![]() |
|
poziom 148 :)
|
Cytuj:
<Mały Potworek> Gratz Witold;) |
Nie potraficie wytrzymac 2 dni bez kłótni? Pojebani jestescie w chuj
|
Cytuj:
Jakubeq , też moge Ci coś wysłać , jeśli chcesz :D |
GZ WITOLD :P MOM NODZIEJE ZE SD SIE PRZYDALO :(
@up S*******aj na allegro. @achin gdyby Nikaia byl malym potworkiem to by chyba nie umial pisac po na klawiaturze |
Cytuj:
hsajshadgahhkasdgkhasgdkhasgdkasgdkashgdkashkscbhk zxbfhkgashkdgashkdghkadashfljashfjlhajlsdhlashdjla shgfosahfjlhasjlhdjlxhzljchzlxchlahcjlzxhcljashdlh asjldhasjlfhjlasdhahuodahsodhasodhasdxhljchlsadhas ofhoashdasjhdjash kurr ale zazdroszcze mm pewnie taki z Ciebie przystojniak jak Ci aerie powyciskała syfki mmm pycha... Aaa nie zazdroszcze tym osobą które widziały bo mają teraz koszmary;/ nie bij mnie kozaku ok bo juz Alort wpada po mnie plxxxx |
@2xup
ehh chcesz być fajny i lizać dupe all ale ci nie wychodzi ;( <smutne>:o @up Masz problemy widzę proponuje jakiegoś zaufanego lekarza Twój śmiech jest zaskakująco przyjemny w ogóle szycha z ciebie taki e-koozak Pozdro!!! |
Cytuj:
W OGóLE mistrzu ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
HUJ WAM W DUPE! BAH BAH |
@up
Naucz się pisać po Polsku proponuje <słownik> Do kogo ja piszę do jakiego napalonego dzieciaka co chce zabłysnąć Pozdro |
Jeden stara się być mądrzejszy od drugiego, puknijcie się w łeb, chłopcy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Honor - Berserker Kocham Cię, wiesz ? Związki Tibijskie 4ever. Cytuj:
@Frut. din sörning loktar bäjs ! @Achin din jävla kok sugare, dinn mama är billig hora som fan. @Yuzek jedyny normalny stara się pomagać nowym, nie to co niektórzy. /- - - |
Skillowanie na terenach FACC nie należy do łatwych. Trzeba zbierać samemu kamienie, a i od czasu wyskoczy noob, który zacznie Ci ubijać potwory. Ale najważniejsze, że jakoś idzie. Dziękuję za pomoc Pan Yuzkowi :)
BUY ALL SMALL STONES! |
@up.
Drogo kupiłeś tego drag shielda. |
Kubus Napisz mi Ktoregos Dnia. Mam troche Small Stonow ;))
*Bartucha |
@Care
Ale widzisz, jest pewna subtelna różnica pomiędzy pomaganiem nowym a tzw lizodupstwem... Wszyscy się tak przymilacie do Jakuba...ciekawe po co... Gra- fajnie ale nie musicie pomagać... Nie rozumiem takiego podejścia, wybaczcie. |
@up
mam podobny poglad, z ta jednak roznica, iz uwazam ze ludzie wcale nie chca sie podlizac Jakubowi (a bo i po co?), tylko pokazac na forum, jacy to sa fajni i mili. Po co niby wklejac zdjecie z parcelem do nowego na Honerze gracza, w ktorym wysylamy mu kase? Co mnie jako przecietnego uzytkownika forum jak i gracza moze to interesowac? albo post 'Tez Ci cos wysle'? No dobrze, wyslij, przyjdzie do dp to sie pewnie zorientuje, nie musimy wszyscy o tym wiedziec... |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |
|