![]() |
|
Witam, proszę o radę dotyczącą expa na facc. 40. poziom, paladyn, 82 dista z paladin armem do tego blue legi, demon shield, rh i boh. Chciałbym przyexpić tak do 60 lvl bez pacc ale już nie bardzo wiem gdzie. Do tej pory najlepszy exp wyciągałem na DC 28-30k/h. Próbowałem także na OFie (przed forteca bo przy pełnym respie nawet tam nie wejdę), guardach w kopalniach ale tam nie wyciągam tyle co na DC. POH odpada z powodu GSów, a na dragach w veno jak się nie poszczęści to się nie opłaci. Także proszę o radę chyba, że dla facc nie ma szans na lepszy exp niż te 30k/h bez waste ofc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
earth elementale edron 60k/h duzy + frosty z SD exp do 300k/h Ancient Scaraby 80k/k Worker golemy kolo 100k/h (nie pamietam dokladnie nie siedzialem tam od 3miesiecy ^^) |
Level: 51
Profesja: ED PACC: Tak Mlvl: 40 Eq: noob set. Inne: Byle nie było waste i exp był przyzwoity. |
Gdzie mam expić? I czy zmienić coś w swoim eq?
Profesja: Druid Magic lvl/shielding: 27 Magic level, 23 shielding Eq: Crown helmet, blue robe, tower shield, plate legi, crocodil boots, szalik co daje 1 arma, TERRA ROD Inne: Nie posiadam pacca. Moje pytanie czy expić dalej na cyklopach thais, smithy drone cyclopy, czy iść gdzie inndziej? :confused: |
Cytuj:
EQ: B Robe zmień na Focus Cape, Crown Helmet na Hat of the Mad, Tower shield, na jakąś lżejszą tarcze. |
Profesja:druid
Lvl:33 Mlvl:28 EG:HAT OF THE MAG .FOCUS CAPE ,VAMPIR SHIELD . BLUE LEGS.,BOH,I ROD NA 33 LVL SWIAT:Honera FACC zalezy bardziej na expie niz na kase,PROSZE O POMOC ! NIE WIEM GDZIE EXPIC |
Profesja: Sorcerer
Poziom: 27 Magic Level: 25 (z itemami 27) EQ: hotm, focus cape, dwarven shield, woce, plate legs Świat: Candia Inne: FACC Zależy mi i na dość szybkim expieniu i proficie. |
@up + 2up
Candia = boty. Na facc jedyne co mogę polecić dla Ciebie to.. dwarfy może? Albo facc tomb. |
55 lvl ED
49 ml hotm spirit cloak blue legs boh v-shield scarf |
Witam
Chciałbym się dowiedzieć gdzie bym mógł poexpic prof : RP lvl : 68 skill : 85/66 |
37 ek
Dsm, Boh, Demon shield, bright/blacksteel sword, Crus, B legs. 60/57 Gdzie expić??? |
63 RP
85/70 Rh, Pally Arm, Demonka, Royalki, Blue Legs, Platinum Amulet, Softy Gdzie expić bez/z małym waste? |
@ggostek~
Ja polecam Żółwie - wspaniały exp + genialny profit! |
Cytuj:
Cytuj:
Darashia Dragi , Edron Dragi , Piraci , Barby , Vengoth , Wszystkie Tomby , Goroma GS/BB bo hydr na tym lvl jeszcze nie da rady... stary palek to machina do koszenia kasy , gdzie ty wastujesz? chyba ze wszystko na klate bierzesz... A na facc : Dwarfy Guardy , Cycki obok thais , PoH , D Lair venore no i Orc Fortres , (facc nie znaczy ze nie można iść tam z pacc , bo duża większość tych respów jest dobra pomimo ze są one na facc zone , po prostu kręci się tam więcej bydła/botów) Cytuj:
Tortoise na merianie , Cycki Edron (cyclopolis) Scaraby ank , Banuta małpy - jak narazie powinno styknąć , za kilka leveli proponuje także barby na svar->camp Cytuj:
Cytuj:
PS. Osobiście jak sie nudziłem to FOR FUN na tym lvl co ty robiłem sobie BP SS (Stone Shower czy jakos tak~~ Ziemia/obszarówka) i na utanie vid biłem sobie Barby na dużym Camp , śmiesznie tam jest a czasem nawet się zwraca! zdarzało się wynieść po 8 halberdów , czasem Red POC , albo life ring leciał... Śmieszna szybka dawka expa bo mozna parędziesiąt % na bp wbić Cytuj:
Cytuj:
|
Dziękuje za odpowiedzi, na początek wybiorę żółwie :)
|
Witam wszystkich, niedlugo kupie pacc na pallka 120 lvl skille 93/69
gdzie bym mógł efektywnie expić pod względem: a) kasy b) expa/h zarówno samemu a gdzie z knightem 100 lvl. Proszę nie piszcie dragi, quaryy itd.. tylko odrazu z nazwą miejcówek tylko raz mialem pacc więc nie wiem gdzie co jest w sumie. Prosze neich sie wypowaidają osoby ktore grają albo graly pallkiem an tym lvlu:) |
Elite Knight (pacc+5blessów+promocja)
45lvl , skille 83/83 , mlvl5 <- axe fighting Eq : Royales Helmet , Demon Shield , Crown Armor , K Legs , Noble Axe Expiłem do tej pory na facc'u na OF'ie + guardy. Na pacc'u kiedyś expiłem na Żółwiach (7dni free pacc) i pamiętam , że był tam dość przyzwoity exp jak na mój lvl (20 bodajże). Ale teraz? Gdzie expic? Świat : Morgana! |
Cytuj:
No i good^^ na zółwiach bedziesz dobrze wychodził. Możesz jeszcze na Cyclopolis albo malpy... tyle ze na małpy w port hope... Nie wiemm jak u Cb na serwie ale u nie na zolwiach boty, cycki okey, malpy duzop osob..... Dobrym motywem mogą być też lizardy:) z obsidianem troche kasy wpadnie |
82 EK skille 82/81, dobre eq
Exp bez waste, gdzie? Teraz na alchemist siedze. do 80k/h wyciagam z happy hour nawet do 100k/h. Ale szukam jakiejs alternatywy. Barbariany duzy camp?-duzo bottow? czekam na propozycje ;p |
Cytuj:
Co do Barbarianów to zależy od świata, bo jak grasz na PvP to nie powinno być Botterów... --- Sequenzo dodał 1 minut i 34 sekund później --- Cytuj:
--- Sequenzo dodał 0 minut i 56 sekund później --- Cytuj:
|
gdzie expić?
