Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Rybzor 26-03-2006 12:31

@Up
Majer, przeciez Ty zawsze masz racje, tylko czasem troche mniej ;D

szkodi 26-03-2006 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery
Oj Szkodi, Szkodi jak zawsze wzbudzasz kontrowersje xD
Ci ktorzy zarzucaja mu zdrade to chyba pomylili pojecia. Zdrada mozna by nazwac to, jakby Szkodi walczyl przeciwko Pats~, jako ze trzymal z nimi od dawna ( btw szkoda ze z NEbula nie wyszlo :P )
CO do Slodziutkiej to uzywala bota do treningu, wiem bo sam z nia trenilem kiedys ( ehhh...stare dobre czasy... )

3maj sie Szkodi, i nie daj sie tym nabkom .
Pozdro.

nebula wyszla ;) i to nawet fajnie wyszla ;] 6 wojen w szybkim czasie - 7 przegrana jakwiadomo ale 80% pats wtedy juz odeszlo ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver
huh. Oczywiscie ludzie z Un~~ uzywali macro ale koledzy z patriots nie, nigdy :D Oni sa the best i potrafia traficz kazdego w pelnym pedzie z sd kiedy tylko chca :) Tylko o tym nikt juz nie mowi :) heh i licze sie z tym ze kolega Szkodi poda jakis argument, iz nie mam racji. Chyba ze stwierdzi ze nie warto wogule dyskutowac

mmm. Macro a bot to roznica. Nie mowie ze wszyscy z Pats graja czysto, ale tego samego nie moge powiedziec o Unbreakables. Caly Langan Team uzywa botow ;] Nie mowiac juz o Venezuelczykach ktorzy odlaczyli sie od Pats ;) Nie raz na guildchacie chwalili sie jakie to boty maja dobre ;) Bot to nie wszystko. A co do celnosci to wiekszosc Pats ma taka celnosc normalnie ;) Ot poprostu duzo wojen, OTSow i zgrania ;]

thewojtek 26-03-2006 12:41

Cytuj:

huh. Oczywiscie ludzie z Un~~ uzywali macro ale koledzy z patriots nie, nigdy :D Oni sa the best i potrafia traficz kazdego w pelnym pedzie z sd kiedy tylko chca :) Tylko o tym nikt juz nie mowi :) heh i licze sie z tym ze kolega Szkodi poda jakis argument, iz nie mam racji. Chyba ze stwierdzi ze nie warto wogule dyskutowac

Swięte pats i bot?! no co ty.....
oni poprostu sa bogami, nawet chuck norris nie umie trafic kolesia pod dachem z sdeka ale keekz'lorenzo potrafi o,0
http://rapidshare.de/files/16263056/...keekz.jpg.html

szkodi 26-03-2006 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
Swięte pats i bot?! no co ty.....
oni poprostu sa bogami, nawet chuck norris nie umie trafic kolesia pod dachem z sdeka ale keekz'lorenzo potrafi o,0
http://rapidshare.de/files/16263056/...keekz.jpg.html

mylisz sie... chukc potrafi wszystko ;)

a poza tym czytaj co napisalem wczesniej ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
Nie mowie ze wszyscy z Pats graja czysto, ale tego samego nie moge powiedziec o Unbreakables. Caly Langan Team uzywa botow ;]

Catrishia 26-03-2006 17:01

Jako ze galana to popsuty serwer to wiekszosc ludzi uzywa botow, do trenienia, expienia, uhania itp. No coz takie czasy... ale kogo to obchodzi, jak chca to niech uzywaja botow czy macro, moze kiedys sie natna i banik wpadnie? ;)

sliver 26-03-2006 17:06

ta, bot macro.....jak zwal tak zwal oba i to i to jest niedozwolone i nie musisz lapac mnie za slowka ;) Mowisz ze rad jestes, iz gmowie wrescie wzieli sie do roboty....mmmm skoro jestes takim idealista rozumiem, ze liczysz takze na to, ze wreszcie przykladowo i Kardear dostanie nauczke? Nom chyba ze nawet twoja lojalnosc do patriots przewyzsza ten idealizm, o sile ktorego tak nas tutaj zapewniasz ;) a co do umiejetnosci to...roznica jest zniewalajaca np. taki ziomek projacy z sd z botem lub bez. Ale racja bot to nie wszystko.

szkodi 26-03-2006 18:07

Cytuj:

ta, bot macro.....jak zwal tak zwal oba i to i to jest niedozwolone i nie musisz lapac mnie za slowka ;) Mowisz ze rad jestes, iz gmowie wrescie wzieli sie do roboty....mmmm skoro jestes takim idealista rozumiem, ze liczysz takze na to, ze wreszcie przykladowo i Kardear dostanie nauczke? Nom chyba ze nawet twoja lojalnosc do patriots przewyzsza ten idealizm, o sile ktorego tak nas tutaj zapewniasz ;) a co do umiejetnosci to...roznica jest zniewalajaca np. taki ziomek projacy z sd z botem lub bez. Ale racja bot to nie wszystko.

mm. macro a bot to 2 rozne rzeczy. Macro moze byc to Tasker ktory nie jest napisany pod Tibie tylko pod Windowsa (powtarzanie danych zapisanych w danej sekwencji). A co do botow to wlasne chce powidziec ze np na nebuli widzialem jak smiesznie niektorzy padaja przez BOTy ;) Prosty przyklad - autouh u druta (byl na 39 lvlu). uciekal przed grupka 35 najtow - gdyby wrzucil utani gran hhur ucieklby, ale AUTOUH mu to uniemozliwil ;)

@Catrishia ; co do zepsucia serwa to zgodzic sie musze bo nie ma takiego klimatu jak dawniej :>

Mr. M 26-03-2006 19:39

;D Galana się zepsuła :D

Bon był spoko tylko zaczol sharowac i bardzo się zmienil hm, kto nei był jego ojecem : Konda, Jejihev. teraz szuka oparcia w polakach do ktoorych czyl uraze :D taka prawda :S

Sharev 26-03-2006 20:58

Soul hunter of galana opuscil server ;/

Tarnos 26-03-2006 22:33

17:08 Lord angel of fires: SELL MMS 300 K ,SELL MAGIC SOWRD 1000 K ,SELL DEMON HELMET 400 K ,SELL GOLDEN LEGS 300 K ,E PLATE 800 KRING OF THE SKYS 200 KAOL 50 K MSG ME FAST

chyba nie tylko Soul Hunter~ opuszcza galane

mazim 26-03-2006 22:49

czyzby skaczyla sie kasa :P hehe kto pozyczy mi na mmsa xD

thewojtek 26-03-2006 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarnos
17:08 Lord angel of fires: SELL MMS 300 K ,SELL MAGIC SOWRD 1000 K ,SELL DEMON HELMET 400 K ,SELL GOLDEN LEGS 300 K ,E PLATE 800 KRING OF THE SKYS 200 KAOL 50 K MSG ME FAST

chyba nie tylko Soul Hunter~ opuszcza galane

Cala venezuela + demi + ja + aylitha + bamboshi + nie wiem kto jeszcze ale cale unbreakables retired + sporo ludu spoza

Tarnos 27-03-2006 00:16

ja sie wam wcale nie dziwie : / szkoda ze was nie bedzie juz ale w sumie grac tylko po to zeby zarabiac na oplaty i padac to lepiej nie grac wcale ale i tak THX wielkie za ta probe niech te sk******ny wiedza ze z czasem coraz widzej ludzi im sie moze postawc a wtedy nie bedzie tak rozowo

thewojtek 27-03-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarnos
ja sie wam wcale nie dziwie : / szkoda ze was nie bedzie juz ale w sumie grac tylko po to zeby zarabiac na oplaty i padac to lepiej nie grac wcale ale i tak THX wielkie za ta probe niech te sk******ny wiedza ze z czasem coraz widzej ludzi im sie moze postawc a wtedy nie bedzie tak rozowo

np;P
mam nadzieje ze niedlugo wrocimy w wielkim stylu ;]

rads0n 27-03-2006 01:19

ehhh.. nie potrzebna ta wojna byla albo inaczej mozna tez powiedziec ze byla to samobojcza proba przejecia wladzy ;p

dressu 27-03-2006 08:39

ja sie ciesze ze przegraliscie bo bylo by jeszcze gorzej niz teraz jest , jakby wenezuela doszla do wladzy to nikt by juz nie pogral sobie na tym swiecie , ja ich szczerze nie lubie i napewno nie tylko ja , wielu ludzi , ja sam mialem od nich pare razy hunta dlatego zyczylem zle. Oby dostali kicka z servera i juz nigdy nie powrocili , chociaz Vidente mi nigdy nie podpadl , on raczej jest pokojowym graczem , zawsze pomogl w czyms , w znalezieniu czegos , albo pomogl w jakims quescie

Tarnos 27-03-2006 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
np;P
mam nadzieje ze niedlugo wrocimy w wielkim stylu ;]

no ja mam nadzieje :] moze do tego czasu ja sie odbije tym moim palem :P wtedy cos pomoge napewno i wtedy nick z tibi ujawnie narazie nie mam ochoty tego robic :P

pawlon 27-03-2006 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
ja sie ciesze ze przegraliscie bo bylo by jeszcze gorzej niz teraz jest , jakby wenezuela doszla do wladzy to nikt by juz nie pogral sobie na tym swiecie , ja ich szczerze nie lubie i napewno nie tylko ja , wielu ludzi , ja sam mialem od nich pare razy hunta dlatego zyczylem zle. Oby dostali kicka z servera i juz nigdy nie powrocili , chociaz Vidente mi nigdy nie podpadl , on raczej jest pokojowym graczem , zawsze pomogl w czyms , w znalezieniu czegos , albo pomogl w jakims quescie

haha, chyba nigdy nie miales problemu z vidente rzeczywiscie... do niego sie gada jak do sciany, i nawet jak wie ze nie ma racji to powie ze nie bezdie z toba gadal a hunta i tak bedziesz mial...ja tam sie ciesze ze juz go tu nie spotkam :P

Miltoner 27-03-2006 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rads0n
ehhh.. nie potrzebna ta wojna byla albo inaczej mozna tez powiedziec ze byla to samobojcza proba przejecia wladzy ;p

no nie wiem czy samobojcza.... mielismy przewage nad pats dopuki rain nuskei i icarus nie poszli sobie do pats.... a wojna byla potrzebna podobno patsy maja zmniejszyc swoje PA na servie wiec jakis cel osiagnelismy...(o ile zmniejsza ;p )

thewojtek 27-03-2006 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
haha, chyba nigdy nie miales problemu z vdente rzeczywiscie... do niego ja gada jak do sciany, i nawet jak wie ze nie ma racji to powie ze nie bezdie z toba gadal a hunta i tak bedziesz mial...ja tam sie ciesze ze juz go tu nie spotkam :P

podaj swoj nick to spotkasz z moimi sdekami

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26.