![]() |
|
23 pallek
60 dysta 50 shielda p-set 4 bp health potion FAST !! i z czym expic (aha MEGA ZYSK a wolny exp moze byc) |
@UP - Guardy, lootbagi rób.
|
41 MS, 39 mlvl. Moze byc troche waste ale nie za duzo ;p
|
???
ja mam 22 lvl (sorc :mag: ) i niewiem gdzie expic moze cyce ??
|
Cytuj:
|
a ja tez sie z checia zapytam gdzie mozna najlepiej expic zeby bylo duzo kasy :P?
(patrz sygnatura ) ;PP |
Na takim lvlu dla FACC najbardziej kasodajne są rotwormy i ghoule (przynajmniej z tych powszechnych).
|
Cytuj:
|
@UP - Cycki, guardy, soldiery, DC -1, Rotwormy, Folda...
|
Cytuj:
|
@UP - Shadowthorn, Mount Sternum, Guardy, Elvenbane (nawet nawet).
|
Cytuj:
|
Piraty z monkami. Albo pirate ghosty.
|
76 pall gdzie expić? Dobre skille i eq. PACC i FACC . Szybko prosze
|
@UP
Bardzo dobrym rozwiązaniem będą małpy. Zarobek zajebisty, exp też nienajgorszy, a czasem jakieś WoD poleci albo Ape Fur. Jak chcesz to możesz także zbierać plate army i kamyczki do lootbaga. A jak nie, to możesz cos w teamie ubić. Hydry, DL'e, albo też Banuta tylko, że już na SS i hydrach z teamem, z nadzieją na BARDZO DOBRY loot. |
na czym mam expic Pallem 25lvl 61/40PACC, myslelm na malpach czy to dobry wybór
|
Cinek najlepiej dragi i tomby ( Tarpid , Oasis). Jeśli zależy ci na bardzo szyb kim expie i masz sporo kasy kup ass stary i idź na Dle lub na poh ( Dle + GSy , a zwykle dragi z e spearów ) Maniek , powiem ci szczerze że na małpach na tym lvlu exp wchodzi cholernie wolno nawet na poziomie -2. Wiem , że expiom tam nawet 90lvle+ lecz moim zdaniem oni to robiom tylko dla kasy. Cienk powiem ci jeszcze , że zajefajnie jest na ofie , przy biciu warlordów i wszystkiego shitu exp wchodzi bardzo szybko.
|
Mhmmm mam problem. 30 Master Sorc, 31mlv. Eq b. dobre ;] ale już nie wiem gdzie expić :P Za przeproszeniem rzygać mi sie chce wszystkimi tombami, a na dragach mam waste ( poza pojedynczymi z 400-500~ many ). Dobry exp i kasa.
Thx. |
Kajzera - pallek od 8-14 na trollach pod Ab'dendriel ( skille tez dobre leca )
potem od 14-20 amazon camp ( witche , amazonki , valkyrie) kolo venore od 50 dista i 20 levela bierzemy kusze ( kupujemy bp bolców za 2k-3k ) lub luk jak mamy duzo strzal i bijemy dwarfy soldiery i guardy jak macie pacca to na lepszych levelach tez tu mozecie expic z royal spearami i shieldem knight odradzam dwarfy guardy bo sam widzialem jak knight na 70 skille 80/70 na full ataku ( eq - dsm , royal helmet itd.) tracil po 40-80 od jednego guarda Hodal ty wbijaj na paccu na piraty , barbariany itd |
Mam 20 druida Eq: crown helmet, plate armor, plate legs, tortoise shield, necrotic rod. Magic :16 Gdzie mogę szybko wbić 30 lvl ? Proszę o szybką odpowiedz. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |
|