Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

Zrywna_Szkapa 03-01-2009 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2408361)
No jasne, ubijamy tylko każdego kogo chcemy, suabiutka skuteczność

Dlaczego jeszcze od was nie padłem a tyle o tym pierdolicie? Każdego? huh

Esprit 03-01-2009 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2408361)
No jasne, ubijamy tylko każdego kogo chcemy, suabiutka skuteczność

Powiedział ktoś kto na allegro spędził pół życia.

No tak, hotkey pvp jest w choooooj trudne.

ssik x/
http://i499.photobucket.com/albums/r...ojesieziom.jpg

Dobra nie kozacz człowieku bo jak cię słysze to mi się śmiać chce, Szkapy nie ubiliście a wasz największy fail to jak wbił Szkapa i Grucha a wy Recon Out jak pierwszy raz to usłyszałem to spadłem z krzesła. Wracać skąd przyszliście. Jak twierdzisz, że pvp takie proste to czemu nie grasz, zostałbys dawno zrookowany za swoje przyjebane kozactwo.

Tharion 03-01-2009 23:12

wyszlismy bo zadużo bydła było :<
Pozatym jak szkapie/komuśtam ktoś odpisał "to dawajcie spowrotem" to nikt już się nie odezwał x/

http://i499.photobucket.com/albums/r...ers/siemka.jpg

JakKupicBronieWCsie 03-01-2009 23:27

@2x up Dobry Trap hahahhahah

-Thug- 03-01-2009 23:29

@Esprit
Nie ma to jak 14 letni internetowy napinacz.

@down
Za to 20 lvl z pvp, który nie ogarnął by ani jednej z trap-akcji, wyskakujący do tego tekstami 'cho na pvp, zapierdole Cie hotkejem' jest lepszy ; d.
Wykurwiaj E-Pimpie.

Esprit 03-01-2009 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bobone (Post 2408420)
nie wiem co Ty jeszcze robisz na tym forum, idz tam na ta xerene spamowac,a nie piszesz idiotyczne posty;)

Huj ci do tego lamerze pokaż nick a nie kozaczysz i wrzucasz sobie do avatara blackd jakbys chciałbyć przez to fajniejszy. Gram i tu i na Xerenie narazie nicku nie podam.

@Up
Nie ma to jak przyjebane nooby, które myślą, że są bogami bo trapują na non-pvp.

Esprit 04-01-2009 00:08

Podam kiedy będę miał ochote po huj mam podawac 8 level -,-, masz moje 20 innych postaci poogladaj sobie wiem ze zazdroscisz nigdy z rooka nie wyszedłeś.

Bamp 04-01-2009 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2408061)
^^

Gz gz ciekawe czemu ten seal akurat ? bo najwiecej shitu ?

Karo przypomnij jak to lizales Esludowi zeby nie podawal adresu to zostawisz jego gildie "haha"

albo jak trapowales 100 ed'a na As'ach i zobaczyles Szkape Gruche ;)

"RECON OUT" xD
zachowales sie jak Hitler na wojnie uwazasz n-pvp jako PVP ? mass logi na POI dlach Ancietach
bez bota jestescie nikim ;] widzialem Akcje na Hydrach pgki i robaki pod nogi na bocie i blokujemy <haha>

Pozdro' Xaszkil

dajcie filmik z inq

Czlowieku kurwa jestes pro elo mastah bylem kiedys czescia reconu.
Mysle ze jak jestes taki pro uber to czemu z ktoryms z nich nie wyskoczysz gdzies 1 vs 1?;>
Ahh no tak sory zapomnialem szkapie hajs z allegro sie konczy i na bless nie mamy ?;o

Adior 04-01-2009 00:21

Zdjecie z przed miesiąca :]

Pzdr :DB)
http://img83.imageshack.us/img83/9049/beztytuufi6.jpg
http://img83.imageshack.us/img83/bez...pg/1/w1280.png

Nikaia 04-01-2009 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bamp (Post 2408524)
Mysle ze jak jestes taki pro uber to czemu z ktoryms z nich nie wyskoczysz gdzies 1 vs 1?;>
Ahh no tak sory zapomnialem szkapie hajs z allegro sie konczy i na bless nie mamy ?;o

Co ty w ogole gadasz, on 1 vs 1? smiech na sali :D:D:D
Jak szkapa chcac mnie zabic na bb isle <wtedy 60 lvl> przyszedl z 3 osobowa ekipa, thorian, phovel i on.
przeciez on by sie wypierdolil bedac 1 na 1 jak szmata
typowe dla takich kozakow

Zrywna_Szkapa 04-01-2009 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bamp (Post 2408524)

Nie umiesz czytać? Widać... Napisał to Xaszkil i nawet się podpisał, ale co tam po co do szkoły chodzić, jak można ubijać nooby na non-pvp XDDDDD

@up
daj mi jakiegoś ssa albo film, bo jakoś ani mi ani Phovelowi nic podobnego się nie przypomina misiu:/ fejl :/

edit2
1vs1 na nonpvp to trzeba mieć najebane, ale co tam xd

Bamp 04-01-2009 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2408536)
Nie umiesz czytać? Widać... Napisał to Xaszkil i nawet się podpisał, ale co tam po co do szkoły chodzić, jak można ubijać nooby na non-pvp XDDDDD

@up
daj mi jakiegoś ssa albo film, bo jakoś ani mi ani Phovelowi nic podobnego się nie przypomina misiu:/ fejl :/

edit2

zly cytat zaznaczylem nie chce mi sie go szukam czlowieku ogarnij sie prosze cie
nie lubie pewnych osob z reconu ale kurwa kazdy ci przyzna ze skilla maja a ze ty tylko umiesz na forum sie wypowiedziec jacy oni sa kiepscy/no skille etc to twoj problem.
Ahh i ty kurwa pajacu nie oceniaj ludzi jak nie znasz nie mieszkam w polsce.
Pozdro pocwicz
Recon_/

Nikaia 04-01-2009 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2408536)

@up

edit2

Nic dziwnego ze nie pamietasz, tez bym sie wstydzil :<

A propo 1 vs 1, to mozna wyskoczyc na hffy przed wejsciem na inqu, ale przeciez allegrowicz szkapa jedynie co umie zrobic, to wpisac liczbe gp kupowanych na allegro i wcisnac przycisk "kup teraz" : )

Zrywna_Szkapa 04-01-2009 00:33

nie, umiem też zadać pytanie sprzedającemu :/ 'nie masz więcej?????/????"

Bamp 04-01-2009 00:33

Ja nie widze problemu w wyskoczeniu 1 vs1 na hopto:)

Kubq 04-01-2009 00:33

Te wielkie recony, czemu sie nie pochwalil pallek od was 60+ lvl, jak trapowal mojego RL-a na tombie, qmpel postawil mu jednego walla przed ryj czy cos teges i sam sie zlozyl? <cry>
ssija

Don_Kustosz 04-01-2009 00:33

edit rzebym niem bylom warnam hem hem ;/

Adior 04-01-2009 00:35

Szkapa piona ! :D mnie sie padło w trapie od Recon.. ;s niestety :P ale coz nie pierwszy i nie ostatni raz :) hydry na małym respie... nie trudno tam kogos zabic, przyjdzie ci bez powodu pare osob 120+ i ch*ja zrobisz bo 60 knightem to 3 hydr nie ubijesz :P Trapy to część gry i mysle ze jesli pada w trapie dobrze zorganizowanym to nie powinno sie marudzic, Ja tam sie nie w*****lem jak mnie zajeb*li :) nawet jesli jest to bez powodu :P kiedyś było lurowanie teraz trapy :D przynajmniej cos sie dzieje nie :D?
POZDRO DLA PRAWDZIWYCH..
Recon Suck... Karo Inc typowy No-life, ktory chociaż w Tibi chce być ważny :)

Nikaia 04-01-2009 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2408561)
zamknij morde pierdolona cioto...jak bys mial skilla pvp to bys gral...a tak na serio jestes lamusem...i na tibii i na rl xd

Wiadomo, ty masz 8 gosci, ja 4, w tym momencie ty masz skilla na pvp.
Innym razem ja mam 9, ty 3, i fail bo kurwa teraz ja mam skilla!

Zrywna_Szkapa 04-01-2009 00:40

@Up ktos tam z chyba recouny napisal ze ubije kazdego kogo chce

nawet.. nie z pewnoscia probujecie zabic czesto wam sie udaje poniewaz wpadacie ekipa 10 osobawa, trapujac przejscie uzywajac bota co nie jest istotne// bierzecie ludzi na wytrzymalosc az sie skoncza suplies ;] wiec takie trapowanie to zadna rzecz. idz na Maly spawn hyder zabij kogos w 2 osoby a nie w 6 zawsze wpadacie ^^/

Karo jak Cie dawno na frostach nie widzialem ;] od 3 listopada chyba ^..

Xaszkil'

btw nie pisz to cho czy cos bo nie gram narazie ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29.