Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

PaTrYkOlEK 24-05-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@TeUsZeK (Post 1448168)
Te to było tak koles z PK latał to ujebałem w wpadł koles i domnie dawaj lota a ja ze pusty to mnie ujebał

Naprawde urzekla mnie twoja historia , ale nie musisz tego pisac przez 3 strony.

Hellraiser 24-05-2007 23:39

Powiedzmy że ta wojna przedstawia się tak jak wczorajszy finał Ligi Mistrzów, k?

Elisabett 24-05-2007 23:53

Kto ma Czas niech wpadnie do dp w Venore zobaczycie jak Ymy chce ukraść Sca typowi.

Mat_team 25-05-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nicole Sunrise (Post 1447836)
To nie Taifun ma Amazon helmet ktory nalezal do Moczykija swojego czasu, ale Imargam, wnoski wyciagnijcie sami ;d

Omg , mógł kupić cokolwiek i mieć ten helmet. Nie twierdze może Ima go haknął nie wiem na 100% ale ogólnie wypowiedziałem się na ten temat i jak widzę mam małe poparciexD

Master of Puppets 25-05-2007 00:06

Zrob jakies zdjecia albo cos xD

Elisabett 25-05-2007 00:18

Zaraz może dam Edita z 2 fotka

Edit:
Tak ale puzniej przeszedl za typa! ale teraz dal loga zwatpil:S

Sebcio :) 25-05-2007 00:19

z TEGO CO TU WIDZE TO JEST OD *UJA LUDZI A NIE SAM YMY -.-

neutral.forum.fighter 25-05-2007 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_team (Post 1448343)
Omg , mógł kupić cokolwiek i mieć ten helmet. Nie twierdze może Ima go haknął nie wiem na 100% ale ogólnie wypowiedziałem się na ten temat i jak widzę mam małe poparciexD

nawet gdybys mial racje i qpil tego amazon helmeta to znaczy ze sympatyzuje ze zlodziejami, popiera ich i wspiera w dalszej dzialanosci rabunkowej

sallceson 25-05-2007 10:22

bez urazy ale czego byś sie spodziewal po Polakach ? taki juz nasz naród ze mamy pełno oszustw, kradziezy itp
i co najgorsze na nikim nie robi to juz wiekszego wrazenia.. to codziennosc

btw jak z tym SCA ? kto je ma?

YhychybaTy 25-05-2007 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1448596)
nawet gdybys mial racje i qpil tego amazon helmeta to znaczy ze sympatyzuje ze zlodziejami, popiera ich i wspiera w dalszej dzialanosci rabunkowej

Dokladnie, popieram Twoje zdanie w 100%

Mat_team 25-05-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YhychybaTy (Post 1448779)
Dokladnie, popieram Twoje zdanie w 100%

O ile mi wiadomo na Tibia.pl nie ma liczników postów , więc po co piszesz bez sensowne wypowiedzi w których uzasadniasz swoją głupotę. Nie mam na Furorze żadnego dużego lvla , nie sympatyzuję z żadną gildią i wyrażam się neutralnie. W moim przekonaniu jeżeli punkt A ukradnie B przedmiot x to punkt C kupując od A x nie jest niczemu winien. A to właśnie poparliście , a co ma do rzeczy kto od kogo i co kupuję.
Pewnie zaraz się posypią komentarze że gówno prawda Ima go haknął popierasz go lizodupie itp.. Spoko jak ktoś tak napiszę to będzie kretem do potęgi bo mój wpis jest o handlu :) To tylko uprzedzenie noobków którzy by pisali bzdury nie zgadzając się ze mną.

Brahu 25-05-2007 16:40

Właścicielowi udało się obronić SCA =) A raczej odkopać :p

Grzegol 25-05-2007 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_team (Post 1449002)
O ile mi wiadomo na Tibia.pl nie ma liczników postów , więc po co piszesz bez sensowne wypowiedzi w których uzasadniasz swoją głupotę. Nie mam na Furorze żadnego dużego lvla , nie sympatyzuję z żadną gildią i wyrażam się neutralnie. W moim przekonaniu jeżeli punkt A ukradnie B przedmiot x to punkt C kupując od A x nie jest niczemu winien. A to właśnie poparliście , a co ma do rzeczy kto od kogo i co kupuję.
Pewnie zaraz się posypią komentarze że gówno prawda Ima go haknął popierasz go lizodupie itp.. Spoko jak ktoś tak napiszę to będzie kretem do potęgi bo mój wpis jest o handlu :) To tylko uprzedzenie noobków którzy by pisali bzdury nie zgadzając się ze mną.

Gówno prawda Ima go hacknął popierasz go lizodupie B)

Hare_Krishna 25-05-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1449222)

Jesteś kretem do potęgi bo jego post jest o handlu.:cup:

@down

ogarniaj.pl

Masywny_Titania 25-05-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1449222)

A ty za to jestes tak zapatrzony w duss, ze jak ktos ma odmienna opinie na ich temat, to od razu od lizodupow itd wyzywasz-.-

Nelvotta 25-05-2007 21:10

Sry za to co wczesniej napisałem w tym poście troche mnie poniosło;p

Ale rly to nie jest temat do mowienia o SCA tylko o wojnie Vision vs Dusk~etc;p

Btw: Sry za Offtopa.

M@TeUsZeK 25-05-2007 22:17

Te Nelvotta a ty przypadkiem nie miałeś ostatnio hacka?? Ty masz chyba kuzyna w Krośnie tak?? A co do tych słów pewnego pana wcześniej: Pierwsze sie zastanów a potem pisz! ( do Mat_team)

YhychybaTy 25-05-2007 22:59

21:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sendrius. He was killed by Lord Sethi.

:)

Nelvotta 25-05-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@TeUsZeK (Post 1449674)
Te Nelvotta a ty przypadkiem nie miałeś ostatnio hacka?? Ty masz chyba kuzyna w Krośnie tak?? A co do tych słów pewnego pana wcześniej: Pierwsze sie zastanów a potem pisz! ( do Mat_team)

Tak masz racje "Pierwsze sie zastanów a potem pisz!".Widzisz różnice pomiedzy Nelvotta, a Old Nelvotta ? I nie interesują mnie ownerzy, ktorzy teraz graja Nelvottą i Senzelem.

Ładnie padł Sendrius tylko czasem mi sie wydaje, że ta wojna jest prowadzona przez noob chary dusk~ a nie przez dusk~... co wy o tym sadzicie ?;P

Brahu 25-05-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nelvotta (Post 1449541)
Kurwa o jakiś jebanych SCA idzcie sobie gadać do tematu "Wydarzenia z Furory" to temat o wojnie Vision vs Dusk~ a nie o pierdolonym sca...

Btw: Sry za Offtopa.

Wyluzuj ! To tylko forum o gierce . Nic się nie stało ... Powaga;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44.