Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Eneris 23-04-2008 01:00

@Yoszka
Siejniki mieli/mają spy u Elaro i wiedzieli ze Chama ravin jak i kilka innych osob które już padło chciały/dalej chcą dołaczyć do Elaro, wiec nie kłoć sie z Midarthem,

Ja w wojnie wyznaje zasade że kto nie jest z tobą ten jest przeciw tobie, ponieważ trzeba eliminować takich ludzi którzy mogli by stać się twoim wrogiem w przyszłości.

Vatian 23-04-2008 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi (Post 2016758)
Na tym forum występuje chore myślenie które opiewa się na tym że Polak MUSI trzymać z Polakiem a jak nie to @#$% i #@%$.

A co do Siejnika to hmm... Nie robią już randomów robili kiedyś... Ale w tedy reguła była prosta i jasna Kazzo ich i mogą robić tam co chcą :) A poza tym to świat PVP to po co płaczecie o Randomy? Nie rozumiem po co takie biadolenie... Jeśli nie chcesz paść to idź na Non-pvp...

Jordi, to łapserdak, ale widocznie gra z wujkiem Maciasem dala mu do myslenia ;) odrazu chlopak gada z sensem.

@topic.
na chuj placzecie? wiecie jaki to fun mozliwosc ujebania kogos w teamie ;)? chyba nie powiecie, ze nie. Zreszta, jezeli nie pasuja swiaty pvp, to jest calkiem sporo non-pvp. Guardia, Harmonia etc, etc!

ervinius 23-04-2008 08:43

sracie się wszyscy, że to pvp i jak komuś się nie podoba to niech wypieprza na non pvp, ale nie jest to pvp enfo, żeby robić randomy. (co prawda nie dostając exp, za zabicie),
ale randomy, to robienie ze świata pvp, pvp enfo.

Vatian 23-04-2008 11:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ervinius (Post 2017393)
sracie się wszyscy, że to pvp i jak komuś się nie podoba to niech wypieprza na non pvp, ale nie jest to pvp enfo, żeby robić randomy. (co prawda nie dostając exp, za zabicie),

Kolego, chyba nie grales nigdy na pvp enforced;) nie wiesz co tam sie dzieje. Wydaje mi sie, ze jakbys tak gral, to Twoje wizyty u psychologa bylyby pewne. Naprawde, pvp to swiat dla normalnych, w miare twardzych ludzi...pvp enforced dla degeneratow.

Lolajko 23-04-2008 12:02

Taak na pvp-enfo przejebane grać :)
Gdzie nie wyjdziesz to Cię ujebią. Ludzie kupują expa od innych. W ogóle servery są beznadziejne moim zdaniem. Ja tam najbardziej lubię pvp, przynajmniej zawsze mogę kogoś zajebać jak coś mi zrobi.
Co do randomów, nie którzy to zaczynają od tego żeby się wzbogacić :)
i randomy są charakterystyczne tylko dla światów pvp. Na pvp-enfo nie ma randomów, tam poprostu trzeba zabić innego kolesia.

HIghlander 23-04-2008 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ervinius (Post 2017393)

jestes idiota czy tak masz na imie ?
pvp jest po to zeby mozna bylo zabic kogos kto ci sie nie podoba, natomiast nazwa pvp-enforced mówi nam ze TRZEBA zabić kogos kto ci nie pasuje

Vatian 23-04-2008 14:53

no wlasnie...skad wiesz, ze oni im sie podobaja? moze nie sa w ich typie ;)? ja dzisiaj zabilem kolesia ktory biegal w outficie rozowo-czarnym- tez mi sie nie podobal, ogolem nie podobaja mi sie pedaly...to chyba dobrze o mnie swiadczy ? ;P

ervinius 23-04-2008 19:13

@HIghlander

Jesteś taki głupi na prawdę, czy tylko udajesz?
Można powiedzieć, że na pvp enfo, MOŻNA zabić kogoś kto ci nie pasuje.
Puknij się w łeb, a jak już to zrobisz, to napisz.

