Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Borin 12-10-2007 23:59

Slovik co post robisz sie bardziej zalosny .... .

Khazul 13-10-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hahym (Post 1692185)
Zacznijmy od tego, że Khazul to napisał, nie powiedzial ;) Ciebie, drogi Sloviku, nie znam, ale Khazula owszem i nie powiedziałabym, że jest głupi, jak zasugerowałeś =P Wręcz przeciwnie, to bardzo inteligentny chłopak =) a skoro napisał to co napisał, to myślę, że musi być w tym trochę prawdy (nie chcę oczywiście nikogo obrażać) ;D

Aneta nie pisz z nim, bo po Tobie tez zacznie jechać ;)

Baxmen900 13-10-2007 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hahym (Post 1692185)
Zacznijmy od tego, że Khazul to napisał, nie powiedzial ;) Ciebie, drogi Sloviku, nie znam, ale Khazula owszem i nie powiedziałabym, że jest głupi, jak zasugerowałeś =P Wręcz przeciwnie, to bardzo inteligentny chłopak =) a skoro napisał to co napisał, to myślę, że musi być w tym trochę prawdy (nie chcę oczywiście nikogo obrażać) ;D

zacznijmy od tego ze jestes albo tepa albo kolezanka khazula. po h*** go znasz buhahhaha nie rozsmieszaj mnie...widziala go na 1 meetingu i happy a khazul pewnie nie otworzyl do niej ust, wstydzil sie BO TO DZIEWCZYNA przeciez. on pewnie pierwszy raz gdzies z dala od mamusi najebal sie i wyprawiaj cyrki...no kill plx? śemanko:)

Kaffexo 13-10-2007 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borin (Post 1692236)
Slovik co post robisz sie bardziej zalosny .... .

Wytłumacz mi czemu Borinem jestes za Dusk a postacią Ptashnick za Vision?

Hahym 13-10-2007 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1692242)
Aneta nie pisz z nim, bo po Tobie tez zacznie jechać ;)

Patrząc na ogół wypowiedzi na tym forum, nie spodziewam się niczego innego ;D Jednak zdanie innych na temat mojej osoby nie interesuje mnie, tym bardziej, że mnie nie znają. Zresztą krytyka pozwala udoskonalać swoją osobowość, oczywiście jeśli jest uzasadniona :) A co do Twojego posta Baxmen900, wnioskuję, że Ty na pewno nie znasz Karola lepiej, niż ja ... ;)

Proszewas 13-10-2007 00:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaffexo (Post 1692274)
Wytłumacz mi czemu Borinem jestes za Dusk a postacią Ptashnick za Vision?

damn on jest po prostu obiektywny...

Baxmen900 - najlepszy przykład dziecka forum coś kiedyś usłyszał przekręcił i teraz wypisuje swoje mądrości ;]

Borin 13-10-2007 09:02

A co przeszkadza ci to?
Borinem juz nie gram i nie jestem juz za dusk zadnym charem .
Wkoncu to nie Vision mnie zhakowalo. A w ogole Taifun i inni juz pewnie nie maja zamiaru zrobic czegos na furorze, wiec po co bym slepym fanatykiem dusk???

QuanChi 13-10-2007 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hahym (Post 1692302)
nie znasz Karola lepiej, niż ja ... ;)

I mam nadzieję, że nie poznasz go w takim stopniu jak Piotrek (Ratilltek). Niech Karolek Ci opowie jak to było. Chyba, że dobrze wiesz i mimo to ryzykujesz z nim przyjaźń. :)

Baxmen900 13-10-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proszewas (Post 1692305)
damn on jest po prostu obiektywny...

