![]() |
Ja chciałbym żebyś nagrał filmik ... z vamp hela ..pod darashia ..( cała mapka z dojsciem i itd.. :) pozdro :dance:
|
Przejrzyj filmy o drefii, to jest vamp hell. Nie umiesz czytac.
btw. za ile kupiles postac?? |
acha sorki nie doczytalem uwaznie.... dzieki :)
@Rabanbar Nie kupiłem tego chara...tylko zrobiłem.. ( to tak na marginesie.. ) każdy może chyba popełnić błąd co nie ? |
Wamp hell jest pokaza na filmie "Drefia (razem z wamp hell)"
|
Cytuj:
Właściwie nic... kawałek korytarza i jedna duża komnata. |
Cichy roox wymiatasz!!
Pozdro dla ciebie;) |
Cichy kiedy nowe filmiki bo troche nudno ??
|
Nowe Filmy Plax :D:dance:
|
yo ja chętnie zobaczyl bym śnieżne wyspy i domek mikołaja :P:D
|
Cytuj:
yo to jak chetnie zobaczyl bys to sobie chetnie sciagnij i zobacz. OCZYWISCIE JEST TO JUZ NAGRANE! >.< |
Cichy twoje filmy sa odje**** w kosmos ale mam do ciebie duza prose zaczynaj nagrywac jescze w miescie :) prosze :P
|
Witam, chcialbym sie dowiedziec, czy jest mozliwosc z Elf Fortress. Jesli tak to poprosil bym. :)
|
Cytuj:
|
A co jest w tej komnacie? Z potworków oczywiście :) Cichy możesz zrobić film ze wszystkimi miastami, taki jeden bardzo długi :D
|
Mozesz zrobic z jaskniami za grorlamem??
|
Myśle, że nargaleś już wszytko co do tej pory bylo można ;) Czekam na Update i nowe filmy twojego autorstwa :p
|
Cytuj:
jeszcze para... room xD kiedy zwiedzal hero cave jego ekipa bala sie wejsc (i sie nie dziwie :D) to moze jeszcze to i demon hell ale to od 100lv =] jeszcze z ss na batucie, cio tam jeszcze hmm... i to all (chyba) edit jeszcze tomby za tp |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdr0 :) |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |