![]() |
Ej dzieciak za dużo sie 300stu naoglądałeś. Co ty chciałeś pokazać przez to ze fajny jesteś ?:(
|
Cytuj:
|
dzięki ab team .... za RSa... ;/ żaaal :((:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:( ;(;(;(;(X(X(X(
|
Neyle Darkeyes
Oct 11 2008, 07:56:58 CEST Killed at Level 76 by Zirkov and by Rony Clend Ginąć ; o |
Cytuj:
|
UUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa BRAVO, kto gra teraz zirkovem?:cup:
|
Cytuj:
|
A czemu ty sie boisz wyjsc po ssie ? Ogarniasz kimkolwiek jestes !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wole tą wolność od 7 do 9 niż latanie za czarnym na każde zawołanie ; E walczyłeś przeciwko niemu, teraz z nim to jest śmieszne. Pozdro!
|
Cytuj:
miałem budzik na 7:30 bo dragi chcialem zajasc ale mi sie dobrze spało teraz zaluje . Wy jestescie mocni tylko w gembie nic wiecej... UDOWODNIJCIE WKONCU ZE COS POTRAFICIE I ZABIJCIE MNIE ALBO JAKIEGOŚ WYZSZEGO LVL NIZ 70. |
Brawo Kajoj!
|
Nie mam złych zamiarów, ale Morgana w moich oczach jest stracona i zabije kogo napotkam, nie potrzebuję fraga na jakimś 150 żeby być z siebie dumny ; / A już raz i tak Czoko byłeś online i jakoś nie padliśmy ; / Pozdro!
|
Czyli Ty "ogarniasz" Zirkovem ? HAH !
|
abcoki poraz kolejny pokazali farta swojego...
valrath owned na rsie [eplate, g legs, mms, sov, avenger, softy, boh, steel boots, demon helmet etc etc] |
Ma ktoś film jak zalicza glebę?
|
Cytuj:
|
Filmik jest ale nie wiadomo czy "Arx" bedzie cchial go umiescic
|
Kurde chętnie bym sobie obejżał z widoku osoby która 'złapała' loota : ]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |