sie pewnie już nie zmieni: p @Suhay Rafał jest jeden?: p Oke ide robić ściągi na chemie: P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poszperaj na fotobukecie qel |
|
@Unholy~
Poziom ktory tu prezentujesz jest naprawde zenujacy, Boze widzisz to i nie grzmisz. @Bioly Zgadzam sie z Toba, Kris rowny facet x) |
@rester
Dzenky |
Character Deaths
May 20 2008, 22:40:46 CEST Died at Level 205 by a demon May 18 2008, 15:55:07 CEST Died at Level 206 by a behemoth May 11 2008, 09:25:51 CEST Died at Level 207 by a demon May 02 2008, 15:02:25 CEST Died at Level 205 by a demon zwidu ogarniacz xD |
Cytuj:
|
Co tam krejzole?Jakie wyniki typujecie w finale lm? :]
|
Cytuj:
jestem Ciekaw czy Ty bys ogarnał 205 mastera pozatym wątpie żeby nieogarnoł, pewnie coś z netem.. @duri_zmc ja myśle: 2:0 dla Manu |
4;3 w karnych dla Chelsea xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |
|