![]() |
ale Draz sam z siebie wystarczajaca ilosc razy nie padnie :)
|
Cytuj:
No niby ta ale wtedy to troszku potrfa a po co czekac odrazy niszczyc xD @Nosso To bylo pewne ze Draz zacznie swojich zabijac bo wkacu musi swoje new bociki testowac xd A tak na powaznie wiedzialem ze cisza na Azurze dlugo nie potrfa i ze Ng wroci tak jak zawsze w najlepszym momecie i zas bedzie jazda na calego ;] GL :D Ja lecim grac swoim Aresikiem na Kyre no jak zapewnie draz wie co sie dzieje tam tez jest huhohu war xD only 100+ lvl i to duziooo MS ;p beda good akcje ;s See you leater ;] A ,a bym zapomnial Pozdro For Nosso and Shanoz |
ehm...
Cytuj:
Zycze wam all wielu lvli etc etc-pozdrawiam all ludzi ktorzy mnie znaja-szczegolnie ekipe Norrlands i Riders of the Storm:) Franco De'Lago-believer:) Dozobaczenia kiedys :) |
ehm...
Cytuj:
Odwazne slowa-zobaczymy czy beda takie same w czynach przeciw Smiesznemu Drazowi:) Aha i pozdro dla ciebie Draz-mam zamiar sie wybrac do ciebie z Hegiem na rl mam nadzieje ze sie nie boisz i otworzysz nam drzwi-bo slyszalem ze Benisario pocalowal klamke tak sie go bales;) Franco De'Lago |
Cytuj:
|
Jedno co mnie zastanawia po uodate to fakt ze depo jest tak zapchane jak nigdy wczesniej i to takze przez hlvl, ciekawe dlaczego...
Moze powodem jest brak bota i niektorzy juz zapomnieli jak sie runek uzywa i czekaja spokojnie w dp az ktos zrobi nowego bocika pomocnika ^^ |
Cytuj:
@up Moge sie zalozyc ze 80% tych co siedza w pz bo nie maja botow to Wanted i ich cudna akademia :D |
Sathan urzekla mnie twoja historia.Ja sie nie czepiam ze uzywasz auto bota uzywaj se ile chcesz ale nie pisz mi tu farmazonow ze jestes czysty bo to smieszne.Ile razy dostawales na gch opierdziel za spam %ta manafluid bo wiazanke na 30 wierszow zes puscil,wiec skoncz pitolic.Jedyny ktorego nie widzialem na bocie to Melon z tej waszej nowej gildii chyba ze jest na tyle rozgarniety ze nie mial gch otwartego ,a reszta z was z tych co byli w wanted to wszystkich was reka chyba boli bo co chwila szlo %ta...
|
Cytuj:
muheheehehehhe-owned dzieki za rozbawienie przed moim wyjazdem stary oskar dla ciebie :P Ubaw po pachy i to za zupelna darmoche heheheeh;P Pozdro Franco |
ja juz od półtora roku na tym samym bocie jade i nie wazne czy tibia suite czy tibia auto i tak twierdze ze lepszego bota od mojego nie ma!
moj bot nazywa sie mx510. |
Cytuj:
|
@Melon
zgadzam sie z Tob± :P @Mebi Nie spodziewalem sie po tobie tego :P <tygrysku> |
wanted need to die -.-
j****** drazharma glupiego szczeniaka ktory wykorzystuje wiare do walki a pozniej ich eliminuje za lvle |
Glupi jest tez to kto daje sie wykorzystac :)
|
asslickers are everywhere just take a look
|
Bazyl nie kozacz tak :p
|
Nie kozacze :)
@ Raul de Azura Wszystkiego naj ziomu¶ :* |
Cytuj:
|
Bac?
do cafe sie nie bał wejsc :P a tam to przeciez jak w paszcze lwa jak bysmy sie uparli :P:P:P |
draz logujacy sie do tibi
http://i8.photobucket.com/albums/a49...ia/TibiDog.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |