![]() |
Obrazajac nas, obrazasz siebie swoja inteligencja :>
|
Doom Terror aka Piniu
http://www.grapheine.com/bombaytv/in...73c7018962417c @topic :O Boroth naprawde zaświecił xd @Moruthanix Coron bot plz? |
Po pierwsze gram bo chyba musze splacic długo no nie?
Po drugie to nie ja płakałem o wojne tylko lamus zaraz po moim dedzie sam pierwszy do mnie zadzownil zebym wyszedl do neigo na dwor. Po trzecie trzeba jeszce pomyslec kto wciagnal mnie w ta wojne, gdybym wiedzial ze tak bylo to wcale bym nie wchodzil do wojny - -' |
Tylko siedział byś cichutko jak Sfora i inne gildie. Jak na nich plują to myślą, że deszcz pada.
|
i za to szanuje Filusha, bo mowi to co mysli i przewaznie to jest prawda ;d co do innych gildi to taak all placza "oooo dpft pa :<< cryyy", a nic nie zrobia jak jest okazja. nie licza AoR gdzie leader ed asslickergrom
@brum ofc nie wyszscy w tych gildiach sa asslickerami xd |
Chcialem dojsc do sb i chcialem sie lac ;p ale nie dostalem invite poniewaz powiedziano ze bede spy dla mego zekomego brata Boila...
|
Cytuj:
|
widocznie lamusini nie darzy cie szacunkiem i nie ufa Ci ;] ja mam niby ten marny 54 lvl ale sie na*******alem ;] ventrillo itp tez dostalem wiedzialem o kazdym mass logu wiec wiesz na szacunek trzeba zasluzyc i se go wyrobic;] ja bedac jeszcze w bastion of hope biegalem zajebac kazda osobe ktora do nas srala nie odchodzilo mnie to czy dpft sie przyjebie czy cos poprostu gdy jestem w jakies gildi robie dla niej wszystko ;].
po drugie nie wyzywajcie ciagle dpft od ciot lamusow itp . nie kazdy taki jest mam do pare osob z dpft szacunek nawet moze pare osob przeszloby do sb tylko boja sie bo wiadomo ze ryzyko jest wychodzic z najlepszej gildi na servie i ryzykowac to przegrana pozdro ELO RAP |
Przecież boroth miał 4 ownerów ta? xD
Zrozumiałbym, że zdradziłeś jakiegoś tam zenka jak tiuso etc. ale żeby zrobic taki numer dla rl kumpla, porażka! Ja osobiście dla rl kumpla tym rooka zaliczył i byłbym z tego zajebiście dumny(jak wjebałem rs w wojnie dpft vs. beach z full eq, ale gildia beach nie byla utalentowana xD), ale takie świństwo to wielka porażka! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Czy jest ktos w SB komu jeszcze zalezy na grze pozniej i bedzie sie wyplacac? Pytam z czystej ciekawosci... :> |
mlodzieniaszek to byla w pewnym sensie ironia nikt nie bedzie sie wyplacal bo wojna sie jeszcze nie skonczyla idioto myslisz ze tak latwo lamusini odpusci? jeszcze sie zdziwicie;]
|
Cytuj:
2 ownerow ma z tego co wiem, byc moze jeszcze jakichs ukrytych 2 ma? xD |
Ownerów ma(miał?) 2.
Co innego dostęp do jego konta ... |
Cytuj:
|
Filush dobrze gada, polejcie mu barszczu xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jak to on wszystko wie i gdyby tylko mial takie mozliwosci jak lamus to wyszstkich by rozwalil bo jest supa madafaka, czlowieku jakby lamus rla nie mial;| powiedzial why nic nie bylo to daj na loos ;| |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |