![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Armana i solle ;d Btw. Przestancie juz pier*^#$ o tych plemionach. |
|
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=egnfyzirbjp3iybw
Filmik kopengi naprawde jest na co popatrzec:) |
Nadal gram bez premium, a co poziomu, no coz... Top1 plemie ktore gralo od poczatku dostaje od nas regularne lanie i jest mala zmiana wart :)
Knobika zabilismy,.. kafara... hieh wiele osob padlo.. robilem co chcialem bo moglem... P.S kto to jest nowy solle? ten stary nigdy by tak nie padl :S nie wspomne juz o armanie ^^ |
Przeciez Arman zawsze pada jak NAB juz go zabili po raz kolejny :D
|
No i chyba sprawa z tym, że gra na nas Aurera <czytać Kopengasy> została dziś oficjalnie wyjaśniona... ;)
xx:xx Neik Del'Lome [59]: so we are killing everyone on morgana :) Over and Out |
No.. Pokarali chłopaki :)
|
Heheh no kopengi rox ogarniaja caly server w 15 osob xd?
Rogstah zalozyl nowa gildie,ktora pewnie bedzie pomagala gildi Eternitas.Chociaz z tego co z nim gadalem, to ktos kicknal rogstaha z eternitas bo nie chcial pomoc w zabijaniu kopengasow.To jego ziomki z rl i wyszlo na to ze rogstah pekowal z nimi ale to pewnie jakas kolejna specjalnie wymyslona bajka wiec nie ma co w to wierzyc xddd.Jakas bzdura ;pp |
Bzdura totalna Xd
W sumie cos cicho ostanio ... nic sie nie dzieje... Cisza przed burza ? :D btw. Torax zabiles mnie chyba na 30-40 lvlu jak skilowalem bez eq i bp zeby spears uniesc jak najwiecej :D |
Arman zawsze miał grube palce, szczególnie na Anni, więc się go nie czepiajcie! :p
|
Cytuj:
hehe ta wrzucil "utamo vita" a many nie mial XD gzzzz |
No jednak to troche stresik jest jak wiesz ze mozesz zaraz zginac^^ ale troche smiesznie wygladalo jak Lookeyy i ktos jeszcze na statku patrzyli poprostu na ta rzez. Tacy oddani i lojalni guildi Russela a jednak...
|
Cytuj:
Szwedzkiego :D |
Cytuj:
Roggi jest rl kopengasów :) Cytuj:
Pokaż mi jakiś ss gdzie Russel mówi po szwedzku. |
Nom moze i kopengi to sa rl roggiego.
Ale watpie zeby russel czy tam ktos go kicknal z gildi skoro on byl ich battle comanderem xd |
Cytuj:
|
Kolego Up powiedz mi po jakiego chuja ty sie spinasz o to open battle doszedles do Eter~~ bo bales sie o wlasne dupsko a teraz mi kozaczysz na forum o OB, dobrze wiesz ze jestes nikim i na openie bys biegal posrany nie wiem nawet czy dostales juz dostep do venta Eternitasow, a tu myslisz ze sobie jebniesz pod avaterem Guild: etersritas i spinasz sie ze jestes pro. Jestem pewien ze oni na Ciebie leja i nie rozumiesz polowy co oni mowia, wiec powiedz mi po co te spinki? Chcesz byc fajny? Za chuja Ci to nie idzie :evul:
|
Jakoś jak my wygraliśmy 2x Open to musieliśmy sie prosić żebyście wyszli a teraz wy takie kozaczki 8o Chłopaczku nie bój sie wyjdziemy nie długo.
|
taa Xdddddddd
Ładujemy stamine na openke BUAHA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |