![]() |
|
od ktorego lvl mozna sie wybierac ED na GS isle??
|
Pall 20 lvl 55\35 p set 20k
(Jak pwoiecie że ms to chociaz dajcie mapke bo nie wiem jak tam wejsc!) |
@Radeko25
Jak sam powiedziales skile masz slabe najlepiej bys zrobil skilujac chociaz do 65/65 a najlepszym rozwiazaniem byloby do 70/70. Wtedy mozesz latac sobie na np. Guardch bo zlego eq nie masz ew. Cyce na mount sterum albo na mino za kopalniami. Pozdro |
30 ED mlvl 33 PACC
Eq: Blue Set, Vamp Shield, Crus Helmet, BOH + jakies 20k na mfy 1 pytanie. gdzie expic zeby byl maly exp a duzo kasy 2 pytanie. gdzie expic z waste ale zeby byl bardzo szybki exp i od jakiego lvlu moge Hero solo z zyskiem |
Cytuj:
|
@Sestor
Dojeb gdzies tam 33 na hailstorm roda. Wez kilka bp mf, scarab coina i na Penisule za tp. Przydadza sie ci gfb bo jest tam od chuja stalkerow. Nie licz na wielki zarobek, ba! Jest tam duze waste, ale jak spadnie ci Vampirka + cos tam moze jeszcze to bedzie lajtowo. |
Lepiej nie opierac huntu ze spadnie Vampka ja moim Rp od 35 lvl do 52 expilem na Tombie za Tp i ani jedna mi nie spadla pech ;p Jak chcesz duzo kaski to jest jedno wyjscie MALPY kasy z nich leci po prostu od groma. Na twoim lvlu lepiej obrzeza nie pchaj sie w sam srodek i uwazaj na merkliny.
Pozdro |
Jak huncilem swoim 35 rp tam do 40, to 2 vampirki mi spadly HE HE i duzo shitow. Wiec to zalezy od farta.
|
FACC, knight, 32 lvl, 70/70. Golden arm, blue legs, vampire shield, bright sword, crusader helmet, platinum amulet i leather boots. Prosze o propozycje :)
|
Cytuj:
|
POh, dark katedra , nowe cyklopy nad thais , elfy , dwarfy :P
nierozumiem jak mozna niewidzieć gdzie expic ^^ |
@up a mozna nie wiedziec tak jakos o :p
31 Sorc FACC prawie 35mlvl :p gdzie expic ?? Nie mount sternum cyce moze pod ziemia ale tam sie nie znam i jakby ktos mogl to mapke I nie zadne mino |
Pall 20 lvl 55\35 p set 20k
(Jak pwoiecie że ms to chociaz dajcie mapke bo nie wiem jak tam wejsc!) |
@UP - Guardy, MT. Sternum. Od strony zachodniej i wschodniej jest wejście. Use Tibia Earth...
|
Moja Postać
Witam
mam 13 lvl skile dystans 50 i shield 39 2magic lvl plate armor plate legs prosze o pomoc |
Rotwormy, Dwarfy + Dwarf Soldiery (w pogotowiu zawsze parę potionów), MT. Sternum Cyklopy (uważaj), MT. Sternum Crypt Shamblery wraz z Mumiami (To jest hardkor! Miej bp potionów jak coś), DC -1, tylko uważaj, żeby Cię 5 tych brudasów nie otoczyło, bo mogą nieźle walnąć.
Any questions? |
Cytuj:
Patrz jak jest taka wielka wieża, ze strony zachodniej i ide w góre jest duza przestrzen i okolo 5 cyklopow a potem shcody a to jest bardoz mało!A ze strony wschodniej mam tam wejsc w jakas dziure?? |
Od tej wieży idziesz w gorę, wchodzisz do MT. Sternum takim wąskim przejściem. Obierasz drogę pierwszą w lewo. Dochodzisz do schodów w górę, ale nie idziesz w gorę, lecz schodzisz do takiego przejścia w lewo. Więcej pytań na PW.
|
strona przed moj post ktos odpowie ?!
|
@Undeadzik
Biegaj na Guardy z summonem ;] a co do cyców to zobacz sobie tibian earth, miejscówka nie jest duża. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |
|