![]() |
@Up
Majer, przeciez Ty zawsze masz racje, tylko czasem troche mniej ;D |
Cytuj:
nebula wyszla ;) i to nawet fajnie wyszla ;] 6 wojen w szybkim czasie - 7 przegrana jakwiadomo ale 80% pats wtedy juz odeszlo ;) Cytuj:
mmm. Macro a bot to roznica. Nie mowie ze wszyscy z Pats graja czysto, ale tego samego nie moge powiedziec o Unbreakables. Caly Langan Team uzywa botow ;] Nie mowiac juz o Venezuelczykach ktorzy odlaczyli sie od Pats ;) Nie raz na guildchacie chwalili sie jakie to boty maja dobre ;) Bot to nie wszystko. A co do celnosci to wiekszosc Pats ma taka celnosc normalnie ;) Ot poprostu duzo wojen, OTSow i zgrania ;] |
Cytuj:
oni poprostu sa bogami, nawet chuck norris nie umie trafic kolesia pod dachem z sdeka ale keekz'lorenzo potrafi o,0 http://rapidshare.de/files/16263056/...keekz.jpg.html |
Cytuj:
a poza tym czytaj co napisalem wczesniej ;) Cytuj:
|
Jako ze galana to popsuty serwer to wiekszosc ludzi uzywa botow, do trenienia, expienia, uhania itp. No coz takie czasy... ale kogo to obchodzi, jak chca to niech uzywaja botow czy macro, moze kiedys sie natna i banik wpadnie? ;)
|
ta, bot macro.....jak zwal tak zwal oba i to i to jest niedozwolone i nie musisz lapac mnie za slowka ;) Mowisz ze rad jestes, iz gmowie wrescie wzieli sie do roboty....mmmm skoro jestes takim idealista rozumiem, ze liczysz takze na to, ze wreszcie przykladowo i Kardear dostanie nauczke? Nom chyba ze nawet twoja lojalnosc do patriots przewyzsza ten idealizm, o sile ktorego tak nas tutaj zapewniasz ;) a co do umiejetnosci to...roznica jest zniewalajaca np. taki ziomek projacy z sd z botem lub bez. Ale racja bot to nie wszystko.
|
Cytuj:
@Catrishia ; co do zepsucia serwa to zgodzic sie musze bo nie ma takiego klimatu jak dawniej :> |
;D Galana się zepsuła :D
Bon był spoko tylko zaczol sharowac i bardzo się zmienil hm, kto nei był jego ojecem : Konda, Jejihev. teraz szuka oparcia w polakach do ktoorych czyl uraze :D taka prawda :S |
Soul hunter of galana opuscil server ;/
|
17:08 Lord angel of fires: SELL MMS 300 K ,SELL MAGIC SOWRD 1000 K ,SELL DEMON HELMET 400 K ,SELL GOLDEN LEGS 300 K ,E PLATE 800 KRING OF THE SKYS 200 KAOL 50 K MSG ME FAST
chyba nie tylko Soul Hunter~ opuszcza galane |
czyzby skaczyla sie kasa :P hehe kto pozyczy mi na mmsa xD
|
Cytuj:
|
ja sie wam wcale nie dziwie : / szkoda ze was nie bedzie juz ale w sumie grac tylko po to zeby zarabiac na oplaty i padac to lepiej nie grac wcale ale i tak THX wielkie za ta probe niech te sk******ny wiedza ze z czasem coraz widzej ludzi im sie moze postawc a wtedy nie bedzie tak rozowo
|
Cytuj:
mam nadzieje ze niedlugo wrocimy w wielkim stylu ;] |
ehhh.. nie potrzebna ta wojna byla albo inaczej mozna tez powiedziec ze byla to samobojcza proba przejecia wladzy ;p
|
ja sie ciesze ze przegraliscie bo bylo by jeszcze gorzej niz teraz jest , jakby wenezuela doszla do wladzy to nikt by juz nie pogral sobie na tym swiecie , ja ich szczerze nie lubie i napewno nie tylko ja , wielu ludzi , ja sam mialem od nich pare razy hunta dlatego zyczylem zle. Oby dostali kicka z servera i juz nigdy nie powrocili , chociaz Vidente mi nigdy nie podpadl , on raczej jest pokojowym graczem , zawsze pomogl w czyms , w znalezieniu czegos , albo pomogl w jakims quescie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |