![]() |
Cytuj:
|
hmm ja znalałem dark helmeta i lootbaga z 3 brass armorami i 4 steel shieldami (w dark catedral) xD
|
W thais w dp leżał sobie bag a w bagu 20k :) :) :).
|
W carlin gościa hakneli ide sobie przez depo a ty mi gościu żucił Medusa Shield ;)
Być może dużo osób w to niebedzie wierzyć ale to było na prawde |
HEH, ja sobie wchodze do depo w thais i patrze a tam gosciu stoi przed boxem i obok leza p-legsy, nierozumiem bo przeciez tam było ze 30 osób w koło tego!
A i jeszcze kusze i bag z 100 udkami i 13 hams`ami |
Ja jeszcze niedawno jak grałem na sameze moim knightem znalazłem trupa a w nim p legsy, wand of plague i w bp z 1k i steel helmet
|
Weszłem sobie na noob chara powguzac hlvli przed dp :) akurat gostek stal afk przy dp a na dp skul staff ;) i naglja podbiegam do ss i chlup do bp`ka
:D:D |
Ja znalazłem dsm ale jak sie pónzniej okazalo musialem oddac bo ktos mnie widzial i był bym Hunted X(
|
skul staff to item ktorego zatrzymalem jeszcze byl fs po thais hlvle bily kogos on im (mi ) zucil fs pod nogi a ja ciach do bp`ka xD ucieklem do dp ale musiale oddac bo ded;/
|
ja znalazlem skull staffa :P
|
Ja szedlem sobie na soldki poexpic noi mijam jakiegos kolesia ktory trenuje z dwarfami zwyklymi, nabilem lvl, wracam, patrze: dead body, z ciekawosci zagladam do srodka a tam fs.
|
Kiedyś na cyckach znalazłem dead humana, w którym był c armor i tower shield.
Wczoraj znalazłem fsa. |
Ja w dedzie schowanym za drzewem znalazłem morning star two handed sword 200gp i dark shield :D:D
|
Ja raz znalazlem RH (Royal helmet) na antice.
loguje sie pk charem (7 lvl palek :D ) i pelno na veno dp wolf chain teeth amuletow i obok lezy RH (pod moimi nogami) a ja szybko na leb bo nie maialem ani baga ani bp i helmu tez nie mialem i logout :D To byly sekundy moze 2-3. Logam sie odrazu na 2 main chara i widze jakiegos hlvla ktory pisze "where the fuck is my rh!!!!!!!" :D no i 50k mialem :) |
wczoraj pewna pani polozyla na depo skull staffa i odchodzi jedna kratke, ja sie wsunolem i moj skull staff ale jestem mily i jej go oddalem ona ladnie podziakowala i mi rzucila 1k xD
|
Cytuj:
Bo chyba ci sie zawieruszyl |
A ja wracajac z carlin moim sorckiem znalazlem pod drzewem juz w Ab noble armor, serpent sword, dwarfen shield i dark helmet :)
|
Hushushushuhs
Kiedys gosciu pekowal i zabil goscia po ktorym dostal bana a w loovie byly bohy i k legs ^^ nie wiem cyz to sie liczy do znalezenia na ziemi??... ;) Ale mysle ze mialem farta nawet ze to byl 0,5 roczny swiat
|
Ja mialem farto bo znalazlem na mainie dragon hammera kolo górki cyców niedaleko ab'dendriel :P
|
Na rooku znalazłem w bibliotece (w pulkach z ksiązkami) bagpack z chain armorem i katana
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |