![]() |
Slovik co post robisz sie bardziej zalosny .... .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zacznijmy od tego ze jestes albo tepa albo kolezanka khazula. po h*** go znasz buhahhaha nie rozsmieszaj mnie...widziala go na 1 meetingu i happy a khazul pewnie nie otworzyl do niej ust, wstydzil sie BO TO DZIEWCZYNA przeciez. on pewnie pierwszy raz gdzies z dala od mamusi najebal sie i wyprawiaj cyrki...no kill plx? śemanko:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Baxmen900 - najlepszy przykład dziecka forum coś kiedyś usłyszał przekręcił i teraz wypisuje swoje mądrości ;] |
A co przeszkadza ci to?
Borinem juz nie gram i nie jestem juz za dusk zadnym charem . Wkoncu to nie Vision mnie zhakowalo. A w ogole Taifun i inni juz pewnie nie maja zamiaru zrobic czegos na furorze, wiec po co bym slepym fanatykiem dusk??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
17:05 Quil Naruto [58]: no to za kim jestes wreszcie bo Cie nie rozumiem stary?? 17:15 Shmaug [35]: Dusk ofc ale nie mow nikomu;p |
Kaffexo wez s*******aj z tymi urywkami napisalnej przez ciebie rozmowy. Sam zes to napisal majac w nadziei ze ktos z Vision na mnie zapoluje. Żal !
A tak na marginesie miszczu to ja w rozmowach nie uzywam skrotow typu ofc. I bys nie podawal sie za mojego rla, bo nie masz passow do Naruto. Zes mial do quil tarkanna i co? Jak cie rzekomo wkurzyl to padles nim hamsko i ojebales itemki. Wiekszego nooba od ciebie to niewidzialem. Sam grzales pz nevickiem, i tera myslisz ze inni maja dzielic twoj los. Wyp...dalaj na nerane ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chodzi mi o to, że dobrze dla Ciebie by było wiedzieć, z kim się przyjaźnisz, bo wątpię, żebyś popierała jego zachowanie. Pozdrawiam, Narrow vel Invisible'Andzia :) |
Cytuj:
HAHAHA ŻALED. Jak idiota sie wypierasz. Czemu w takim razie ukryłeś swoje chary na hidden Shmaug i Borrina? Moze masz cos na sumieniu?? |
Cytuj:
za to na rl zostaw portfel przy Khazulku, ciekawe ile z niego zniknie jak z postaci na ktore mial wpada |
Cytuj:
|
Cytuj:
I wlasciwie dlaczego to robisz? |
Idzcie sobie na priv, po co tutaj wypisujecie te wasze wzajemne żale ?
@Smerfu Wydaje mi sie ze na twoj portfel w rl strach by mu spojrzec nie pozwolił. @Hahym Nierozumiem toku myslenia takich jak ty. Dlaczego nie ? Ktos ciezko miesiacami na cos pracuje a ty to roz*******asz to w moment to o niczym nie swiadczy ? Swiadczy swiadczy... |
@dyskusja o borinie
Kogo to obchodzi kto za kim jest, zmieni cos jakis 35 ms w tej sytuacjii? lol |
jo tam gadacie...
POLSKA!!! @down Hej Borat GOL!! nie to jest chyba parodia... na stadionie światła nie ma... Khazul wiesz coś o tym :>> EBI SMOLAREK!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |