![]() |
|
84 lvl ;]
Wieczorem wpadlem na gski dobic lvl :)
Thanks Orlke i Jarek :> @up Gz PoI'a :) mam nadzieje, ze zalapie sie na nastepny xdd http://img186.imageshack.us/img186/6504/84lvlsr7.jpg |
Wybacz, że edytuję Twoją wypowiedź, ale będzie łatwiej mi odnieść się do konkretnego jej fragmentu.
Cytuj:
Po 2. Pedałów i psychopatów?:] Tego w sumie jeszcze o metalach (bo tak ich, chociaż mnie też, zwą). Co do pedałów, to jest Jeffree Star, który jest trans, ale poza electro i popem gra czasem bardziej metalopodobne brzmienia. A co do psychopatów, to dla mnie cały HxC (czyt. hardcore). Po 3. Techno lubię, ale dobre. Jeżeli usłyszę w jakimś 'kawałku' słowo 'Jazda' to zazwyczaj w tym momencie klikam ctrl+w (jeżeli słucham tego na FF), albo po prostu zdejmuję słuchawki. Po 4. Mało jest w dzisiejszych czasach takich klubów, w których leci dobra muza, a przy jej akompaniamencie gromada kogzów nie wciąga białego proszku, który bynajmniej nie jest mąką... Po 5. Po raz kolejny stereotyp brudnego metala. Po 6. Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i jest tanie. Co do jabola, to najlepsze są własnej produkcji :] A wracając do innych napoi, to coraz częściej widzę, że więcej ludzi pije piwo, niż jabole/inne napoje winopodobne. Po 7. Więcej mam znajomych 'normalnych' niż słuchających metalu :P To właśnie oni mnie wkręcili w funky itp. A jeżeli ktoś jest już ekstremistą i kontakt z kimś spoza swojej 'subkultury' to sto chujów w dupę i kotwica w plecy takiemu komuś, bo dla mnie to już jest pozerstwo, a bycia fałszywym nie lubię. Tyle ode mnie. Wygląda (przed kliknięciem w 'wyślij odpowiedź' w/g mnie) jakby było to ofensywne w stosunku do Ciebie Robin, ale tak nie jest :] Chętnie się wymienię swoimi poglądami. Byle został zachowany poziom i kultura rozmowy :] |
cóż, o gustach się nie dyskutuje;]
ja aqrat czasem lubię posłuchać c boola, a czasem SOAD'a i nikt mi nie zabroni tego słuchać. Jedni wolą to, drudzy to, ale nieeeee oczywiście Yen nie lubi rock'a to już każdy musi nienawidzieć takiego typu muzyki.. ehh.. powiedz lepiej Yen czego ty słuchasz, Krzysztof Krawczyk czy Ewelina Flinta? |
@sst_akai
wypad metalowcu u mnie w mieście byś dawno zgnioł :D:D |
@sst_akai
Tego nie da się wyrazić inaczej, niż "święte słowa". @Parodia Evena Co do tego, kogo słucham: ·Behemoth · In Flames ·Slipknot · Gorgoroth · System of a Down · Bullet for My Valentine · Trivium · Limp Bizkit · Rammstein · Dimmu Borgir I wszystkiego, co charakteryzuje sie satanizmem i growlowaniem, skórami, mrokiem, pentagramami, dziewicami zabijanymi na pentagramach w ofierze szatanowi, wokalistami przebranymi za parodie Chrystusa i takie tam -.- (połowa prawda XD) @Szadoł zginĄł . . . Widać, w jakim mieście mieszkasz, ale skoro same kogzy.. |
@yen
a ty w jastrzębie zdrój woda od yena zarażona pedalstwem http://img403.imageshack.us/img403/1760/108lvledle3.jpg ;) Jun 26 2008, 01:08:38 CEST Died at Level 108 by a dragon ehh kik 400,752 exp w dupe ze 20% mlvl i 100k za aol i blesy elo. thx mój zajebisty internet już myślałem że lagi się skończyły a tu benc tak na długo lag i ded kurwa kasy nic nie mam 42k w banku |
@up
ALE TO BYŁO ŚMIESZNE HAHAHA 01:11 Shadow Druid of Luminera [107]: ehh gleba Gz lvl. |
Cytuj:
|
o kurczaki.. dobra dyskusja mnie omija
@ Zabić
Jak widziałem Twoje foty to na punka raczej mi nie wyglądasz... @Efen Zawsze byłeś zjebany xDDD @Shadoł Ty to wiadomo... zamknij morde i sie nie udzielaj. @sst_akai Z tym że mało jest dobrych klubów to bym sie nie zgodził. Jeśli jesteś z Warszawy to przejedź się do 'Club70', 'Number One' albo nawet do 'Blue Star' to zobaczysz że owa "gromada kogzów" przeważnie tam pracuje. ;) Anyway Robin Rox ! :p Pozdro. |
Yen
Nie wiem gdzie ja ci napisalem ze slucham Techno :baby: maybe czasem jak znajde jakas fajna nute to tak :) a tak btw Ty to sluchasz glosu malp zapewne takich jak ty i tych co huncisz :(8o Wspominasz kazdemu jakies czasy z lat 60 jak chodzili z toba na wymyslone questy :( Zebym ja wspominal jak mi przydupywales pod dp to by troche tego bylo albo jak plakales ze gania cie Lucas :( nikt ci nie daje expic i inne twoje zale a teraz raptem jestes kozak zal mi cie To chyba wszystko :|
|
Cytuj:
|
@all
Przestańcie sie już kłócić kto gdzie expi,kto czego słucha,itp.Nie wiem jak Wy,ale ja nie widze w tym sensu bo każdy robi co chce,sprawa osobista.A Wy sie czepiacie wzajemnie jak nie wiem co :baby: Lepiej zacznijcie ssy wrzucac :p Dziwne ze RZal jeszcze sie nie odezwał xd Ja później wrzuce jakis ss :p |
Cytuj:
I co z tego? Ja jestem metalem, a nie mam długich włosów, chodzę na czarno i co? @Ad. Even Zauważ, że to Evenq, a nie prawdziwy Even. @Ad. Szadoł Prawda, ale ma fajnego brata, da się z nim normalnie pogadać. @Smyku Nb. xD |
|
|
Cytuj:
niemusze ubierac sie jak oni lubie taki styl jak nosze na sobie i juz;D ale coz uwazaj sobie jak chesz:D ja juz skonczylem ten temat:D |
omg c-bool ;p wixaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Cytuj:
Wszyscy są metalami... ja będę siarką !!! :evul: xD |
kurcze;/troszeczke nie wyszlo ;<
http://img293.imageshack.us/img293/7702/90lvlki0.jpg http://img293.imageshack.us/img293/7...1b94a90aa8.jpg |
Cytuj:
LOL ALE TO BYŁO SMIESZNE, WSZYSCY SIE SMIEJA. Jesteś odwrotnością Mediamarktu -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:23. |
|