![]() |
extra poradnik! naprawde mi sie podoba;]
|
jak dla mnie ładny poradnik i napewno mi sie przyda:)
|
witam
poradnik bardzo dobry lecz mam wrazenie ze juz go gdzies czytalem X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Jestem knightem ! na kazdych stronach pisze zeby na slimy isc skilowac przy skilach 65/65 , he zrobilem inaczej i poszedlem przyu 50/50 troche mocno mnie wala ale to nic...
|
Cytuj:
Dla sportu mozna od 60/60 -+ z duza iloscią food'a:cup: no jeśli chodzi o 50/50 to powiem tak : jeśli masz jakiś wysoki lvl to masz i dużo hp i troszke many... a i jeszcze dochodzi twoje eq tym lepsze eq tym bezpieczniejsze skillowanie Poradnik wręcz naukowy! Wiele mi pomógł Przetestowałem wszytskie teorie i tylko Raynolda się sprawdzają 8o no i oczywicho niektórych też... Gratki dla Raynolda!:cup: |
Cytuj:
Jesli musisz sie uhac/ihac chociaz raz zeby nei pasc to se odpusc. Skilowanie nie moze byc strata jakichkolwiek run leczniczych ;) |
Slimy
Cześć. Mam pytanie odnośnie slimów. chcę się dowiedzieć z jakimi skillami można na nie chodzić z jakim eq i czy na małych skillach dużo idzie UHów?plz help:)
|
Zajefajny poradnik :D jak ja taki "noob" go zrozumiałem to
każdy go zrozumie |
Cytuj:
Pozdrawiam |
Mam skille 63.3/63.1. Dam radę trenować na slimach? Moje eq to crown shield, k armor, p legs i crus helmet. (lvl 21 jakby coś. I mogę się UHnąć w krytycznych przypadkach)
|
Super poradnik, bardzo mi się przydał wieelkie dzieki:)
|
Cytuj:
P.S. Ja mam skille 51/50 na 12lv i myślę, że na 18lv zacznę trening na slimach. Na razie muszą mi wystarczyć roty ;p |
zajbisty poradnik. również i mi sięprzydał. :baby:
|
Dobre poradnik, dużo sie napracowałeś.
BIG THX za przybliżony czas skillowania. ;) |
Poradnik bardzo przejzysty i bardzo sie przyda. Bardzo to ladnie wytlumaczyles 9/10 za ten poradnik =)
|
bardzo fajny poradnik ale zauwazylem pewne bledy, gdy podajesz czasz potrzebny na wbicie skilla to od skila 63-70 sa bledy wczase wachajace sie od 30min-1h+, ale poza tym w porzadku
|
Cytuj:
|
super poradnik :) napewno mi sie przyda
|
Witam mam pytanie dotyczące skilowania mianowicie mam zamiar skilować na monku ale nie wiem jaką bron mam wybrac (skiluje sworda) moje skile to 71/71. Z góry thx za odpowiedź.
|
Gz poradnika naprawdę dobry ;)
8/10 |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |