![]() |
Noo.. musze szczerze ci pogratulowac :) wbicie takich skilli na takim lvlu to piekuo :p jestem teraz ciekaw kiedy wbijesz te 25 sworda ;)
Xzizzbit. |
Gratulacje dla Ahaja za skille szczęko opadające oraz dla Pana, który zajmuje się odszczurzaniem :)
Y'all |
@Hakuoh
Gz 42 levela. @Darushu Gz 31 lvla. Go go 33, będziesz wtedy 3 na Morganie. :) |
@Rookmasterek
Cytuj:
|
"Troche" to glupie, bo jak idzie na glowna strone rook.pl to czemu nie moze tu byc? org.pl rozumiem, no ale...
|
@up:
Wiesz... tym zakazem zrobili nam większą reklamę niż wpisywanie Hail [cut].pl ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Powiesz,że r.pl jest supportem tibia.pl, ale co z tego? Gdybyś wbił 50 poziom, napisał pozdrowienia dla r.pl, i wysłał screena na tibia.pl, jak myślisz, pokazaliby twoje zdjęcie w awansach? NIE, bo ss nie był przeznaczony dla tibia.pl, tylko dla rookgaard.pl... Ps. Gz lvl ;) |
Cytuj:
Gratuluje wszystkich awansow. Regards |
Dla mnie to jest glupota zakazywac komus pozdrawiac r.pl Jak chce niech se pozdrawia jak nie to nie. I co to komu da jak ktos napisze Pozdro dla r.pl
|
Gratulacje Ciufcia! Taki shielding to już nie żarty :)
|
@up
Heh thx. Myślałem, że dostane tam ku!@#cy macicy jak czekałem na ten 1%:) |
@Ciufcia.
Cierpliwość jest cnotą. ^^ Gratuluję. |
No no 90 fishingu :-) ciekawe czy bedzie 1oo :-]
Przypominam ze Zomgue jest z mojego byłego servera i powiem wam ze go nie pamietam jakos szybko "sie zrobił" :] Pozdrawiam |
Skubany :) Kiedyś wspominał mi, że ma zamiar dobić do 90, ale nie sądziłem, że tak szybko to się stanie. Pozostaje tylko szczerze pogratulować.
Y'all |
Przynajmniej nie to xaerook :P
|
Gz Ciufcia mój qmplu i HAIL MORGANA :D
|
@MasterMapet
Gz. Go go 40 lvl. I rada na przyszłość: Zapisuj zdjęcie w foramcie .jpg a nie .png. Te drugie w ch#j dłużej się ładują. |
Cytuj:
co do trapa....gz nooba ^^ nie zdziw się gdy wnet przyjdzie po ciebie jego "qmpel GM" którego zapewne ma:p |
Ty za rade Ciufcia :)
A ty tusk wez sie też za exp bo cie z gildi wywalimy za lenistwo :D |
Zomgue już się szykuje na 91 fishing, jak z nim gadałem w niedzielę miał 30% około już zrobione. ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |