![]() |
|
@milano8
All life by ci to nie zajeło... Mi obejrzenia na oko tak 160 epów zajęło z 1tyg i 3-4 dni... To było chyba w tamtym roku na feriach zimowych... @Bleach Ukryty tekst:
Btw. To jak polecicie mi jakieś animce? |
Cytuj:
|
Cytuj:
208*25=5200 5200/60=86,(66)~87,00min XD 87,00 min = 3 dni 15h 04min non stop oglądania >DDDD powodzenia |
@Arashel
Ja poza anime polece Ci zmiane czcionki ; > A z anime - jaki gatunek chcesz? |
Propo, z jakiej strony można sciągać torrenty z anime, chcę: To-Love-Ru i Death Note.
|
@up
ja sciagam z mininovy ; ) @topic dawno nie obejrzalem 10 odcinkow jednego dnia (wiem, slabo, ale mam kupe innych hobby : P)... higurashi wymiata : D |
@Sam:
Na afboardzie (www.afboard.pl) jest sporo tego. DN jest na pewno, TLR chyba nie stety nie. |
Cytuj:
|
jakby ominac fillery to skrocilo by czas o troche i troche w tym bleachu choc ze poki jeszcze sie nie wybieram do pracy a do szkoly tylko w piatek i sobote to chyba sie zmotywuje do dzialania...Szkoda ze nie wiem ktore to fillery tak to bym se ominal ;l
@edit jaki program(nazwe) polecacie do sciagania. chodzi ofc o torrent |
|
Dzięki wszystkim
@i386 Nie, 10 odc. na dzień, to nie tak mało : ) |
Wziąłem się za czytanie "Claymore" i mam do was pytanie... jakoś ciekawie rozwija się później akcja? Bo chaptery są z tego co widzę dość długie, a narazie Claymore rozwala tylko potwory i nie wiem czy warto się za to brać. xP
|
Haha, obejrzalem 1 ep Kodomo no Jikan. Najbardziej loli ecchi jakie widzialem :3 A w sam raz dla mnie!
|
Dobra znawcy^^
Death Note(manga) po Polsku, czy po Angielsku ściągać? |
end definitywnie eng
|
@Mała Czcionka
Higurashi obejrzyj, ewentualnie Code Geass. Pierwsza OVA Higurashi Rei to świetna komedia, dawno się tak nie uśmiałem. est kilka niezłych tekstów, a akcja przy zjeżdżalni po prostu miażdży. Jak ktoś widział Ni i Kai to obowiązkowo musi zobaczyć Rei. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
*wpisz liczebnik* owned
http://www.youtube.com/profile?user=...un&view=videos |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |
|