![]() |
@Yoszka
Siejniki mieli/mają spy u Elaro i wiedzieli ze Chama ravin jak i kilka innych osob które już padło chciały/dalej chcą dołaczyć do Elaro, wiec nie kłoć sie z Midarthem, Ja w wojnie wyznaje zasade że kto nie jest z tobą ten jest przeciw tobie, ponieważ trzeba eliminować takich ludzi którzy mogli by stać się twoim wrogiem w przyszłości. |
Cytuj:
@topic. na chuj placzecie? wiecie jaki to fun mozliwosc ujebania kogos w teamie ;)? chyba nie powiecie, ze nie. Zreszta, jezeli nie pasuja swiaty pvp, to jest calkiem sporo non-pvp. Guardia, Harmonia etc, etc! |
sracie się wszyscy, że to pvp i jak komuś się nie podoba to niech wypieprza na non pvp, ale nie jest to pvp enfo, żeby robić randomy. (co prawda nie dostając exp, za zabicie),
ale randomy, to robienie ze świata pvp, pvp enfo. |
Cytuj:
|
Taak na pvp-enfo przejebane grać :)
Gdzie nie wyjdziesz to Cię ujebią. Ludzie kupują expa od innych. W ogóle servery są beznadziejne moim zdaniem. Ja tam najbardziej lubię pvp, przynajmniej zawsze mogę kogoś zajebać jak coś mi zrobi. Co do randomów, nie którzy to zaczynają od tego żeby się wzbogacić :) i randomy są charakterystyczne tylko dla światów pvp. Na pvp-enfo nie ma randomów, tam poprostu trzeba zabić innego kolesia. |
Cytuj:
pvp jest po to zeby mozna bylo zabic kogos kto ci sie nie podoba, natomiast nazwa pvp-enforced mówi nam ze TRZEBA zabić kogos kto ci nie pasuje |
no wlasnie...skad wiesz, ze oni im sie podobaja? moze nie sa w ich typie ;)? ja dzisiaj zabilem kolesia ktory biegal w outficie rozowo-czarnym- tez mi sie nie podobal, ogolem nie podobaja mi sie pedaly...to chyba dobrze o mnie swiadczy ? ;P
|
@HIghlander
Jesteś taki głupi na prawdę, czy tylko udajesz? Można powiedzieć, że na pvp enfo, MOŻNA zabić kogoś kto ci nie pasuje. Puknij się w łeb, a jak już to zrobisz, to napisz. @Vatian To bardzo dobrze, o tobie świadczy. ;D Tylko, może na chwilę zmienił kolory outfitu? @Lolajko Kolejny, oglądnij sobie kilka filmików z pvp enfo, i wtedy pogadajmy. Może zmienisz zdanie, że randomy są tylko na pvp. |
Cytuj:
|
@Lolajko
Hm, właśnie o tym mowa, że randomy to robienie z servera pvp, server pvp enfo, takie jest moje zdanie. |
Cytuj:
2) Nie, bo on byl 'BEE' i botowal :( Cytuj:
|
@Vatian
Tak, ale jeśli nie chcesz to jest to rodzaj przyjemności. |
wrzuć słowo enforced na translatora oki, a jak juz to zrobisz to mozesz sprobować przedstawić jakies sensowne argumenty ośle
|
No i? Tłumaczenia słów nie są często dosłowne, mózgu.
|
ciesze się, że w końcu wiesz co to znaczy
tym samym kończę z tobą "dyskusje" PS.jak ci nie pasuje random pkowanie to napisz do Cip Softu i powiedz ze jest to nielegalne ciekawe co odpiszą rotfl |
lol kill all black future
|
@HIghlander
Ja nie powiedziałem, że to nielegalne. [; Też muszę skończyć tą dyskusję, bo prowadząc ją schodziłem parę poziomów niżej. [; |
Apr 24 2008, 18:39:05 CEST Killed at Level 83 by Tras Lowe
and by Zembon |
Małe OB ^^
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |