![]() |
Wow, w jeden dzień więcej postów niż przez ostatnie pół roku xD
|
Cytuj:
|
A jakie ciekawsze cony się szykują? Macie już co do jakichś plany tak na wakacje? B)
|
Cytuj:
Z przyjemnością informuję, że znaleźliśmy sponsora. Będziemy prowadzili serwis we współpracy z pewną tajwańską firmą : P Czyli szykujcie się na sporo foto- i video-relacji z najfajniejszego kraju na świecie :> |
Dawno tu nie zaglądałem, ale tak mnie naszło na powrót do oglądania anime po dosyć długiej diecie składającej się z tasiemców, a jak wiadomo, żywienie tasiemcami na dłuższą metę się źle kończy :d
W zasadzie to na poczekaniu wciągnąłem High School DxD i w zasadzie nie żałuje ani chwili spędzonej przy tej serii- trzeba mi było takiej lekkiej seryjki na dobry początek. Tak swoją drogą to się trochę zmienia styl oglądania- kiedyś oglądanie online to była katorga w porównaniu do jakości ze ściągniętych odcinków. A teraz całkiem elegancko można obejrzeć w jakości HD online. A najlepsze jest to, że mogę żywić nadzieję, że podczas mojej nieobecności wyszło kilka porządnych serii, więc przez moje długie, pomaturalne wakacje nie będę się nudzić :D |
Od ponad tygodnia siedzimy w Japonii :)
Zapraszam zatem do lektury naszego bloga: www.ohayou.pl Pzdr! |
'Kamehameha drink'! Ja chce takiego! xD
|
Panowie, 3 słowa, Sword Art Online. Mega seria, imho najlepsza wydana tego lata! Teraz pewnie bede siedzial na dupsku i czekal na serie jesienne ale chyba najbardziej na K!
|
Przyjemne anime, ale żeby nazwać je najlepszym tego lata?
Dupy nie urywa. Trochę za szybko wszystko leci i czasem ma się wrażenie, że ogląda się trailer, a nie całą serię. Polecam Visual Novel SOA (ale 18+) :) |
a co tego lata uważasz za lepsze od SOA ?
|
=o
Właśnie zdałem sobie sprawę, że nie widziałem żadnego innego nowego anime tego lata. Bieda na rynku! Jak SAO jest najlepsze, to nie warto oglądać reszty ;< |
wiesz, w sumie kto co lubi, bo ja np school life'ów nie trawie, wiec imho SAO jest genialne.
|
A ja znów mam prośbę. AMV z motywem rekrutacji do armii Generała Kaminy. Jezu. Ja muszę gdzieś to znaleźć i obejrzeć. POMÓŻCIE! D:
|
A widzieli Kokoro Connect? Ja dawno nic tak ciekawego nie oglądałem.
|
Cytuj:
Proszę. Była chyba jeszcze jedna wersja, nie jestem pewien czy to ta. Detali do tej drugiej nie mam, ale jak ci zależy to pewnie się dokopiesz. O ile jeszcze przeczytasz tego posta :P Mój pierwszy post od roku! Trochę cicho tutaj ^^' Gdzieś się ta nasza zbieranina meneli i zboczeńców przeniosła, czy się porozpadało wszystko? :D |
Cytuj:
@Eerion Gdzie teraz spamujesz? |
Cytuj:
Ale właśnie brakuje mi jakiegoś miejsca do luźnych pogadanek. Tematyka dowolna, choć jakieś klimaty mangowe/fantastyczne byłyby mile widziane. Jakieś pomysły? :D Ogólnie z tego powodu, że zmieniłem miejsce pobytu, a godziny mego przesiadywania znacznie różnią się od Europejskich (uprzedzając pytania - Australia), po prostu szukam miejsca, gdzie mogę pogadać z ludźmi. |
Kto cie za kare do Australi wyslal?
Zaprosilbym cie na forum komiksowe gdzie ja gadam o takich offtopach (po ang ofc), ale obecnie rejestracja jest zamknieta. I jeszcze moze potrwac z miesiac zanim znow otworza. |
Ech, ciągle zapominam, że to forum istnieje ;)
|
Tobie akurat nie wypada zapominac... Jestes modem.
Co sie w zasadzie dzieje? Ciagle widze boty, i w wiekszosci fajniejszych dzialow forum aktywnosc zanika. Czy to Tibia umiera? Czy tylko to forum? |
@Eerion
Dzięki Ci wielkie! Jak ja się tego naszukałem!!! JESZCZE RAZ DZIĘKI!!! |
Następnym razem trzeba od razu do mnie pisać ;)
Nie, żebym odebrał PW, ale nieważne ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
forum tibia pl, rok 2012 (prawie 2013), eerion, tompior, gangrel ciągle piszą o chińskich bajkach :-(
|
A Yoh nadal jest niedowartościowany bo ma małego. Widać, świat zmienić się nie chce ;(
|
: D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie do mnie pocztą przyszedł magazyn wędkarski z południowego Kyushu.
Ten artykuł jest o mnie i malymdoku ;) http://i.imgur.com/lSXpO.jpg http://i.imgur.com/XYrpl.jpg |
Jakieś tłumaczenie? Ja tam krzaczków nie czytuje ;)
|
Ogólnie piszą, że Tomekku-kun i Marekku-kun to dwaj studenci z Polski. Że przyjechali do Japonii na 3 miesiące itp. itd.
Przy tym Hit Hit Hit Hit! dopisali mi, że najbardziej lubię japońskie ryby ;) Ogólnie nadal szukamy kogoś, kto by nam cały artykuł przetłumaczył bo sporo kanji, których Marek nie zna, a szukać po radykałach to wolno idzie :P |
nerd level over 9000
|
Cytuj:
|
http://i48.tinypic.com/2mcbl7k.jpg
tompior i jego dziewczyna |
umarłem
PS. wole nie wiedziec skad to wziales :D |
Istnieje ktoś jeszcze w tym temacie?
Zacząłem obecnie najbardziej hypowane (dup, nie wiem skąd to określenie się wzięło) anime tego roku, czyli "Attack on tittans(?)"! Boże. Może to mi sa~~ zniszczył umysł, ale podobało mi się w pierwszym odcinku, jak te tytany wpierdzielały tych ludzików. I ten szczery uśmiech tytanów też taki fajny. xD |
Szkoda ze
Ukryty tekst:
A ostatni odcinek byl dobry. Ale watpie ze zdolaja ja pojmac. Bylo by to zbyt proste. A piwnica dalej czeka i kusi. Oglada ktos Ru-Kyu-Bu? Zawsze myslalem ze trudno mi sie wdac w anime o sporcie, ale tym razem... |
Nie będę z wami rozmawiał o SnK bo czytam mangę i wiem, czy ją pojmą czy nie :<
Ze swojej strony polecam serie: Shinsekai yori The World God Only Knows Szkoda, że "Inu to hasami wa tsuikayou" (Dog&Scissors) okazało się gównem... Można z tego było zrobić fajną serię, a tak powstało coś dla fetyszystów dziewczyn z nożyczkami. |
Zostały mi do obejrzenia dwa odcinki. Bo chyba dzisiaj (czy wczoraj) wyszedł ostatni, 24 odcinek SnK. A może potem wezmę się za mangę. xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |