![]() |
Kij wie czy jest w ogóle jakiś system, cipsoft może przez jakiś czas zbierał informacje na temat graczy, ile kto raportów dostał i takie inne a potem bach jednego dnia zbanował 5k graczy. Taki jest mój punkt widzenia:]
|
znam osoby które zostały zbanowane a nigdy nie używały bota i to jest dziwne i są to same high levele ;/
|
Cytuj:
Ludzie przestańcie snuć chore teorie. |
Cytuj:
Ktos tam wczesniej naiwnie pytal, czemu nie kazdy bot ma bana - bo wtedy zostaloby okolo 3% z ogolu graczy. Mysle, ze na pierwszy ogien poszli ci ktorzy bardziej byli botem niz plejerem. 2xUp Nooo pewnie, teraz nagle pelno jest biednych, pobitych przez ciapsoft, niewinnie ukaranych bocikow. A tuz przed ta minimasakra chwalili sie kto ile wyciaga expa w tej krzywej gierce jak najmniejszym kosztem, byleby tylko miec wiecej niz kumpel. |
Cytuj:
|
Ciekawe czy jeszcze kiedys znowu zrobia taka akcje z Banami ;D Hmm.../??\:evul:
|
Cytuj:
|
Blackd Proxy 14.4 już jest!
tak wiec tylko motwyacja dla Daniela i dla LordofWar( chodz ten ostatni ma w dupie swoj projekt ale coz :) ) |
Cytuj:
|
Moim zdaniem dużo daje to jak np dajemy sobie taki sam nick na innych forach np na forum ng bota damy sobie swój nick i szukamy skrypta na exp pod ten sam lv to sie nie dziwcie że macie bana :D
|
Cytuj:
|
Mogliby na codzień banować botów. Raz na x lat zrobią mas ban i się tym chwalą, ale co z tego jak boty dalej expią lub skilują. Mnie najbardziej denerwuje jak ide sobie skilować a taki botter podchodzi i ubija mi potwory. Ja mam swój sposób na botterów. Luruje pełno potworów i trapuje bota. Przez cały dzień można dużo zarobić.
|
Cytuj:
|
|
Ja powiem wam tyle...zostanie zbanowany Main-Char większośc ludzi zrobi
konta tzw. noobchary :) które bd tylko używac cave hunta do nabijania poziomów, zbanują 1 zrobią 3 chary w zamian tego jednego :P bynajmniej ja tak zrobiłem :baby::baby: już się zrobiły 40lvl+ :] Cipsoft nie daje sobie rady :cup::cup: |
@Duch Niespokojny,
Wiemy że za wszelką cene chcesz przyciagnac uzytkownikow na ta żenującą tibiaspy.com, ale przestań już spamować linkami, które nie wnoszą nic do tematu. |
Moim zdaniem, w tej dyskusji nie dojdzie do porozumienia. Trudno o nie, gdyż poniekąd obie strony mają rację.
|
|
Cytuj:
|
ja tak nie lubie boteruw ze az nie moge
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |