![]() |
anczejek schlebiasz mi
My wybijamy się, słabi chcą nas wyjebać bo pokazujemy im jaka nas dzieli przepaść |
Fajna paczka!
swietny temat:cup:, ciekawe sski 8o8o:cup::cup::cup: bede tu szczesciej zagladal 8o8o:cup::cup:8o8o8o8o8o
|
Niektórzy by skazali mnie na męke do piekła ;/
Mystikal nikogo nie zjada, to cipa, za to ma pół metra w łapie jednej, w drugiej tylko 38 cm! XDDD |
Trenuje k100% i jp1?
I Denis Jedryjas solufka? |
Dziś dnia 28 września dowiedzialem sie ze Adam <PHANDRIM> kończy gre strasznie sie zasmucilem ;// SELLAM CHARA Z TEGO POWODU ;<<<<<<<<
|
a komu tym razem mojski oddaje chara?
|
Ja 21:04:04
to co teraz robisz trzeciego chara i w miesiac 200 ? Moniak 21:04:13 zgadles !!!!!! |
ma zamiar nie grac patafian jeden! MOJSKI GUARDIA BEZ CIEBIE TO NIE TO SAMO!
|
ej siema !
Medzik level ej siema ! |
Ej noob z Ciebie chyba już Ci to mówiłem? :D
Ale spoko bo zaraz będzie że jakieś low-lvle zaczepiam |
niewiem, bija cie w domu ? na osiedlu ? ktory masz level tym swoim marnym palladynem ? o ile wiekszy od mojego knajta? 5 poziomow?
Gdy ty piszesz nowe posty na tibja . kom to ja sie spotykam ze znajomymi. Jestes totalnym zerem . No life ... 'tibja to tfoje rzycie 4ever&ever' . Napisz mi co ci sie zerowcu nie podoba , na jakiej podstawie wnioskujesz ze jestem noobem . Przeciez juz ci pisalem ze chcialbym sie z toba spotkac ... zreszta nie tylko ja ... pol servera obilo by cie chetnie. Powiedz mi jeszcze ,jaka objetosc ma twoja glowa i ile masz w bicepsie , bo chce w paincie sprobwac ciebie narysowac , ale nie wiem ,ktora kreska lapy rysowac ;/ |
|
Krzysiek, kieszenie wypchane, co za problem?!
|
Cytuj:
sto szusty lefel mam juz dla ciebie nie bede pisal postuf na tibia kom bo juz za duzo rzeczy dla ciebie robie :D dobilem 1k przed snem zimowym stary co tam jeszcze............ aha ...z reszta wiesz co mnie obchodzi czy sie z kims spotykasz czy nie ;P juz nie jestem na zero ogolony i sorry dla ciebie juz tak nie zrobie na takiej podstawie ze ty tego nie bedziesz kumac za 100 lat przeciez ja ci tez pisalem zes taki nup straszny :/ no jak chcesz to gud lak hef fan wez google mapy, street view, london i szukaj mnie! o boze ;/ nie mam ronczek oooooo jajajajj ;d naucz sie myslec WIDZISZ JAK PRZEZ CIEBIE BRZYDKO PISZE -.-' ! |
moge sie juz czuc zgaszony ?
|
Cytuj:
|
Velrox, nie lubisz Piotra Przybysza tak samo jak i ja, no ale weź się ogarnij w końcu xD
Raz, że tego się czytać nie da, a dwa, że chyba chciałeś aby było śmiesznie, ale jakoś nie wyszło :P |
Nieeee
Nie chciałem żeby śmieszne było ;/ No ale z wami sie po prostu inaczej nie da! Sie przejmujecie tym jak choy ehh :P Nie możesz Adi sorry. A puszkins coś tam wkońcu wymyślił? Ci powiem ze nawet sam swoich postów momentami czytac nie mogę A dla tego to wszystko ze nie chce więcej w*****eń nawet przez sekundę |
Krzysiek czekam na 300![*]:evul: http://img2.imageshack.us/img2/8637/krzysiu2.jpg http://img260.imageshack.us/img260/3604/krzysiu1.jpg Ładnie mi strzałeczka wyszła prawda ?;> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |