![]() |
ja to jak noobek jakis. wlasnie stwierdzilem ze paladin to najlepsza profesja i se robie chara. Niepotrzebnie sprzedawalem yogiego :/ ale takie zycie
|
ja to jak noobek jakis. wlasnie stwierdzilem ze paladin to najlepsza profesja i se robie chara. Niepotrzebnie sprzedawalem yogiego :/ ale takie zycie
Sprzedales yogiego i navusa ??? ile dostales ??? |
za 50 zl
jak cos ktos chce Kuba Narkoman - moj nick |
Kuba zmien podpis, bo wszystko co tam masz jest jakby to powiedziec"nieaktualne"
|
buy all spear <offert you> plz
pozniej zmienie |
Smutno ostatnio na Silverze no ale co zrobic takie zycie.
Szkoda mi ze niektozy mieli hacki niektorych okradziono itd. Ale zycie toczy sie dalej ;p Pozdro all |
Ja tez chce speary i kAamyczki kupowac
|
18:12 You advanced in sword fighting.
Yeah! Poza tym, gdy Moon rośnie w siłę, to ludzie odchodzą :/ Wyswit & Moradin w ID, a Potus spadł z 62 na 59lvl :/ Retired 4ever Recruting all 35lvl+ ppl ^^ |
Qwez, najprawdopodobniej bedzie mial nowego ownera ;o wiec nie wyzywac sie na nim jezeli powie cos nooboskiego albo cos ;]
|
Jak opylisz Qweza to wyczysc vip liste...Nie chce aby jakis "placek" gadal gdy poluje, a potem sie "gniewal", ze prosze go o nie spamowanie ekranu gry :) (niestety juz to mialem z inna postacia)
Pozdrawiam |
lol ok qwez. Dobrze ze mowisz.
kupie all spears wiec zbierac dla mnie, kupuje. cena niech bedzie nie wiem jaka jakos sie dogadamy. SLYSZYCIE. :) nie ma jak reklama |
;]
Dawno mnie nie bylo bo mi konto zbanowali...
|
@Narko~
Jestes tak zmienny jak ja z postaciami. @Holu Szkoda ze zachowales sie tak w stosunku do rekina. ;/ |
@ qwez
hehehe wiadomo w koncu nie da sie uzaleznic od tibi zmieniajac cal czas postacie :) a wiecie moze czy rekin jednak gra czy nie, bo juz nie wiem :/ pamietajci ze kupuje wszystkie speary wiec nie pekac tylko mi sprzedawac i zbierac :) |
Rekin gra dalej, siedzi caly czas na soldach i lootbagi robi zeby na eq jakos uzbierac :P
|
Cytuj:
niedlugo sie przeprowadzam wiec bedzie net lepszy(teraz mam z sasiadem i ***a*y pener non stop filmy sciaga i sie grac nie da -.-) |
Sell
mam na sell 120~ spears...musze sellnac to gowno co mi zostalo po hacku: kilka wand of inferno tower shield jak ktos cos chce to post here plx
|
ok holu ile chcesz za te 120 sperow?
|
1 k moze mniej
|
Heh... jedne z moich najlepszych dni tu spedzilem... Gralem od poczatku serwa... : ) ale jakos skonczylem szybko...
mam pytanie, jak tam jest na Silverze.. Dalej ten spokoj ?? Moze bym tam wrocil... tylko jakich proffesji jest brak =) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |