![]() |
...
Ja preferuje druidow; p
|
druciarz
@Up
Ja też preferuje druidów :] Full Wypas :D PS: Nie wiem jak sie robi sondy. Może mi ktoś powiedzieć jak to sie robi albo dać jakiś link. Szukałem, szukałem i sie niedoszukałem... |
Ja Preferuje Knight ;]
Ale moją 1 postacią był Palladyn, myślałem że on się bije czarami i miecze :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Dopiero gdy mnie wyśmiali że Palladyn gra łukami a nie mieczami itp. to zmieniłem na knighta :D :D Dobry jestem no nie ? :D |
A ja najbardziej lubie sorca, gram sorcem i zaznaczylem rowniez sorca :D
A master moze na 30lv bedzie? :D |
Obecnie gram moim elderkem ale jak teraz stworzą nowe servy robie masterka bo druid i pal to trudniejsze do gry profesje :)
|
Obecnie gram rycerzem, ale wbije 50 poziom i zobacze co dalej. Może przestane... :P
|
Obecnie gram Sorcem, wiec zaznaczylem taka odpowiedz lecz gdy powstaną "NS-y" (Nowe Serwery) tylko nie wiem czy pojde na te teraz w zime, czy na wakacje, podejme sie zrobienia Druida. lub Knighta, bo knightem dobrze mi sie gralo :P, a do Druidów mam sentyment, przewaznie gralem na nowych serwerach drutem :P i wpisywalem sie w historie tych serwerow.
...Ale jestem skromny (^^.) |
jestem sorkiem
jestem Sorcerer polecam sorkow
|
Aktualnie - Knight...
|
Ja knight ;):sword:
ale robie tagze druta:mag: jak dla mnie ful wypas;];] |
Ja za to gram knightem i uwazam ze to najlepsza profesja 8o 8o
Ale lubie tez pallka :D |
Cytuj:
|
Jestem Druidem
siema moja postac to Lei Dawid :) mam Druida 17 lvl i 15 MLVL
Wiem ze cienko ale to muj 1 druid ;) ;) expilem do 17 lvl'a na fortecy koło AB ale nie na zerkach i tym podobnych ale to tylko połowa lvl potem Dwarf Dwarf Solidery i Dwarf Guardy ale bardzo żadko na dwarfach i soldach bo caly czas siedzialem na Guradach:] :] :] nawet fajny EXP |
Palek;pa tak po prostu chcialem spróbowac nim zagrac;pi mi sie udaje:D
|
Sorc
Ja jestem sorciem :cup: :cup: Kiedyś grałem druidem... Ale teraz przerzuciłem się na sorca. ;)
|
ja oddalłem fłos na sorca, lubie go, moi ziomkowie na nim grają.[CHAR][/CHAR]
|
Ja gram Druidem
A ja gram Druidem jest to bardzo fajna postać.
|
RP, bo ma najwyższy poziom z moich charów, najfajniej sie nim gra i ogólnie. ;)
|
Ja gram Magiem grałem wszystkimi profesjami, ale ta mi się najbardziej podoba.
P.S. Jeżeli ktoś by mi mógł dać linka z dobrym poradnikiem dla maga był byłm wdzięczny::) |
hyh
A ja jestem druidem level 34 mlvl 43 (prawie 44 ^^):cup: :cup:
jestem zdania ze druid jest lepszy od sorca i tyle :] co mi po UE, robieniu SD itd.? ja mam swoje zdanie Exura Sio "XXXX i do przodu :d 8o szkoda ze pacc sie skonczyl ;s;( ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |