![]() |
100 lvl
Chciałbym serdecznie podziękować tym, którzy mnie wspierali, dawali sens tej grze: -Pardan, -Dalisia, -Deliverator, -Bubzor, -Xyl, -Rotiv on menera, -Burxon, -Hetman immortal, -Mozezaraz <3, -Larashi hero, -Corrano ; ) To dzięki wam udało mi się to osiągnąć. Było wiele chwil zwątpienia, chęci skończenia z tym "czymś", lecz jakoś się dokulałem ^.^ Pozdrawiam wszystkich gości tematu "Sheylia & Pardan", całą gildie demony :* Enjoy! Sheylia. |
Gratz 100 lvla
Co tu wiecej mowic(brak slow) |
Congratulations ;)
Teraz Anhi i Dhq :> Btw. Wpadnij do mnie :D Link \/ |
ymmm co tu duzo mowic, masz to, na co zasluzyles xD
WIELKIE GRATZ |
Niooo a teraz czekamy na Pardana... Kurcze a zawsze myslałem, że zrobicie razem xd
Aha, zmien staty w profilu. Gogo 200!(215mln exp left) |
Gratz
Gratz, gogogog Anni;]
|
Gz
Gratulacje! :cup:
Pardan jedziesz!!! 8o --- Teraz anni to pestka a na tibii 7.6 i w dół to był dopiero wyczyn :D |
Gz Sheylia :) Wydaje mi się, że Twój temat jest jednym z bardziej lubianych tematów na tym forum, jak kiedyś temat Bezelowca.
Pozdrawiam i życzę sukcesów. |
Gz shelia Dh i anii coll
Topic- gdzie zrobiles ssa????8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Wiem |
@up
kurwa, wiem z doświadczenia, że rozmowy o update SUX zajma 10 stron i wszystkie strony beda sie kłucic.! nie mowie ze zle mowisz, ale gdzie idziej takie cos xD @pardan dostałes depresji, boisz sie wyjsc z domu, nie jesz, nie pijesz i nie dodajesz z zdjec poniewaz sheylia dokonał czegos takiego :evul::evul::evul::evul::evul::evul: @pardan xD dawaj ss :D @topic Jak zwykle. |
Wielkie gratulacje dla Ciebie Sheylia :)
|
Cytuj:
|
|
Szo Sie stao s tibjom?
|
Własnie tez nie wiem co zn ia jest :P
Sheylia Gratz :) |
Cos z tibia.com:
http://i252.photobucket.com/albums/hh18/stanley6a/p.jpg |
Czyżby znów jakieś ataki :>?
|