![]() |
Nie level się liczy tylko człowiek, czytając ten post uświadom to sobie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oj, opłacało by się, jak pełno zapaleńców wchodzi po 5x dziennie x liczmy 2000 osób na dane konta MDW, z czego ciekawości wchodzi 0,5 osoby dziennie na tibia.pl = 50 odwiedzin Tibia.pl? Tylko że teraz już not supported funsite, więc mogą sobie w dupe biznes wsadzić nawet jak by chcieli=D |
Cytuj:
|
:p
:DA nawiązując do tematu! MDW teraz najlepszy w całej tibii..! A co roBił..? Po prostu !(nie expił)! ;P :D
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=173899 |
Tak jasne, wiadomo jak to jest. Teraz i jedna i druga strona twierdzi ze to wina drugiej strony. Ale mysle ze to jednak wina Tibia.pl, po prostu tak juz to w Polsce jest. Sad sadem, ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie.
|
Azobaty
Ty Cwaniaku :P |
sorry , double post , skasujta plax
|
Cytuj:
moze dlatego ze tibia.pl nigdy nie byla supported fUnsite , a zalozmy fansite? |
@1 i 3 up
GejloGERY NIE WLaZIC!!! |
nie podniecac sięęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!X(
to że MDW ma +300 lvl to nie znaczy że wszyscy mają naraz mieĆ orgazm!X( ja mam 15 lvl i się nie podniecam!X( |
@up
przestań spamować tymi keyloggerami! |
jak mdw gra na xerenie to niech do mnie napisze ;d
|
sorry ale jakoś tych informacji nie widze ;o?
|
jak by grał na PVP to za ch*** nie wbił by takiego LVL za to dla mnie pro Graczem:) jest Seromontis i to gra jeszcze na PVP i ostatnio dostała wpie**** ale jest Drugim Pro Graczem na świecie w tibi Ale Mateuszowi tez gratuluje takiego osiągnięcia
|
[lol2]
jak czytam większosc waszych postów to mnie krew zalewa ... według mnie Mateusz wybrał non-pvp bo po co mu cos takiego w co np. sie wjebal Taifun, czy PA na Arcanii, grać sie nie da ;( :baby: whatever cieszcie sie ze to polak a nie brazol ^^:D:D:D:D |
Cytuj:
nic nie wiesz, swiat non-pvp jest prostrzy twoimi oczami, dopiero po kilku latach gry po kilkudziesieciu/set lvlach zauwazysz ze to nie jest co daje ci prawdziwa satysfakcje dlatego mat juz nie gra |
lol xD
Cytuj:
ech tak to jest byc noobem. podniecac sie mdw spamowac fory. jak co to ten dzial jest dla harmoni noobie to ze masz wysoki lvl to nie rob z siebei kretyna X( |
@sopko sorcerer
widzę że od zaczałeś tępić fanów MDW, on i tak odszedł już do historii więc co w tym złego? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |