![]() |
Cytuj:
Bede bo lubie :) i nie pisz już takich pierdól bo Maciuś cie zabije xD |
@Knobik
xDDDDD A co do wojny, liczylem na Volltia i sie przeliczylem... |
Cytuj:
Bo to nie ten sam owner? |
@edit down, up
Ok, teraz już tylko czytam i się nie udzielam wogóle :P |
Cytuj:
|
Niestety nie mam dostepu do neta do konca tyg a w cafe strach sie logowac.
Co do tej calej wojny to brak neta to przymusowy brak udzialu w wojnie. Sama jednak nie wiem jakby sie potoczyly losy gdybym mogla grac. Sytuacja moja by sie jednak chyba nie zmienila bo Incendor opuscily osoby na ktorych mi naprawde zalezy, pozostal tylko Dorlik oraz Dany i Siar ktorzy z wiadomych lub mniej wiadomych powodow grac nie moga. Jedno jest jednak pewne ze po waszej stronie jednak bym nie stanela bo za duzo zawdzieczam "Fire". Nie piszcie mi teraz tego ze predzej czy pozniej sie na nich przejade bo juz to slyszalam ;p Tak btw to smiesza mnie wypowiedzi niektorych ludzi na temat Volltia, Xillia i tej calej wojny bo tak w sumie wogole nie maja o tym pojecia. Ah i jeszcze dziwia mnie te zmiany zdania ludzi na temat tego kogo popieraja... raz Niza i company a raz Cluba i company. Mam nadzieje ze pogadamy o tym ;) |
@Knobik Knobik ... nic do ciebie nie mam ale wiesz kiedyś byłes Hunted By Niz wyratowałes się Greatz...ale nie woź bo wkoncu ktos znowu ci zalatwi hunt z ktorego sie nie uratujesz ; pamietaj server nie jest jak narazie polski ;-] . Niz ma cię chyba w pupce :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bahahaha !! Czy ja kiedyś miałem hunta u Niza ?? chyba ci sie cos popier****** :) Czy mi się wydaje czy mi grozisz?? :( a w pupie to ja cie mam i to głęboko :] |
Cytuj:
|
@Soul
po czesci bylo to do ciebie, moze i cie zle zrozumialam wiec sorry a jesli nie to <still love ya :D ;*> jestem pewna ze masz powod i pogadamy jak sie logne. |
Cytuj:
|
Tak czytam i czytam...
Tylko kilku z was ma jakies pojecie co sie naprawde dzieje... Vandoz oczywiscie jest nobem ktory nic nie wie a mysli ze wie... ma max 13 lat Sepi aż mi cie szkoda ... Co do wojny... Huri~ samo sobie napewno nieporadzi i mam nadzieje ze uzyska pomoc ze strony ASHOK i w ich slady pujda inni polacy ... mysle ze jesli wszyscy polacy by sie zjednoczyli dalo by rade . Oczywiste wiekszosc ludzi bedzie sie bala pomoc ... osobiscie nie wiem czego tu sie bac skoro to tylko gra .Huri~ walczy zeby wam gralo sie dobrze na Morganie wiec moglibyscie im pomoc a nie pisac pierdoly na forum. Mam jedno pytanie. Kto z was (Nie pytam vandoza ani sepi) dolaczy do wojny gdy np.Ashok lub grupa osob z dosc przyzwoitymi lvlami chciala by pomoc Huri~? /Kafar |
Lista ludzi, którzy nic nie wiedzą:
1.Sepi 2.Vandoz 3.Gawrooon 4. 5. 6. 7. Nie chcę za dużo mówić na forum, bo to forum ogólne, więc nie ciągnijcie mnie za język. |
Ja pomagam jak moge i na ile mnie stac :) jesli trza bedzie sie lac to nie ma problemu tylko ze ja mam hunta u nizahe , wiec co by nie mowic zwisa mi to czy padne raz czy 10 bo jesli on wygra to i tak nie bede gral , a placic mu nie mam zamiaru. Wielka szkoda ze Polacy tam grajacy nie moga sie dogadac, ale tak to juz jest z tym naszym narodem ;)
|
Ja tez moge pomoc jesli bedzie taka okazja...
tylko huri~ nierekrutuje wiec trzeba czekac na jakas gildie co bedzie chciala dolaczyc i moze do niej sie wbic :P |
Na kazdego przyjdzie pora na morganie... najpierw pzryszla na nas na Sunblade..nikt niechcial pomoc a mowilo sie ze jest okazja...potem tengu(karma)...teraz pzryjdzie czas na Huricane a chyba lepszej sytuacji niebedzie...jaka gilda bedzie nastepna?...Ashok?...Ade Infinitum? Wiec nielepiej ryzykowac i wywalic z serwa pelnego pychy nizahy ktory za moich czasow oglosil sie bogiem morgany i niebyl liderem avis tylk omial range bog...a wygrali tylko dzieki hakom zaznosa i innym...Sunblade zaplacilo 300k wtedy za wolnosc ale potem pokolei kazdy padal z glupich powodow... no i zostalo tylko zabijanie na anka i ucieczka po piramidach ale wtedy byla zabawa:) mistrzem w tym byl yebak nigdy niemogli go dorwac:)... eh bo polak mysli tylko o sobie a potem retired albo nowy serv i tak wkolko:)...a Huricane jeszcze im napsuje krwi...trzymajcie sie chlopaki i pozdro od ekipy Sunblade :)
sorry za bledy... |
Cytuj:
Ade Infinitum pozostanie neutral, przynajmniej mam taką nadzieję. |
Cytuj:
Pozdro dla kumatych. @ co do tematu http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12659 Filmik z Wojny jak Club~ jest w trapie |
bo to jest dziewczyna inrl młotku...
buhaua co za koleś |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:34. |