@Vatian

To bardzo dobrze, o tobie świadczy. ;D
Tylko, może na chwilę zmienił kolory outfitu?

@Lolajko

Kolejny, oglądnij sobie kilka filmików z pvp enfo, i wtedy pogadajmy.
Może zmienisz zdanie, że randomy są tylko na pvp.

Lolajko 23-04-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ervinius (Post 2018911)
Kolejny, oglądnij sobie kilka filmików z pvp enfo, i wtedy pogadajmy.Może zmienisz zdanie, że randomy są tylko na pvp.

Nie, dalej będę podtrzymywał swoje zdanie. Na pvp-enfo nie ma randomów, tam każdy gdzie chce się nawala praktycznie, bo troche grałem i wiem co sie tam dzieje gdzie się nie pójdzie znajdziesz kogoś kto cię zabije, dlatego mówie że tam randomów nie ma bo tam o to chodzi że można zabijać bez konsekwencji. Te servery zostały zrobione dla maniaków pk'ingu i w sumie dobrze bo gdyby ich nie było, wszystko przelało by się na normalne pvp...

ervinius 23-04-2008 20:15

@Lolajko

Hm, właśnie o tym mowa, że randomy to robienie z servera pvp, server pvp enfo, takie jest moje zdanie.

Vatian 23-04-2008 20:29

Cytuj:

@HIghlander

Jesteś taki głupi na prawdę, czy tylko udajesz?
Można powiedzieć, że na pvp enfo, MOŻNA zabić kogoś kto ci nie pasuje.
1)Puknij się w łeb, a jak już to zrobisz, to napisz.

@Vatian

To bardzo dobrze, o tobie świadczy. ;D
2)Tylko, może na chwilę zmienił kolory outfitu?

@Lolajko

Kolejny, oglądnij sobie kilka filmików z pvp enfo, i wtedy pogadajmy.
Może zmienisz zdanie, że randomy są tylko na pvp.

1) hahahahahaha- kozacko to zabrzmialo xD

2) Nie, bo on byl 'BEE' i botowal :(

Cytuj:

Hm, właśnie o tym mowa, że randomy to robienie z servera pvp, server pvp enfo, takie jest moje zdanie.

Nie zgodze sie z Toba, bo jak dla mnie random to przyjemnosc. Na pvp enforced to jest cos w rodzaju przymusu, jezeli oczywiscie chcesz szybko lvlowac;>

ervinius 23-04-2008 22:44

@Vatian

Tak, ale jeśli nie chcesz to jest to rodzaj przyjemności.

HIghlander 23-04-2008 22:56

wrzuć słowo enforced na translatora oki, a jak juz to zrobisz to mozesz sprobować przedstawić jakies sensowne argumenty ośle

ervinius 24-04-2008 08:45

No i? Tłumaczenia słów nie są często dosłowne, mózgu.

HIghlander 24-04-2008 12:17

ciesze się, że w końcu wiesz co to znaczy
tym samym kończę z tobą "dyskusje"

PS.jak ci nie pasuje random pkowanie to napisz do Cip Softu i powiedz ze jest to nielegalne ciekawe co odpiszą rotfl

Elyris 24-04-2008 15:47

lol kill all black future

ervinius 24-04-2008 16:38

@HIghlander

Ja nie powiedziałem, że to nielegalne. [;
Też muszę skończyć tą dyskusję, bo prowadząc ją schodziłem parę poziomów niżej. [;

Pyro Aris 24-04-2008 18:49

Apr 24 2008, 18:39:05 CEST Killed at Level 83 by Tras Lowe
and by Zembon

Hektor_Druidek 24-04-2008 20:50

Małe OB ^^

Eneris 25-04-2008 07:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elyris (Post 2020477)
lol kill all black future

Hirre is so scared to do it?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12.