![]() |
|
25 lvl Knight 60/60
EQ : P legs , K armor, leather boots, d shield, strange helmet, Wyvern Fang FACC |
@UP - DC -1, EF bez dużych skupisk i arcanistów, MT. Sternum.
|
28 knight, 72/72, FACC
Crus helmet, Bright sword, Crown shield, p legi, k armor, botki Czy na tych skillach dałoby się coś więcej wycisnąć niż u panów up? |
@UP - możesz biegać po całym EF, ale i tak uważaj. MT. Sternum, poziom z pojedynczymi Shamblerami też można spróbować. Na guardy potrzebny większy lvl jednak... Albo możesz biegać po całym Elvenbane [;.
|
szybki exp dla 53 MS, interesuje mnie naprawde szybkie wbijanie expa, ale bez hardcore ;>, kasa nie gra roli , bez blokera
|
@Up tomby,dragi
gdzie expić RP 55 LVL skillz: 85/71 może być waste, zależy mi na szybkim expie. Praktycznie cały czas POH jest zajęty. |
MS 55 LVL 55 MLVL
Dragi calyczas zajete ;/ |
Knight 16lvl skille: 52/51 eq: P-set (Ew.Knight Armor and p Legs), Steel Helmet(Ew. Crus Helmet), Orcish Axe, Dwarven Shield, Leather Boots.. Gdzie Szybko wbije 20 lvl FACC??
|
@UP - MT. Sternum ghoule.
|
25 sorc. odpadają guardy i cyce.
|
Cytuj:
Paladin 40 lvl Skill: 73/58 Mlvl: 12 Eq: B robe, medusa, crown helmet, plate legsy, bohy, rs Tylko bez waste proszę |
Up. najnizsze poziomy monut sterum, deady i dragi
|
Gdzie mam expic na
20lvl Druid 21Mlvl Eq Mamuth Fur Cape Hat Of The mad Crown Shild N rod Platinium Amulet Crocodail Bots K Legs 20k do dyspozycji ;p |
Gdzie polecacie expić 18 pall z pacc. 20 bp+ manasów do zwastowania.
Skille 60/40,4 mlvl. Proszę o szybką odpowiedź. |
Popróbuj na tombach.. Peninsula -1, -2 <ale uważaj> i Shadow chyba.. -1
|
Cytuj:
|
Knigh 36lvl
*Mlvl 4 *Skille 57/53 (słabe :baby:) *EQ -golden armor -royal helmet -knight legs -medusa shield -bright sword -fur boots -platinum amulet *Brak PACCA *Non Pvp Interesuje mnie szybki exp i zysk (ale raczej wartosciowsze itemki bo gram na NonPvp i lootbagów raczej nie zrobie). |
Teraz moja kolej ;)
Pall 30 lvl, 60 dista eq: Plate set,dragon shield,zwykle bootsy,Royal spears :] na czym polecacie expić.Błagam tylko nie Ms X( bo pełno pk tam biega |
Cytuj:
@up: ja bym bił dragi ;] ew. guardy |
Cytuj:
Co do propozycji biegania na dragi to jak piszesz że ms nie to raczej na dragach nie poexpisz bo tam jest dosyć przyjemna miejscówka dla paladyna. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|