Baxmen900 - najlepszy przykład dziecka forum coś kiedyś usłyszał przekręcił i teraz wypisuje swoje mądrości ;]

najlepszy przyklad lizodupa jestes ty.... nie wiesz kim jestem wiec sie nie udzielaj frajerze

Kaffexo 13-10-2007 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borin (Post 1692437)
A co przeszkadza ci to?
Borinem juz nie gram i nie jestem juz za dusk zadnym charem .
Wkoncu to nie Vision mnie zhakowalo. A w ogole Taifun i inni juz pewnie nie maja zamiaru zrobic czegos na furorze, wiec po co bym slepym fanatykiem dusk???

HeH tak sie sklada ze pisales do mnie ze jestes za Dusk

17:05 Quil Naruto [58]: no to za kim jestes wreszcie bo Cie nie rozumiem stary??
17:15 Shmaug [35]: Dusk ofc ale nie mow nikomu;p

Borin 13-10-2007 11:48

Kaffexo wez s*******aj z tymi urywkami napisalnej przez ciebie rozmowy. Sam zes to napisal majac w nadziei ze ktos z Vision na mnie zapoluje. Żal !
A tak na marginesie miszczu to ja w rozmowach nie uzywam skrotow typu ofc. I bys nie podawal sie za mojego rla, bo nie masz passow do Naruto. Zes mial do quil tarkanna i co? Jak cie rzekomo wkurzyl to padles nim hamsko i ojebales itemki.
Wiekszego nooba od ciebie to niewidzialem. Sam grzales pz nevickiem, i tera myslisz ze inni maja dzielic twoj los.
Wyp...dalaj na nerane !

Hahym 13-10-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1692552)
Niech Karolek Ci opowie jak to było. Chyba, że dobrze wiesz i mimo to ryzykujesz z nim przyjaźń. :)

Nie mam pojęcia "jak to było" i jeśli dotyczy to spraw związanych z tibią, to zupełnie mnie to nie interesuje xP Ludzi nie ocenia się po tym, jak zachowują się w wirtualnej rzeczywistości, tylko jacy są naprawdę :p A twierdząc, że coś ryzykuję, masz na myśli to, że mogę mieć hacka lub coś w tym stylu? ;( :D:D:D:D

QuanChi 13-10-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hahym (Post 1692764)
Nie mam pojęcia "jak to było" i jeśli dotyczy to spraw związanych z tibią, to zupełnie mnie to nie interesuje xP Ludzi nie ocenia się po tym, jak zachowują się w wirtualnej rzeczywistości, tylko jacy są naprawdę :p A twierdząc, że coś ryzykuję, masz na myśli to, że mogę mieć hacka lub coś w tym stylu?

Wiesz, to nie do końca tak, że inaczej w rl a inaczej w grze. Dla mnie to człowiek spalony zarówno w "wirtualnej rzeczywistości" jak i w tej prawdziwej, bo takich rzeczy się po prostu nie robi, jeśli się ma czelność nazywać kogoś kumplem. A jaki jest naprawdę poznajesz dopiero po zsumowaniu zachowań z obu środowisk. I po tym, co zrobił w grze, nie chciałbym go poznać w rl, bo mogłoby to się skończyć dla niego w przykry sposób. Po prostu nie zasłużył sobie na to, by go poznać "naprawdę".
Chodzi mi o to, że dobrze dla Ciebie by było wiedzieć, z kim się przyjaźnisz, bo wątpię, żebyś popierała jego zachowanie.

Pozdrawiam, Narrow vel Invisible'Andzia :)

Kaffexo 13-10-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borin (Post 1692602)
Kaffexo wez s*******aj z tymi urywkami napisalnej przez ciebie rozmowy. Sam zes to napisal majac w nadziei ze ktos z Vision na mnie zapoluje. Żal !
A tak na marginesie miszczu to ja w rozmowach nie uzywam skrotow typu ofc. I bys nie podawal sie za mojego rla, bo nie masz passow do Naruto. Zes mial do quil tarkanna i co? Jak cie rzekomo wkurzyl to padles nim hamsko i ojebales itemki.
Wiekszego nooba od ciebie to niewidzialem. Sam grzales pz nevickiem, i tera myslisz ze inni maja dzielic twoj los.
Wyp...dalaj na nerane !