22 druid bez pacca świat non-pvp Mlvl 17 eq: stell helm, spirit cloak, dragon shield, szalik, zwykłe buty, plate legi i necro rod/northwind rod. na lepsze eq raczej mnie nie stać na waste tak samo. |
@up
możesz spróbować minosy na wierzy nie daleko kazordoon, kopalnie też mogą być niezłym miejscem do zdobywania doświadczenia :p |
@up
a czy poradzę sobie a każdym rodzajem minosa? |
Cytuj:
* a ja ponawaim swoje pytanie: niedlugo kupie pacc na pallka 120 lvl skille 93/69 gdzie bym mógł efektywnie expić pod względem: a) kasy b) expa/h zarówno samemu a gdzie z knightem 100 lvl. Proszę nie piszcie dragi, quaryy itd.. tylko odrazu z nazwą miejcówek tylko raz mialem pacc więc nie wiem gdzie co jest w sumie. |
Cytuj:
Yalahar Dragony, Darashia Dragon Lordy :-) |
23 druid bez pacca świat non-pvp Mlvl 18
eq: stell helm, focus cape, dragon shield, szalik, zwykłe buty, plate legi i necro rod/northwind rod. na lepsze eq raczej mnie nie stać na waste tak sam expię na lvlu -4 gdzie są 2 dwarfy guardy a reszta soldiery. do którego lvla proponujecie mi to miejsce? kiedy moge na spokojnie iśc na lvl -5 gdzie same guardy? |
Nie gralem spory czas w tibie, kupie pacc na mojego 65 sorca, wykonam wszystkie questy na nowsze lokacje. Gdzie polecacie expic, zeby wychodzic raczej na + i miec wmiare dobry exp? sa softy
|
Sorcerer
45 lvl, 47 mlvl (49 z eq) HOTM, Focus cape, blue legi, demon shield PACC Może być waste ale nie duże, byle byłby dobry i przyjemny exp :). W razie czego mam blokera +42lvl, również PACC |
Cytuj:
Z blokerem możesz popróbować pobić banshee pod ghostlandem, zawsze zobaczyć jak idzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[QUOTEexpię na lvlu -4 gdzie są 2 dwarfy guardy a reszta soldiery.
do którego lvla proponujecie mi to miejsce? kiedy moge na spokojnie iśc na lvl -5 gdzie same guardy?][/quote] na - 5 idz gdy juz bedziesz mogl korzystac z GFB aby wyczyscic sobie wieksza grupke na wejscie ;) pozatym mozesz sprobowac FACC "tomb" |
Expiłem na guardach tam gdzie panowie @up piszą. Szczerze? Beznadziejny exp - ja obecnie siedzę na OF'ie (zaznaczam ,że jestem Knightem) , mam 40k/h + zawsze profit 7k+. 45knight 83/83. I polecam tam expic każdemu!
|
Witam. Posiadam 50 Ek ze skillami 70\70. Niedawno aktywowałem pacca i expie na razie na mistrock, ale proszę o podanie jakiś innych ciekawych miejscówek. Tylko żeby nie było waste, ale exp w miarę dobry.
|
Yalahar dzielnica Alchemist? Mutated Humany itd :)
|
Gdzie tu expic z drobym rate?
Prof: MS Lev: 80+ Eq: jest okeej Wymagania: dobry exp, cos procz waterow i golemow. :) Dzieki za rady. |
Cytuj:
|
@up MS
Może jakiś TOMB? Nie znam się na MS'ach , lecz widziałem często expiących ich na Tombach. |
Gdzie tu expic? (szybko wbijajać lvl)
Prof: Knight Lev: 48 Eq: jest okeej Skille: 84/84 Dzieki za rady. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |
|