HAHAHA ŻALED. Jak idiota sie wypierasz. Czemu w takim razie ukryłeś swoje chary na hidden Shmaug i Borrina? Moze masz cos na sumieniu??

Smerfu 13-10-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hahym (Post 1692764)
Nie mam pojęcia "jak to było" i jeśli dotyczy to spraw związanych z tibią, to zupełnie mnie to nie interesuje xP Ludzi nie ocenia się po tym, jak zachowują się w wirtualnej rzeczywistości, tylko jacy są naprawdę :p A twierdząc, że coś ryzykuję, masz na myśli to, że mogę mieć hacka lub coś w tym stylu? ;( :D:D:D:D

o to bym sie nie martwil, szkoda czasu na hakowanie takiego sorka ;)

za to na rl zostaw portfel przy Khazulku, ciekawe ile z niego zniknie jak z postaci na ktore mial wpada

Hahym 13-10-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1692911)
Wiesz, to nie do końca tak, że inaczej w rl a inaczej w grze. Dla mnie to człowiek spalony zarówno w "wirtualnej rzeczywistości" jak i w tej prawdziwej, bo takich rzeczy się po prostu nie robi, jeśli się ma czelność nazywać kogoś kumplem. A jaki jest naprawdę poznajesz dopiero po zsumowaniu zachowań z obu środowisk. I po tym, co zrobił w grze, nie chciałbym go poznać w rl, bo mogłoby to się skończyć dla niego w przykry sposób. Po prostu nie zasłużył sobie na to, by go poznać "naprawdę".
Chodzi mi o to, że dobrze dla Ciebie by było wiedzieć, z kim się przyjaźnisz, bo wątpię, żebyś popierała jego zachowanie.

Piszesz, że "takich rzeczy się nie robi", a ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia co masz na myśli. Nie wiem jakie były relacje Karola z Piotrkiem i co między nimi zaszło, więc trudno wypowiedzieć mi się na ten temat. Wydaje mi się, że spryt w tibii to podstawa, jeśli chce się coś w tej grze osiągnąć. Nie chodzi mi tu oczywiście o okradanie czy hackowanie znajomych, bo tego jak najbardziej nie popieram, jednak Karol nie wydaje mi się być złodziejem =P Na tyle, na ile zdążyłam Go poznać, nie mogę powiedzieć o Nim nic złego, wręcz przeciwnie ;)

Borin 13-10-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kaffexo (Post 1693232)
HAHAHA ŻALED. Jak idiota sie wypierasz. Czemu w takim razie ukryłeś swoje chary na hidden Shmaug i Borrina? Moze masz cos na sumieniu??

... hmm , gdybym nie odslonil 3 dni temu swoich all charow to bys nawet niewiedzial ze Shmaug to ja. Ukrylem wiekszos, bo widze ze ludzie tacy jak ty proboja to wykorzystac przeciwko mnie.
I wlasciwie dlaczego to robisz?

wrogonastawiony 13-10-2007 19:59

Idzcie sobie na priv, po co tutaj wypisujecie te wasze wzajemne żale ?

@Smerfu
Wydaje mi sie ze na twoj portfel w rl strach by mu spojrzec nie pozwolił.

@Hahym
Nierozumiem toku myslenia takich jak ty. Dlaczego nie ? Ktos ciezko miesiacami na cos pracuje a ty to roz*******asz to w moment to o niczym nie swiadczy ? Swiadczy swiadczy...

Masywny_Titania 13-10-2007 20:11

@dyskusja o borinie
Kogo to obchodzi kto za kim jest, zmieni cos jakis 35 ms w tej sytuacjii? lol

Proszewas 13-10-2007 21:47

jo tam gadacie...
POLSKA!!!

@down

Hej Borat GOL!!

nie to jest chyba parodia... na stadionie światła nie ma... Khazul wiesz coś o tym :>>

EBI SMOLAREK!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37.